Bruņčik,kedas vēl karājās...:D
Antoha!
Privet trug!
Kur biji paslēpies? Sāku satraukties, ka neesi nolicis kedas.
Baltkrieviem līdz šim bija skaistas dzīres, bet pienāk brīdis, kad tai ballītei ir jābeidzas. Un tad pohas ir neizbēgamas.
Namajūns. 3 (?) sezona - Atgriešanās.
urrā... mums atkal ir ko skatīties...
Interesanta patreiz ir Krievijas nogaidošā pozīcija.Gaida kura puse gūs pārsvaru,tad pie tās piesliesies...
Karakum,man nekas nav no kāda jāmācās.Ja mani 'jaunā slota" nobloķēja,tad nācās atdzimt no jauna...
Tā kā neķerat kreņķi.
Labāk parunāsim par situāciju Baltkrievijā. Situācija saasinās,protesti nerimst,tas viss liek atcerēties mūs atmodas laikus...Pie mums toreiz uz barikādēm stāvēja pārsvarā vidēja un vecāka gadu gājuma cilvēki,bet Baltkrievijā pamatā protestē jaunatne.Tas arī būtu saprotams,jo viens diktators daudzu gadu garumā daudziem ir apnicis un jaunatne grib paostīt "svaigo" Eiropas gaisu.
Diemžēl daudzi nesaprot ,ka līdz ar svaigajiem vējiem tiks atpūstas arī daudzas jaunas problēmas.Tādas kā negodīga prihvatizācija,valsts izlaupīšana un cenu celšanās...Bet alternatīvas laikam nav...
kravu parvadatajiem iebraucot no 3sajam valstim darbaa lietuva ir karantina. tas no 1 augusta pec uzbeku goserbaiteriem....
Tonis arī mācās no lutera un "copes" un maina savus profilus, biežāk, kā "Pravietis" savas zeķes!:))))
Vel kome beck! :)))
Noteikumus vajag rūpīgāk lasīt...
Kravu pārvadātājiem nekādas izolācijas nav un būt nevar..)
kaputaarps [22.08.20]: Kam negadās..)
Jnior,neķer kreņķi,būs jau labi...
Tonis2, 22.augusts 2020, 12:22
nu tik 2 ned jāpatup pašizolācijā!!!
Kāda izolācija, viņam ir internets!
kaputaarps [22.08.20]: Es jau domāju, ka Tu, Anton, Zviedrijā esi caur skursteni izlaists! Izrādās, ka sveiks un , iespējams, vesels...
:DDD
Es jau domāju, ka Tu, Anton, Zviedrijā esi caur skursteni izlaists! Izrādās, ka sveiks un , iespējams, vesels...
Kam negadās..)
Tonis2, 22.augusts 2020, 12:22
nu tik 2 ned jāpatup pašizolācijā!!!
Kam negadās..)
Ooo, vesels Anton! Izrādās, ka Tu ar uz desu esi bijis uzvilkts!!!
Pipec, Toņa testi aiziet, tos uztveru kā tās reklāmas ko rāda pa TV....