atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

Tonis2 22.08.20
Kravu pārvadātājiem nekādas izolācijas nav un būt nevar..)
mjuniors 22.08.20
kaputaarps [22.08.20]: Kam negadās..)
Jnior,neķer kreņķi,būs jau labi...

Tonis2, 22.augusts 2020, 12:22

nu tik 2 ned jāpatup pašizolācijā!!!
Kāda izolācija, viņam ir internets!
KurmisZB 22.08.20
kaputaarps [22.08.20]: Es jau domāju, ka Tu, Anton, Zviedrijā esi caur skursteni izlaists! Izrādās, ka sveiks un , iespējams, vesels...
:DDD
kaputaarps 22.08.20
Es jau domāju, ka Tu, Anton, Zviedrijā esi caur skursteni izlaists! Izrādās, ka sveiks un , iespējams, vesels...
kaputaarps 22.08.20
Kam negadās..)

Tonis2, 22.augusts 2020, 12:22

nu tik 2 ned jāpatup pašizolācijā!!!
Tonis2 22.08.20
Kam negadās..)
kaputaarps 22.08.20
Ooo, vesels Anton! Izrādās, ka Tu ar uz desu esi bijis uzvilkts!!!
mjuniors 22.08.20
Pipec, Toņa testi aiziet, tos uztveru kā tās reklāmas ko rāda pa TV....
svens76 22.08.20
Tonis2 [22.08.20]: Sveiki,puiķi ! Ņeždaļi? :)
Skatos ,ka jūs te joprojām nevarat rimties tās samazgas viens otram virsū gāzt...(
:))
Tonis2 22.08.20
Sveiki,puiķi ! Ņeždaļi? :)
Skatos ,ka jūs te joprojām nevarat rimties tās samazgas viens otram virsū gāzt...(
abrakadabra 21.08.20
Klau, tev gadienā tas rīsu-līņu sacepums nesit ciet?
KurmisZB 21.08.20
udens2 [21.08.20]: KurmisZB [15:24]: godaviirs [14:57]: udens2 [13:30]: par tohonovski druskuEs kaut ko nezinu? Kurš man lūdzu paskaidros, kas ir "tohonovskis"?Te urlēns un citi intelekta invalidīdi visādu neta drazu no Krievijas liek, pat nesaprotot, ko liek! :DDDDEs zinu, ka ir tāda Tihanovska, bet par "tohonovsku" gan nav dzirdēts. Ko lai saka, švaki mūsu izcilības centrā komentāru trolēnus apmāca.

godaviirs, 21.augusts 2020, 18:36Viskārtībā godavīr,man nekas nav pretī ja tu man pamāci gramatiku,tavi teksti vismaz nav kļūdu pilni kā luteram,un tas ķēms vēl uzmetas par latviešuvalodas skolotāju:DDD

Tad jau atbildēsi pēc būtības! ;DDDD
udens2 21.08.20
KurmisZB [15:24]: godaviirs [14:57]: udens2 [13:30]: par tohonovski druskuEs kaut ko nezinu? Kurš man lūdzu paskaidros, kas ir "tohonovskis"?Te urlēns un citi intelekta invalidīdi visādu neta drazu no Krievijas liek, pat nesaprotot, ko liek! :DDDDEs zinu, ka ir tāda Tihanovska, bet par "tohonovsku" gan nav dzirdēts. Ko lai saka, švaki mūsu izcilības centrā komentāru trolēnus apmāca.

godaviirs, 21.augusts 2020, 18:36
Viskārtībā godavīr,man nekas nav pretī ja tu man pamāci gramatiku,tavi teksti vismaz nav kļūdu pilni kā luteram,un tas ķēms vēl uzmetas par latviešuvalodas skolotāju:DDD
KurmisZB 21.08.20
godaviirs [21.08.20]: mjuniors [18:52]: Godavīr, ja nav ko teikt tad varbūt..Un ko es nepareizu pateicu, Juniora kungs?
Tu aizskāri galma klauna/ pakaļlaižu. :)))) To te nedrīkst darīt.
godaviirs 21.08.20
mjuniors [21.08.20]: Godavīr, ja nav ko teikt tad varbūt..
Un ko es nepareizu pateicu, Juniora kungs?
KurmisZB 21.08.20
godaviirs [21.08.20]: KurmisZB [15:24]: godaviirs [14:57]: udens2 [13:30]: par tohonovski druskuEs kaut ko nezinu? Kurš man lūdzu paskaidros, kas ir "tohonovskis"?Te urlēns un citi intelekta invalidīdi visādu neta drazu no Krievijas liek, pat nesaprotot, ko liek! :DDDDEs zinu, ka ir tāda Tihanovska, bet par "tohonovsku" gan nav dzirdēts. Ko lai saka, švaki mūsu izcilības centrā komentāru trolēnus apmāca.
Viņš jau vēl zaļš gurķis, pagaidi , kad raihs uzradīsies, būs klaunu paraugstunda. :DDDD
mjuniors 21.08.20
Godavīr, ja nav ko teikt tad varbūt..
godaviirs 21.08.20
KurmisZB [21.08.20]: godaviirs [14:57]: udens2 [13:30]: par tohonovski druskuEs kaut ko nezinu? Kurš man lūdzu paskaidros, kas ir "tohonovskis"?Te urlēns un citi intelekta invalidīdi visādu neta drazu no Krievijas liek, pat nesaprotot, ko liek! :DDDD
Es zinu, ka ir tāda Tihanovska, bet par "tohonovsku" gan nav dzirdēts. Ko lai saka, švaki mūsu izcilības centrā komentāru trolēnus apmāca.
mjuniors 21.08.20
Paskatījos to jauno saskaņas kandidāti mēra amatam. Špļāviens sejā, liec kaut mērkaķi saidzjot. Vai tiešām valdītājs ir tik sekls? Kaut kā ar gadiem politika liekas sevi ir notrulinājusi. Bet varbūt gadi, kas nākuši klāt un viss tā notika agrāk.. Katrā ziņā bail, kas būs tālāk ja turēsim šādu virzienu arī tālāk..
urmaas 21.08.20
Ieslēdzu radio, tur politiskā aģitācija. ieslēdzu TV, tur tas pats. Ieslēdzu internetu, ak tu mī un žē, tur atkal tas pats. Baidos gludekli slēgt.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs