Didrihsone un Kašers. Tika aizskarta vārda brīvība.
mjuniors, 15.marts 2021, 23:40
tur kādu arestēja vai izsaca uz menteni??
Didrihsone un Kašers. Tika aizskarta vārda brīvība.
OHo Tallinas mērs krievu propogandas raidijumā 60 minut.Tas ir nu gan savādi.
udens2 [15.03.21]: mjuniors [26m]: Raih, Valts Dalbiņš
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159209959064295&;;id=616194294Un? Esmu ievērojis, ka vislielako huiņu šobrīd nes reliģiozie idioti... Un nav svarīgi, vai budisti, vai krišnaīdi, vai džizaskraististi... Tā kā reliģiozitāti uzskatu par psihisku novirzi, tad vienkopus ar viņu ticību "vīriņam ar baltu bārdu debesīs", ir izskaidrojama viņu nosliece uz dažādām sazvērestības teorijām, bez jebkāda loģiska pamata... Un tādi zombiji arī ir lielākie marinu, gobzemu un graveru elektorāts
raihs, 15.marts 2021, 22:43Tiko noraidīja eitanazijas pieņemšanu,jo baznīca to neatbalsta.
Tikmēr ASV kaut kāds mācītājs bij pateicis ka sievietēm vajagot sekot savai veselībai un neaptaukoties lai vīriem paliktu pievilcīgas,tad nu nabags dabuja kārtīgu heita devu par to:)
Jā, tā bija marasma paraustunda! 4 no sešiem "speciālistiem" bija mācītāji! Kādā, bļin, sakarā??? Mums valsts ir saistīta ar baznīcu? Atkal Bordāna "proģelkas"? Es tā kā nesaprotu - viņus sauca uz Saeimu, lai konsultē??! Jāmeklē būs atkal mana bilde...
raihs [15.03.21]: Var. Es varu. Manās acīs ticīgais ir psihiatriskās slimnīcas potenciāls klients. Manā desmit baļļu sistēmā viņš momentā zaudē piecas balles, automatiski, bez apelācijas iespējām! 21ajā gadsimtā ticēt reliģijām? Tas būtu piedodams līdz 20ā gadsimta vidum, ne vairāk!
Es jau par to arī iesmēju 21.gs. mācītājam nepiesien fake news izplatīšanu.
mjuniors [26m]: Raih, Valts Dalbiņš
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159209959064295&;id=616194294Un? Esmu ievērojis, ka vislielako huiņu šobrīd nes reliģiozie idioti... Un nav svarīgi, vai budisti, vai krišnaīdi, vai džizaskraististi... Tā kā reliģiozitāti uzskatu par psihisku novirzi, tad vienkopus ar viņu ticību "vīriņam ar baltu bārdu debesīs", ir izskaidrojama viņu nosliece uz dažādām sazvērestības teorijām, bez jebkāda loģiska pamata... Un tādi zombiji arī ir lielākie marinu, gobzemu un graveru elektorāts
raihs, 15.marts 2021, 22:43
Tiko noraidīja eitanazijas pieņemšanu,jo baznīca to neatbalsta.
Tikmēr ASV kaut kāds mācītājs bij pateicis ka sievietēm vajagot sekot savai veselībai un neaptaukoties lai vīriem paliktu pievilcīgas,tad nu nabags dabuja kārtīgu heita devu par to:)
mjuniors [15.03.21]: Es tik strikti uz to ta neskatos. Tik zinu LU elektorāts, kas skaitās mūsu guru izglitības nesēji ir aizrautīgi ticīgie. Vai viņi ir gobzem elektorāts?
Valts Dalbiņš nav gobzem elks. Nu nevar visu tik primātiski vienkāršot..
Var. Es varu. Manās acīs ticīgais ir psihiatriskās slimnīcas potenciāls klients. Manā desmit baļļu sistēmā viņš momentā zaudē piecas balles, automatiski, bez apelācijas iespējām! 21ajā gadsimtā ticēt reliģijām? Tas būtu piedodams līdz 20ā gadsimta vidum, ne vairāk!
raihs [15.03.21]: Neklausīšos es grāveru, ar pamatinformāciju pietika! Man arī Samanta nepatīk, bet ne jau par to es runāju! Man liekas, ka savējie būtu jaatbalsta, lsi kādi viņi būtu! Tas pats Merzļikins- liekas lecīgs gailis, bet es vienmēr turu īkšķi, lai nostāv sausā!
Vari neklausīt Grāveru, tads pat nav mans mērķis. Tik veidoju iezīmes, kad domāt citādi iezīmes nav vairs ļauts.
Es tik strikti uz to ta neskatos. Tik zinu LU elektorāts, kas skaitās mūsu guru izglitības nesēji ir aizrautīgi ticīgie. Vai viņi ir gobzem elektorāts?
Valts Dalbiņš nav gobzem elks. Nu nevar visu tik primātiski vienkāršot..
mjuniors [15.03.21]: raihs [13m]: Un grāvers!?? Ak dies! Pensionējies mūziķis-virusologs!Raih, tu ironizē. Bet paklausies ko runā cilvēks. Tev pat nav jāpieņem absolūtais viedoklis kā pilnīgu patiesibu. Un kādēļ nedrīkst domāt citādi?
Man personigi to Samantu tīnu ciest nevaru, tāpēc es viņu ignorēju.
Neklausīšos es grāveru, ar pamatinformāciju pietika! Man arī Samanta nepatīk, bet ne jau par to es runāju! Man liekas, ka savējie būtu jaatbalsta, lsi kādi viņi būtu! Tas pats Merzļikins- liekas lecīgs gailis, bet es vienmēr turu īkšķi, lai nostāv sausā!
mjuniors [15.03.21]: Raih, Valts Dalbiņš
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159209959064295&id=616194294
Un? Esmu ievērojis, ka vislielako sviestu šobrīd nes reliģiozie idioti... Un nav svarīgi, vai budisti, vai krišnaīdi, vai džizaskraististi... Tā kā reliģiozitāti uzskatu par psihisku novirzi, tad vienkopus ar viņu ticību "vīriņam ar baltu bārdu debesīs", ir izskaidrojama viņu nosliece uz dažādām sazvērestības teorijām, bez jebkāda loģiska pamata... Un tādi zombiji arī ir lielākie marinu, gobzemu un graveru elektorāts
raihs [15.03.21]: Un grāvers!?? Ak dies! Pensionējies mūziķis-virusologs!
Raih, tu ironizē. Bet paklausies ko runā cilvēks. Tev pat nav jāpieņem absolūtais viedoklis kā pilnīgu patiesibu. Un kādēļ nedrīkst domāt citādi?
Man personigi to Samantu tīnu ciest nevaru, tāpēc es viņu ignorēju.
Atvainojiet, pārvietošanās ierobežojumus!
Galvenais lai tuvākajā mēnesī neuzliek pārošanās ierobežojumus.
Un grāvers!?? Ak dies! Pensionējies mūziķis-virusologs!
mjuniors [15.03.21]: Utānijā opozīcijas viedokli ar likumu ir lēmuši ir vieta cietumā. Šeit, grib iestāstīt to pašu, viedoklis, kas nesakrīt, nosaukt to par fake news. Sakritību nekad nesaskatam?
Protams es to visu nonivilēju līdz vienkāršībai, bet kopsaucējs ir..
Nav! Tā marina nesa reālu sviestu, apzinātus melus! Par to ir jāsoda!