raihs [27.06.20]: KurmisZ [12m]: ... ne to vien piedzīvosi.... Nu es toč neko nepiedzīvošu- kam vajadzīgs resns pusmūža vecis :))Satiksi reptoloīdu, iz dzirdēsi tādu kā svilpi enu, zini, irrr.
:)
Netici, prasi daļas kuratoram.
raihs [27.06.20]: KurmisZ [12m]: ... ne to vien piedzīvosi.... Nu es toč neko nepiedzīvošu- kam vajadzīgs resns pusmūža vecis :))Satiksi reptoloīdu, iz dzirdēsi tādu kā svilpi enu, zini, irrr.
KurmisZ [27.06.20]: ... ne to vien piedzīvosi.... Nu es toč neko nepiedzīvošu- kam vajadzīgs resns pusmūža vecis :))
raihs [27.06.20]: KurmisZ [7m]: Malgomajfisk [5m]: Luter ,esi mēģinājis tikt? :)Ja rakstu tad zinu par ko runāju.Ex, atkal nekas nesanāks. To ka viņš tev ,, uzbāzās,, nepierādīsi, bet par ,, purnu,, tev uzreiz būs kriminālatbildība. Tu kaut kā ,, sekli,, to visu uztver. Un atkārtošos par ,, melno piemēru,, kad viņi ir pa vienam, normāli it kā cilvēki, bet atliek būt konkrētā vietā jau ,, baram,, tā tu uzzināsi, kurš te ir saimnieks. :)
Un arī par ,, uzbāšanās mēģinājumiem,, jaunībā daudz strādāju krogos un tici, līdz pretīgumam tas viss redzēts dzīvē.Teikšu tā, ja man uzbāztos, tad es dotu pa purnu! Bet kamēr viņi tusē savā starpā, man pofig.
Varbūt man paziņa muldēja, bet nu dikti zvērējās, ka reiz,kā pavāra palīgs pie Rītiņa piestrādājis, un vienreiz neizturējis un šim iešāvis pa ģīmi...
KurmisZ [27.06.20]: Malgomajfisk [5m]: Luter ,esi mēģinājis tikt? :)Ja rakstu tad zinu par ko runāju.Teikšu tā, ja man uzbāztos, tad es dotu pa purnu! Bet kamēr viņi tusē savā starpā, man pofig.
Un arī par ,, uzbāšanās mēģinājumiem,, jaunībā daudz strādāju krogos un tici, līdz pretīgumam tas viss redzēts dzīvē.
raihs [27.06.20]: Tak lai pieņem kaut vai to pašukopdzīves likumu, kurš vismaz par 50% būtu aktuāls heteroseksuālajiem pāriem! Un miers... Laulību es vispār uzskatu par totāli novecojušu un neefektīgu attiecību legalizēšanas modeli. Cik mums alimentu nemaksatāju?! Tūkstošiem! Un vai valsts ksut ko var izdarīt? Var, bet ļoti švaki tai kaut kā sanāk... Būtu likums, būtu līgums, un viss būtu atrisināts! Uztaisīji trīs sīkos, atradi jaunu caciņu? Ok, bet davai maksā! Nemaksāsi? Tiesas izpildītāji klāt un īpašumi ūtrupē! Man tepat paziņu lokā tik daudz "pidaru", kuri saviem bērniem nemaksā uzturlīdzekļus, ka vemt gribas...Jā šis ,, donoru modelis,, pie mums ir aktuāls, uztaisa bērnus vienai, bet audzina cita bērnus, un savējos audzina cits kurš dzīvo ar tā sievieti. Bet tas jau ir sabiedrības morāles degradācijas cits līmenis.
KurmisZ [27.06.20]: Raih un nobeigumā vienkārš piemērs, kuru vari pats pārbaudīt.Man grupasbiedri uz "Purvu" šad tad prikola pēc piestaigāja, teica, ka ok, vispār neviens nemācoties virsū. Es pat nezinu, vai tagad pastāv tādi klubi
Pamēģini kā heteroseksuāls pāris tikt zilo klubā vai tusiņā.
Un te tev būs atbilde: viņi mūs neuzskata par līdzīgiem, bet tai pat laikā pieprasa, lai viņus uzskatam par tādiem. :)
Vai nav savādi?
Malgomajfisk [27.06.20]: Luter ,esi mēģinājis tikt? :)Ja rakstu tad zinu par ko runāju.
raihs [27.06.20]: Lūk, iedomājies, Aivar, tu esi zilais... Nu tā sanacis- patīk tev kaimiņu Pēteris, un Pētetim patīc tu, un neko tur nevar darīt- sirdij nepavēlēsi. . Īsāk sakot, jums ir mīla. Jūs gribat kopīpašumu, gribat sadoties rociņās un doties ielās. A nekā- kopīpašuma nebūs, un nekādu "rociņu" arī nebūs, jo Petjka no vārturūmes jums ātri vien nosauks par pidariem un iepisīs ar akmeni pa pauri. Viņi vienkārši grib būt pieņemti, tas arī viss.To es saprotu, lai vico viens otru un tas ir bijis pie visiem valdītājiem un visos gadsimtos. Bet tik uztājīgi nez vai. Jo mana doma galvenā bija par būtiskākiem jautājumiem, kas valstī risināmi, nevis par mazāk kā 10% vēlmi, realizēt savas darbības publiski to visur bāžot acīs.
Personiski mana nostāja ir pragmātiska- man viņi netraucē, neuzbāžas, un man ir vienalga, kā un ko viņi dara gultā... Viņi lielākoties ir mākslinieciski un talantīgi cilvēki, kas man kā ar mākslu saistītu cilvēku tikai simpatizē. Demogrāfiju viņi absolūti neietekmē, jo kam lemts vicot veci, tas tāpat nekad veceni nevicos... Nu nebūs taču tā, ka šis padomās- ai, nu labi, patīk man tas Pēteris,bet ar viņu vienas vienīgas problēmas un neviens negrib nepieņemt, ņemšu vien Zelmu un taisīšu viņai bērnus ... Nu ne tak...
Vienkārši taču, vai ne?