Forši ka slēpju noma nestrādā, pie pacēlāja rindu nebūs.
Nu re, arī brīvdienās varēs dzert! :))
Viņi jau arī nedomā. Viņiem galvenais ir bļaut vienalga par ko.
Domātāj, būtu laiks sākt domāt, ne visu uztvert kā uz sētas rakstīts!
šobrīd LIV 1:1 TOT, azartiska līderu spēle, pilna viena tribīne britu, nemirstīgie
Man lapā rāda 2gab Martini Asti reklāmas. Marketologiem viss pofig. Jau sen 'slogans' bija jāsadala ar izsaukuma zīmēm. 'No Martini! No party!'
Jāasina āķi un jādodas copēt. Kas zin, ka neaizklapē arī šo nodarbi.
Nu neviens neko nevar paredzēt šobrīd. Kā lems tā dzīvosim. Jācer ka ar bērniem 2m distanci nevajadzēs ievērot un sievu bučāt varēs arī bez maskas. Pārējais po.
urmaas [16.12.20]: Jurik
Tu šaubies?
pm
Janvāra pirmajā pusē šobrīd rāda normālu laiku... Ja ievieš to "lockdown"- es neko diži daudz par to nezinu- tad kas sanāk? Degunu nedrīkstēs no mājas izbāzt..? Un ar savu paša transportu aizdoties uz kādu nomaļāku ūdeni novadā arī nē?!!
badapiicka, 16.decembris 2020, 18:30
domāju ka varēs,sava novada teritorijā,varbūt rīgā būs stingrāk.Es noteikti uz ezera tupēšu,savā ziņā pat ceru ka ieviesīs to lokdaunu,varēs atpūsties
Savā novadā domājams, ka varēs copēt, protams, ka ievērojot noteikumus.
Janvāra pirmajā pusē šobrīd rāda normālu laiku... Ja ievieš to "lockdown"- es neko diži daudz par to nezinu- tad kas sanāk? Degunu nedrīkstēs no mājas izbāzt..? Un ar savu paša transportu aizdoties uz kādu nomaļāku ūdeni novadā arī nē?!!
Vajadzīga operācija plecam. Plānotā rinda ~15.07.21.!!!
BrunoL, 16.decembris 2020, 17:24
Dakter! Man ir slikti ar kājām!
-Nē Bērziņ! Bez kājām ir slikti!
Bruni! Viss būs kārtībā! Galvenais vasaras saulīti visiem sagaidīt. Tagad tik bišku tumsā būs jāpasēž un jācenšās nesačakarēt visu vēl vairāk.
Man paziņai, ar vēzi saistīto ārstēšanos, pārcēla uz nezin@mu laiku.
urmaas, 16.decembris 2020, 17:28
Urm! Kaut kas nav lāgā, jo zaļais koridors pagaidām turpina darboties!!! Ar šādas informācijas izplatīšanu jābūt ļoti uzmanīgam un kritiski jāizvērtē vai tiešām tā atbilst patiesībai un vai tiešām formulēta korekti.