atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

udens2 15.05.20
Nu a kas ,vai tad darba komandējuma laikā nevar uz upi copēt aiziet? Es domāju ,ka tur bumbas nevar piesiet..Bet nu katram jau tā čuriņa savādāk raustās,man kā vienmēr viss po...:)

Malgomajfisk, 15.maijs 2020, 19:06
nu var jau paprasīt ko tu komandējumā dari,ar ko tiecies,ja izrādās ka esi sadirsis,var pieņemt kādu stingrāku mēru
Nu a kas ,vai tad darba komandējuma laikā nevar uz upi copēt aiziet? Es domāju ,ka tur bumbas nevar piesiet..Bet nu katram jau tā čuriņa savādāk raustās,man kā vienmēr viss po...:)
raihs 15.05.20
Malgomajfisk [15.05.20]: Bet kādas problēmas tev to saņemt?Aizpildi anketu un 5 dienu laikā to saņemsi...
Man bik mīziens-a ja nu uzķer mani ar kātu rokās pie upes? Tur tie anti-kovida likumi diezgan skarbi- līdz pat ķurķim(tiesa gan tikai uz 10 dienām var ietupināt)
Bet kādas problēmas tev to saņemt?Aizpildi anketu un 5 dienu laikā to saņemsi...
raihs 15.05.20
Ja darba vīza/atļauja ir, tad jau var braukt. Tāpat kā SWE...
Norvēģu varas idioti pakļāvušies masu psihozei,zviedri ir reālāki...
mjuniors 15.05.20
raihs 15.05.20

...
raihs 15.05.20
Malgomajfisk [15.05.20]: Kā var iekšā nelaist ,ja reis uz Oslo?Tasi no sava kantora pieprasījumu un brauc strādāt -Uz upes..:)
https://www.visitnorway.com/plan-your-trip/coronavirus-and-travelling-to-norway/
Kā var iekšā nelaist ,ja reis uz Oslo?Tasi no sava kantora pieprasījumu un brauc strādāt -Uz upes..:)
raihs 15.05.20
Nupat AirBaltic izziņoja, ka atjauno reisus uz Oslo. Manī jau pamodās cerību stariņš- a ja tieku uz lašiem!? A nekā- norģi tak iekšā nelaiž! Kāda tad jēga no reisiem? Ja nu vienīgi celtniekiem...
andreiko 15.05.20
Te speciāli mūsu panikotājiem virosalogiem,,,,
Situācija Austrijā un tās vērtējums...
https://youtu.be/fG59qQxVMJA?t=8
Raihucīt,tev bišku par īsu ar to intelektu un dzīves izpratni,lai mani kaut kā pazemot varētu..Par smalkumu vispār ir smieklīgi runāt,tu savos spriedelējumos esi tups egoists kas redz tikai pats sevi...Tu man kā pīlei ūdens...Paaugies biķiņ...
raihs 14.05.20
Malgomajfisk [14.05.20]: raihucīt,tas bija komliments? Necenties..)
Nē, tas bija pazemojums. Neuzkrītošs un smalks, tāds, lai tu nesaprastu, bet visi pārējie saprastu.
raihucīt,tas bija komliments? Necenties..)
raihs 14.05.20
Malgomajfisk [14.05.20]: Puiķi,Zviedrijā internets ir :) Tikai es uz turieni braucu ne tikai lai zives ķertu,bet arī lai varētu atslēgties no ārpasaules problēmām..Pie kam,ja tu visu dienu esi nocopējies un vēl copmaņus pabarojis,ticiet man,pie interneta sēsties negribās...
Kaut kāda veselā saprāta atlieka tomēr tavā nosvilušajā kastrolītī ir palikusi...
Puiķi,Zviedrijā internets ir :) Tikai es uz turieni braucu ne tikai lai zives ķertu,bet arī lai varētu atslēgties no ārpasaules problēmām..Pie kam,ja tu visu dienu esi nocopējies un vēl copmaņus pabarojis,ticiet man,pie interneta sēsties negribās...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs