Svinēt nesvinu, bet *narkomovsko* sotaku iekapāju!
Jon-Hill, 23.februāris 2021, 15:15
Par ko ,,kapāt,,?
Lai arī pabeidzu dienēt 80-mitajā,šito balagānu par svētkiem nu nekādīgi nevar nosaukt,jo īpaši pie mums!
Svinēt nesvinu, bet *narkomovsko* sotaku iekapāju!
Karlīti, par agru lec kazačoku!
bez tiesas, viss klārs- zaglis, slepkava ... . Noziedznieks!
BrunoL, 23.februāris 2021, 09:39
Tiesa jau ir notikusi un spriedums pasludināts un zaglīgais punduris ietupināts, tas arī galvenais. Tas ka liela nauda, ļoti liela nauda bieži izpestī no cietuma domāju nevienam nav pārsteigums, miljonāri reti sēž arī valstīs ar daudz neatkarīgāku tiesu varu. Saprotu visādiem vecūksņiem vatņikiem tas prokremliskais zaglis ir dikti mīļš un tuvs, nekādi nevar samierināties. Nu paraudiet.
С праздником?
fisherman71, 23.februāris 2021, 11:11
sorrī, nesvinam šos svētkus :P
PS, kur tādu snappera bildi dabūji?? :)
Atcerieties, ka pastāv iespēja, ka apelācijas sūdzība var tikt noraidīta.
Bruno, spriedums ir pasludināts un figurants nogādāts cietumā. Process 12 gadu garumā ir beidzies. Tas pirmkārt.
Otrkārt - figurants attaisnots 21 apsūdzības epizodē, notiesāts par 19... OK... process bija garš un sarežģīts... Rimšēviču un Magoni par 1-2 epizodēm nevarēja notiesāt, pietrūka pierādījumu, vai vispār nebija par ko tiesāt...
Treškārt, ar muguras smadzenēm jūtu, ka beigās tāpat MĒS visi samaksāsim par kautkādu procesuālu sūdu, atvainojos...
Zoni, varat savu ierūgušo žulti laistīt uz visām debespusēm, tik, neviens vēl nav notiesāts! Pirmās instances tiesas spriedums, kuru pārsūdzēs ne vienu vien reizi, un process atkal vilksies gadu desmitiem.
Dažiem biedriem no rajona, kuru viedo prātu un domu ietekmē un veido avīžnieku kricelējumi, tāpat, arī bez tiesas, viss klārs- zaglis, slepkava ... . Noziedznieks!
Kungs "ļičkā" prasīja. Naivs un naivisms ir ļoti dažādi termini. Pirmais ir vairāk uz "pamuļķis". Otrs drīzāk ir pagodinošs, jo naivisma, kā radoša žanra piekritēji, pat, apzinoties sadzīves sarežģītību, spēj abstrahēties un runāt par dzīvi skaistos, vienkāršotos terminos, uz brīdi ignorējot sarežģīto.
Troļļi ir neatņemama diskusiju sastāvdaļa un vnk besīšanās neko nedos. Tie daļēji izaicina humoram. Mēģini saprast.
Tak izlaboja! Flīžu noņemšana gala sienai - trīspacmit tūkstoši, ser! Nu, es vismaz pa mazāk neielaistos!
Vispār man vēl ir ticība. Ja stundas laikā aizgājām no tiem trīs jobnutiem bandītiem uz apcerējumu par Kuldīgas baseina patiesā labuma garumu, tad vēl ir ticība radošām garam!
andreiko [22.02.21]: Ja es būtu Kuldīgas baseina dirķis, es ar būvētu īsāku. Naher man pa to pašu algu uzņemt starptautiskas sacenes, ja var nākt tikai vietējie bērni un pirmdienās penči uz ūdensairobiku?
abrakadabra, 22.februāris 2021, 22:53
Ja es būtu Kuldīgas mērs, tad baseina atklāšanā es liktu vaserī noslīcināt baseina arhitektu, darbu vadītāju un būvuzraugu, sasietus vienā buntē. Un pēc tam ietu sēdēt ar Lembi blakus kamerās. Varētu saklauvēties, Morzes ābeci māku (armija).
To mēru par pārmērīgi izšķerdīga baseina būvi drīzāk pašvaldību ministram noņemt vajadzēja.
Ja es būtu Kuldīgas baseina dirķis, es ar būvētu īsāku. Naher man pa to pašu algu uzņemt starptautiskas sacenes, ja var nākt tikai vietējie bērni un pirmdienās penči uz ūdensairobiku?
abrakadabra, 22.februāris 2021, 22:53
Ja es būtu Kuldīgas mērs, tad baseina atklāšanā es liktu vaserī noslīcināt baseina arhitektu, darbu vadītāju un būvuzraugu, sasietus vienā buntē. Un pēc tam ietu sēdēt ar Lembi blakus kamerās. Varētu saklauvēties, Morzes ābeci māku (armija).
andreiko [22.02.21]: Smukas un sakoptas ir Valmiera, Cēsis, Kuldīga. Daļēji Liepāja, mazliet Rēzekne. Daugavpils tāda nebūs nekad. Par savu mīļo Rīgu varu tikai notraukt asaru.
Lai gan arī tajā pašā Kuldīgā reizumis (tagad) ir vājprāti. Nule kā atklāja jauno baseinu. Diemžēl starptautiskas sacensības rīkot nevarēs, arī rekordi netiks fiksēti. Iemesls? Vienkāršs kā pieckapeika. Baseins uzbūvēts par DAŽIEM CENTIMETRIEM īsāks. Vai jūs kaut ko tādu varat iedomāties Ventspilī?
To baseinu gadus 5 apakaļ atklāja, pagājšgad noņēma flīžu pārkari un sertificēja, jādomā Kuldīgā starptautiski nozīmīga peldvieta, vai ne.
:)
Nav tik traki ar Beliju. Nepamanīju viņa tekstu "Par to, ka savā kabatā sabāza- par to arī sēdēs.". Cilvēcīgi var saprast iekšķīgu vēlmi nejaukt bandītismu ar tīrām ielām un klusumu vakaros. Tas mākslas žanrs saucās naivisms! Ir OK! Sorī!
Ja es būtu Kuldīgas baseina dirķis, es ar būvētu īsāku. Naher man pa to pašu algu uzņemt starptautiskas sacenes, ja var nākt tikai vietējie bērni un pirmdienās penči uz ūdensairobiku?
Smukas un sakoptas ir Valmiera, Cēsis, Kuldīga. Daļēji Liepāja, mazliet Rēzekne. Daugavpils tāda nebūs nekad. Par savu mīļo Rīgu varu tikai notraukt asaru.
Lai gan arī tajā pašā Kuldīgā reizumis (tagad) ir vājprāti. Nule kā atklāja jauno baseinu. Diemžēl starptautiskas sacensības rīkot nevarēs, arī rekordi netiks fiksēti. Iemesls? Vienkāršs kā pieckapeika. Baseins uzbūvēts par DAŽIEM CENTIMETRIEM īsāks. Vai jūs kaut ko tādu varat iedomāties Ventspilī?