atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

Domaataajs 15.12.20
Citā stāsta variantā viņš līdz dzeršanai un raudāšanai netika, viņu uzreiz arestēja.
mjuniors 15.12.20
Vakar pa nakti sniga
8:00 - uzcēlu sniegavīru
8:10 - kaimiņiene feministe paprasīja, kāpēc nav sniega sieviete?
8:15 - uzcēlu blakus sniega sievieti
8:17 - kaimiņienei nepatīk, ka krūtis pa lielu sniega sievietei, jo radot nepareizu sieviešu ideāla tēlu
8:20 - kaimiņu geju pāris pārmeta, kāpēc nav divi sniegavīri
8:22 - kaimiņš transpersona sūdzējās, kāpēc nav sniegapersona ar nomaināmām ķermeņa daļām
8:25 - iet garām vegāni, pārmeta, ka ar burkāniem kā degunu ņirgājos par pārtiku
8:28 - mani nosauca par rasistu, jo sniegavīrs un sniega sieviete ir balti
8:30 - nokrāsoju dažādi abus, lai būtu vairāk pārstāvētas citas rases
8:39 - kaimiņš no tuvajiem austrumiem pieprasīja, lai sniega sieviete tiek apsegta
8:42 - kaimiņiene atkal sūdzējās, šoreiz par to, ka sniega sievietei ir rokā slota, un tas radot nepareizu priekšstatu par dzimuma lomām
8:43 - sabiedrības vienlīdzības dienesta pārstāvis atbrauca un draudēja ar izlikšanu no mājas
8:45 - Atbrauc BBC zinu dienests un intervējot jautāja, kāda atšķirība starp sniega vīrieti un sniega sievieti — pateicu, ka sniega bumbās, un tagad esmu seksists.
9:00 - parādījos ziņās kā terorists, rasists, homofobs un jūtīgu jautājumu cilātājs šajā sakacinātajā klimatā
9:10 - man pajautāja, vai man ir apgādājamie, un atņēma abus bērnus
9:29 - galēji kreisējie ielas iemītnieki, kuriem viss bijis aizskarošs, maršēja pa ielu un protestējot pieprasīja, lai tieku arestēts
9:45 - pazvanīja firmas vadītājs, atlaida no darba dēļ negatīvajām asociācijām
10:00 - raudu sadzēries, jo viss, ko gribēju, bija uzcelt sniegavīru

Stāsta morāle: Morāles nav, jo tāda pasaule ir kļuvusi, dēļ pāris sniegpārslām.

P.S. Autors nezināms. Droši vien arestēts, sēž cietumā.
raihs 15.12.20
Mjā, lokdauns jau gaisā virmo- ļaudis čukstās visās malās...
andreiko 15.12.20
daddy_j 15.12.20
Jelgvā vidējais ātrums no rītiem 70-75 km/h ;)

MV-F, 15.decembris 2020, 13:59

Tas ir tāpēc, ka to gadiem neviens nekontrolē :) Ir arī Ceļa zīme Nr. 725 Ieteicamais ātrums, to var uzlikt un nekas nav jākontrolē :)
Domaataajs 15.12.20
Nu jā, ja nekontrolē tad drīkst. Vienreiz izdevās, nu tad var visu laiku tā. Tāda attieksme ir ļoti daudziem. Bet noteikumi jau pašu drošībai ir domāti.
Sēž tas velns cilvēkiem uz kakla un kamēr tam ļaus tur sēdēt, tikmēr nekas būtiski nemainīsies.
MV-F 15.12.20
Gobzems grib atvieglojums partiju veidošanai. Saima noraidīja.
Lūk tā, paši topošie politiķi rok kapu, sadrumstalo vēlētājus ar 101 partiju, un tad rezultāts 0.
Kad vienreiz labākie un gudrākie prāti vienreiz apvienosies un pārējos šmurguļus aizmetīs pāri bortam?
MV-F 15.12.20
tā gan taisnība, ka nav jēgas no ierobežojumiem, ko nevar kontrolēt. ja tie ir kā ieteikumi - OK

daddy_j, 15.decembris 2020, 13:41

es ar tā gribēt darit, man nelabpatik braukt pa pilsetu uz 50, neviens nevar izkontolierēt, mauks 80, no pespusdien laikam , varbut, aha.

usis, 15.decembris 2020, 13:57[/quote]

Jelgvā vidējais ātrums no rītiem 70-75 km/h ;)
MV-F 15.12.20
GobzemuAldis tautu tracina,a ja nu?

akmens, 15.decembris 2020, 12:56

Gobzems sajuties kā "vadonis", būšot nākamais premjers :):).

Shm_didzis, 15.decembris 2020, 13:15

Ō, jā, tas būtu īstais.... noteikti vajag balsot :DDD
Čalīts varēja mierīgi strādāt savā profesijā un nečakarēt smadzenes tautai. Ielīdā politikā, sagājā galīgā sviestā.
Par kādiem saši viņs varēja nopirkt māju Baltezerā pa pusmiljonu. Tādu naudu ar godīgu algu jākrāj pamatīgi ilgi. Neticu ka iepriekšējā darbā būtu pelnijis 100 000 mēnesī.
Laikam par tautas ziedojumiem priekš partijas :)
usis 15.12.20
tā gan taisnība, ka nav jēgas no ierobežojumiem, ko nevar kontrolēt. ja tie ir kā ieteikumi - OK

daddy_j, 15.decembris 2020, 13:41[/quote]

es ar tā gribēt darit, man nelabpatik braukt pa pilsetu uz 50, neviens nevar izkontolierēt, mauks 80, no pespusdien laikam , varbut, aha.
daddy_j 15.12.20
Šorīt no rīta nevarēju saprast,koViņķele klukst,ka nav jēgas ierobežojumiem ,ko nevarkontrolēt.

akmens, 15.decembris 2020, 13:35

akmens 15.12.20
Šorīt no rīta nevarēju saprast,koViņķele klukst,ka nav jēgas ierobežojumiem ,ko nevarkontrolēt.
Shm_didzis 15.12.20
Šodien tak MK sēde ir, tad jau līdz vakaram vajadzētu būt zināmam faktam.
Iespējams, ka copēt drīkstēs tikai dzīvesvietā tā kā motilis varēs uzbaroties.

Domaataajs, 15.decembris 2020, 13:01

It kā pozitīvo skaits nav audzis, bet sūdā ir ar slimnīcām, šodien klāt 133, stacionēto.
Shm_didzis 15.12.20

akmens, 15.decembris 2020, 12:56

Gobzems sajuties kā "vadonis", būšot nākamais premjers :):).
Domaataajs 15.12.20
Šodien tak MK sēde ir, tad jau līdz vakaram vajadzētu būt zināmam faktam.
Iespējams, ka copēt drīkstēs tikai dzīvesvietā tā kā motilis varēs uzbaroties.
akmens 15.12.20
jegersz 15.12.20
https://pietiek.com/raksti/kapec_karins_kluse_par_lockdown_no_19_decembra

Būs, nebūs? Vācijā ir. Jāskrien āķi iepirkt, kamēr vēl var...

daddy_j, 15.decembris 2020, 11:50

Spriežot no kurienes kājas aug tas ir fake, vai arī opozīciju trollē!
udens2 15.12.20
Nez, motilis būs pie pārtikas vai saimniecības precēm, vai varbūt pie dzīvniekiem? Govi taču drīkstēs pārdot? :)

daddy_j, 15.decembris 2020, 11:51

būs motiļu kontrbanda,uz pavasari būs jau motiļu kartelis kas vēlāk savējos bīdīs valdībā
daddy_j 15.12.20
Nez, motilis būs pie pārtikas vai saimniecības precēm, vai varbūt pie dzīvniekiem? Govi taču drīkstēs pārdot? :)
daddy_j 15.12.20
https://pietiek.com/raksti/kapec_karins_kluse_par_lockdown_no_19_decembra

Būs, nebūs? Vācijā ir. Jāskrien āķi iepirkt, kamēr vēl var...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs