atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

udens2 17.12.20
usis 17.12.20
Forši ka slēpju noma nestrādā, pie pacēlāja rindu nebūs.
mjuniors 17.12.20
Nu re, arī brīvdienās varēs dzert! :))
Domaataajs 17.12.20
Viņi jau arī nedomā. Viņiem galvenais ir bļaut vienalga par ko.
BrunoL 17.12.20
Domātāj, būtu laiks sākt domāt, ne visu uztvert kā uz sētas rakstīts!
Domaataajs 17.12.20
daddy_j 17.12.20
usis 16.12.20
šobrīd LIV 1:1 TOT, azartiska līderu spēle, pilna viena tribīne britu, nemirstīgie
Jurik 16.12.20
Man lapā rāda 2gab Martini Asti reklāmas. Marketologiem viss pofig. Jau sen 'slogans' bija jāsadala ar izsaukuma zīmēm. 'No Martini! No party!'
urmaas 16.12.20
Jāasina āķi un jādodas copēt. Kas zin, ka neaizklapē arī šo nodarbi.
Jurik 16.12.20
Nu neviens neko nevar paredzēt šobrīd. Kā lems tā dzīvosim. Jācer ka ar bērniem 2m distanci nevajadzēs ievērot un sievu bučāt varēs arī bez maskas. Pārējais po.
Jurik 16.12.20
urmaas [16.12.20]: Jurik
Tu šaubies?
pm
udens2 16.12.20
Janvāra pirmajā pusē šobrīd rāda normālu laiku... Ja ievieš to "lockdown"- es neko diži daudz par to nezinu- tad kas sanāk? Degunu nedrīkstēs no mājas izbāzt..? Un ar savu paša transportu aizdoties uz kādu nomaļāku ūdeni novadā arī nē?!!

badapiicka, 16.decembris 2020, 18:30
domāju ka varēs,sava novada teritorijā,varbūt rīgā būs stingrāk.Es noteikti uz ezera tupēšu,savā ziņā pat ceru ka ieviesīs to lokdaunu,varēs atpūsties
Domaataajs 16.12.20
Savā novadā domājams, ka varēs copēt, protams, ka ievērojot noteikumus.
urmaas 16.12.20
Jurik
Tu šaubies?
badapiicka 16.12.20
Janvāra pirmajā pusē šobrīd rāda normālu laiku... Ja ievieš to "lockdown"- es neko diži daudz par to nezinu- tad kas sanāk? Degunu nedrīkstēs no mājas izbāzt..? Un ar savu paša transportu aizdoties uz kādu nomaļāku ūdeni novadā arī nē?!!
Domaataajs 16.12.20
Domaataajs 16.12.20
Ja jau visi ievērotu, tad 1000 nebūtu. Ķīnietis ar armiju visus sadzina pa mājām un tagad tikai no ārzemēm dažus gadījumus ievazājot, bet te demokrātija, vārda un parvietošanās brīvība apdraudēta.
Un daļa vispār sēž mājās visu mūžu, nekur dzīvē nav gājusi un tagad viņiem ir ierobežojumi redz.
https://tautaruna.nra.lv/rasols/333411-arsti-versas-pie-sabiedribas-ar-nopietnu-zinojumu/
Jurik 16.12.20
Vajadzīga operācija plecam. Plānotā rinda ~15.07.21.!!!
BrunoL, 16.decembris 2020, 17:24

Dakter! Man ir slikti ar kājām!
-Nē Bērziņ! Bez kājām ir slikti!

Bruni! Viss būs kārtībā! Galvenais vasaras saulīti visiem sagaidīt. Tagad tik bišku tumsā būs jāpasēž un jācenšās nesačakarēt visu vēl vairāk.
Jurik 16.12.20
Man paziņai, ar vēzi saistīto ārstēšanos, pārcēla uz nezin@mu laiku.
urmaas, 16.decembris 2020, 17:28

Urm! Kaut kas nav lāgā, jo zaļais koridors pagaidām turpina darboties!!! Ar šādas informācijas izplatīšanu jābūt ļoti uzmanīgam un kritiski jāizvērtē vai tiešām tā atbilst patiesībai un vai tiešām formulēta korekti.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs