atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

Domaataajs 23.12.20
Eglīšu mantiņas gan nav problēma...Ir daudzfunkcionāls risinājums :DDD
Īpaši sajūsmā kaķi :DDD

zaraza, 23.decembris 2020, 11:40

Nu es gan kaķus klāt nelaižu tādai eglītei.
http://www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-68916.htm
Domaataajs 23.12.20
Man tieši tagad pie mājas uz trepēm izdega sensora lampai spuldzīte, nez piecus gadus strādāja un tieši tagad viņai vajadzēja izdekt :D
FB ir kas meklē eglīšu mantiņas.

P.S. neesmu pret ierobežojumiem kopīga mērķa labad!

Davis-Di, 23.decembris 2020, 11:33

Mājai un dārzam veikalā vakar spuldzītes bija pārdošanā, es gan nezinu kāda tieši lampa ir, bet tievās garās halogēnās spuldzītes varēja nopirkt. Vot pašu lampu gan laikam,ka nevarēja nopirkt.
badapiicka 23.12.20
Jurik labi pateica: "Kā jūs visi grammar nazzi man jau esat noriebušies :)"!

Davis-Di, 23.decembris 2020, 01:01

Nu, nu))nav tik traki!!) Kopš kura laika mums traucē kārtīga valoda? To apzīmējumu izdomāja un katram karina/āja klāt tie SJW "snowflakes"- viņiem makten labpatīk par nazziem saukāt konservatīvākus ļaudis. Es, piemēram, sarunvalodā nelietoju visus tos "davai", tas ir tikai normāli) Ja kāds kā pirmo un vienīgo galveno sarunā ar citiem uzsver gramatiku vai arī ķeras pie gramatikas, kad nekā jēdzīga vairs nav, ko teikt - tad tas var būt kaitinoši, bet "nazis"- tas ir krietni par skaļu rūkts ;))
BrunoL 23.12.20
Dāvi, neķer kreņķi! Tu jau zvejnieks, gāzes lampu, vai vējlukturi un cīņā! :)
Piekrītu V. Krištopāna teiktajam- veikali vaļā vai ciet un punkts.
Tikko veicu mājas ūdenssaimniecībai apkopi. Nomainīju un iztīrīju filtrus, atkaļķošanas, atdzelzošanas sistēmā sāls jāpapildina. Dodos uz Depo. Skuju, tikai juridiskām personām. Saku- labi, piezvanīšu, atsūtīs rekvizītus un OK. Nē, pilnvara, līgums utt. Neko, braucu mājās, sieva pucējas un ar dokumentu mapi atpakaļ. Tiesa, veikalā tik daži pircēji.
zaraza 23.12.20
Eglīšu mantiņas gan nav problēma...Ir daudzfunkcionāls risinājums :DDD
Īpaši sajūsmā kaķi :DDD

Davis-Di 23.12.20
Šodien gribēju nopirkt pastā Superbingo biļeti,bet nedrīkstot tirgot!Nekādas izklaides!Vai nav idioti!

orests, 23.decembris 2020, 10:36

Man tieši tagad pie mājas uz trepēm izdega sensora lampai spuldzīte, nez piecus gadus strādāja un tieši tagad viņai vajadzēja izdekt :D
FB ir kas meklē eglīšu mantiņas.

P.S. neesmu pret ierobežojumiem kopīga mērķa labad!
zaraza 23.12.20

Priecīgus Ziemassvētkus!

P.S. Dimiters vecs duraks, bet teksts prikolīgs :D
Domaataajs 23.12.20
Jā, nu ko darīt, smieklīgi, ja vajag ko saimniecībā, bet tas izrādās, ka nav atļautajā sarakstā. Paciņas jau var tirdzniecības vietas saorganizēt, bet ja vajag kaut ko tādu, kas vispirms jāizpēta, tad nu ir kā ir.
Par Superbingo nezinu, bet kaut ko uzspēlēt varēja arī Latvijas Loto mājas lapā
orests 23.12.20
Šodien gribēju nopirkt pastā Superbingo biļeti,bet nedrīkstot tirgot!Nekādas izklaides!Vai nav idioti!
Davis-Di 23.12.20
Man visās valodās, ko zinu viens no smagākajiem vārdiem liekās "hanteles".

abrakadabra, 22.decembris 2020, 23:20

Paldies paņirgājies, pareizi būtu teikt laikam "nav vienkārša šī valoda", jo arī par "grūtu" varētu piesieties, ka tava govs ir grūta! :P

Jurik labi pateica: "Kā jūs visi grammar nazzi man jau esat noriebušies :)"!
abrakadabra 22.12.20
Man visās valodās, ko zinu viens no smagākajiem vārdiem liekās "hanteles".
Davis-Di 22.12.20
īstenībā baigi smaga tā valoda, viens ir ka viņiem nav tādu vārdu no/uz/zem/virs utt. viss ir galotnēs un salikumos, tad šamie vel it sevišķi daļā dienvidu rajonos rauj nost galotnes kā Ventiņi pie mums un tad neko nesaproti. Daudziem vārdiem ir viena burta starpība 'a' tapaan un starpība ir starp satikšu un nositīšu, vai līdzīgi ar uguns, muita, nākt.
Karoče ja ir garlaicīgi un gribas pačakarēt sev prātu variet pamācīties somu valodu. LV gan grūti atrast, kas māca 2 un augstāku līmeni.
Jurik 22.12.20
Davis-Di [22.12.20]: Kā jūs visi grammar nazzi man jau esat noriebušies :)

Jurik, 22.decembris 2020, 19:05

no niin :D
Tur daudz kas ir interesants: Janis - Zaķis, kakku - kūka, bet toties maksaa ir maksāt :D
Sausmaizītes ar nosaukumu 'garšīgās' un lāceņu zapte parasti ceļoja mājup kā suvinīrs.
Davis-Di 22.12.20
Kā jūs visi grammar nazzi man jau esat noriebušies :)

Jurik, 22.decembris 2020, 19:05

no niin :D
Tur daudz kas ir interesants: Janis - Zaķis, kakku - kūka, bet toties maksaa ir maksāt :D
Jurik 22.12.20
Davis-Di [22.12.20]: seedoo [17:42]: .. gribas ta uz Ventu šai laikaa...A kas tur? Ledus tak naf. Maukas lohi? (admin! nelamājos - tas somiski)

Jurik, 22.decembris 2020, 18:02

Somu valodu tu nezini, tehniski tulkotājs tā iztulko, bet par pārtiku lieto partatīvu!!!
Kā jūs visi grammar nazzi man jau esat noriebušies :)
Davis-Di 22.12.20
seedoo [17:42]: .. gribas ta uz Ventu šai laikaa...A kas tur? Ledus tak naf. Maukas lohi? (admin! nelamājos - tas somiski)

Jurik, 22.decembris 2020, 18:02

Somu valodu tu nezini, tehniski tulkotājs tā iztulko, bet par pārtiku lieto partatīvu!!!
Jurik 22.12.20
seedoo [22.12.20]: .. gribas ta uz Ventu šai laikaa...
A kas tur? Ledus tak naf. Maukas lohi? (admin! nelamājos - tas somiski)
seedoo 22.12.20
Jurik [22.12.20]: seedoo [43m]: Njaaa. Izskatās, ka drīz bloķes kustību sakarā ar covid. Zvanīju uz LT draugiem, tur žopa ar pamatblokiem nobloķētas ielas atstājot vienu iebraukšanu un izbraukšanu. Paldies bezatbildīgajiem mudakiem...Seedoo! Nekur no fīdera un brekšošanas Daugavā nedēsies! Tak Daugve ar mēdz viļņoties un breksis arī plakans.
A gribas ta uz Ventu šai laikaa...
Domaataajs 22.12.20
A vot tagad zini, vai parasts kašķis starp deguniem, vai kaut kas tāds bija zināms, ko citiem labāk nezināt.
https://www.apollo.lv/7139239/ar-durtu-bruci-atrasts-miris-krievijas-zinatnieks-kurs-piedalijies-covid-19-vakcinas-izstrade
Jurik 22.12.20
seedoo [22.12.20]: Njaaa. Izskatās, ka drīz bloķes kustību sakarā ar covid. Zvanīju uz LT draugiem, tur žopa ar pamatblokiem nobloķētas ielas atstājot vienu iebraukšanu un izbraukšanu. Paldies bezatbildīgajiem mudakiem...
Seedoo! Nekur no fīdera un brekšošanas Daugavā nedēsies! Tak Daugve ar mēdz viļņoties un breksis arī plakans.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs