atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

Domaataajs 14.05.20
Homeopātija var papildināt moderno medicīnu tāpat kā astroloģija ikdienas sadzīvi.
Precīzu dzimšanas laiku arī astrologs var izkalkulēt pēc dažādiem notikumiem cilvēka dzīvē, piemēram, operācijas, bērnu dzimšana.
Jā, un katram cilvēkam ir savs vārds, kas arī ir svarīgs tāpat kā dzimšanas datums.
https://veselam.la.lv/ka-mazinat-asinsspiedienu-saudzigi
Tas labi, ka iekš SWE nav interneta, var mierīgi strādāt un atpūsties :)
udens2 14.05.20
Malgomajfisk [17m]: Kādu brīdi varēsit bez maniem 'šarlatāniem"atvilkt elpu..:DPrieks lasīt! Es tik nesaprotu-tev tur Zviedrijā nav interneta, vai?

raihs, 14.maijs 2020, 22:06
kuš,zviedrijā vispār neeso interneta
raihs 14.05.20
Malgomajfisk [14.05.20]: Kādu brīdi varēsit bez maniem 'šarlatāniem"atvilkt elpu..:D
Prieks lasīt! Es tik nesaprotu-tev tur Zviedrijā nav interneta, vai?
Kādu brīdi varēsit bez maniem 'šarlatāniem"atvilkt elpu..:D
Nokārtoju komandējumu uz Zviedriju,nākamnedēļ maucam dūšīgi Strādāt...:) Tallinks uz šī bezizejas stāvokļa grib atgūt iekavēto,biļešu cena gandrīz pieckārtīga...Bet ko tu padarīsi,ja dikti strādāt gribas?...:)
raihs 14.05.20
BrunoL [14.05.20]: Pa lielam, liela daļa Pasaules medicīnā lieto homeopātiskos medikamentus jeb zāles.
Daudzas Austrumu valstis, kā piem. Ķīna. Āfrikā, kā arī Dienvidamerikā. Amazones baseina džungļos atrodama tradicionālai medicīnai neizpētīta “aptieka”, par kādu farmācijas kompānijas var tik sapņot.

Ievads wikipedijā jau vien ir baiss- arsēns..
Tā mūsu zemīte ir radīta tā,ka dabā ir visas nepieciešamās zāles lai varētu izārstēt visas slimības.Dabiskais līdzsvars saucās..
Bet ,ja tagad cilvēce sāks vairot un izplatīt mākslīgi izraisītās slimības,tad gan var būt sūdi...
raihs 14.05.20
AndrisABC [14.05.20]: Raih, es tak ar par to pašu. Santehniķis var gan šā, gan tā. Bet tanī brīdī kad to dara robots, tas vienmēr visu izdarīs vienā kvalitātē. Visi dati datorprogrammā un lūdzu ideālais gala rezultāts. Ne?
Acīmredzot nē, laikam arī tur ir interpretācijas... Es taču nezinu, man ir cita profesija :) Es arī nezinu, kā mob telefoni darbojas, bet tie darbojas...
Juris_O 14.05.20
Burtiņandri, nevajag ticīgajiem ļautiņiem spiest uz loģiku, jo tā ir atslēgta apriori :-)
AndrisABC 14.05.20
Raih, es tak ar par to pašu. Santehniķis var gan šā, gan tā. Bet tanī brīdī kad to dara robots, tas vienmēr visu izdarīs vienā kvalitātē. Visi dati datorprogrammā un lūdzu ideālais gala rezultāts. Ne?
BrunoL 14.05.20
Pa lielam, liela daļa Pasaules medicīnā lieto homeopātiskos medikamentus jeb zāles.
Daudzas Austrumu valstis, kā piem. Ķīna. Āfrikā, kā arī Dienvidamerikā. Amazones baseina džungļos atrodama tradicionālai medicīnai neizpētīta “aptieka”, par kādu farmācijas kompānijas var tik sapņot.
raihs 14.05.20
AndrisABC [14.05.20]: Raih, man gan liekas, kas kaut kādas interpretācijas astroloģijā nedrīkstētu būt. Ir konkrēts zvaigžņu stāvoklis un no tā vajadzētu izrietēt ļoti konkrētiem faktiem. Ja sākas interpretācijas, tad tas jau ir "šarlatānisms"
Da jopt, ir labs santehniķis un ir slikts santehniķis, kaut gan trubas un principi ta vienādi...
AndrisABC 14.05.20
Raih, man gan liekas, kas kaut kādas interpretācijas astroloģijā nedrīkstētu būt. Ir konkrēts zvaigžņu stāvoklis un no tā vajadzētu izrietēt ļoti konkrētiem faktiem. Ja sākas interpretācijas, tad tas jau ir "šarlatānisms"
raihs 14.05.20
AndrisABC [14.05.20]: Ticēt astrologiem, vai neticēt, katra paša darīšana. Ja astrologam ir precīzi jāzina cikos un kur cilvēks dzimis, lai sastādītu precīzu cilvēka astroloģisko karti, tad VISIEM astrologiem šī informācija būs identiska. Arī zvaigžņu stāvoklis identisks. Visi izejas dati vienādi. Tātad arī izrietošajai informācijai būtu jābūt identiskai. Vislabākajam astrologam vajadzētu būt datorprogrammai. :)
Principā jau viņi strādā pēc datorprogrammas, tikai laikam tur jāmāk to arī pareizi "lasīt". Tajās programmās pat ņemtas vērā laika atšķirības, kas padlaikos dzimušajiem noteiktas pēc maskavas laika...
Karlis_K 14.05.20
Tak neskaties zinātnieku kanālus, aizej pie ezotēriķa un astrologa, visu apskaidros :D psc!
raihs 14.05.20
Karlis_K [14.05.20]: Skatos dažiem tā arī neaiziet, nespēj ne izlasīt ne noskatīties.
Kādā sakarā man būtu jāskatās kaut kādi krievu jutūberu mēsli? Ticamības moments līdzvērtīgs toņa "šedevriem"! Ar ko tad šie tavi "speci" atšķiras? Ar to, ka propogandē tev pieņemamāku viedokli???
Ja par homeopātiju, tad neesmu tās piekritējs, bet pat manā šaurajā ģimenes locekļu/paziņu lokā saskaitīju sešus gadījumus, jad homeopātija izručīja situācijās, kad nekas cits nelīdzēja...
Karlis_K 14.05.20
Homeopātiskie medikamenti ir visi tie, kuru sastāvā nav “ķīmija un sintētika”!

BrunoL, 14.maijs 2020, 20:42

Tupuma kalngals, kauns vecim tā pļerkstēt, saprotu blondīnēm ķīmija ir bubulis :) Brunīt tu vispār kaut bišk sajēdz kas ir ķīmija un ka cilvēka organisms pats ir viena milzu ķīmiska laboratorija, kurā katru sekundi tiek sintezēti neskaitāmi sarežģīti ķīmiskie savienojumi. Skaidro šiem dundukiem cik gribi, tak neko nespēj uztvert. Es padodos, turpinat savs bābu līmeņa klačiņas.
AndrisABC 14.05.20
Ticēt astrologiem, vai neticēt, katra paša darīšana. Ja astrologam ir precīzi jāzina cikos un kur cilvēks dzimis, lai sastādītu precīzu cilvēka astroloģisko karti, tad VISIEM astrologiem šī informācija būs identiska. Arī zvaigžņu stāvoklis identisks. Visi izejas dati vienādi. Tātad arī izrietošajai informācijai būtu jābūt identiskai. Vislabākajam astrologam vajadzētu būt datorprogrammai. :)
raihs 14.05.20
BrunoL [14.05.20]: Homeopātiskie medikamenti ir visi tie, kuru sastāvā nav “ķīmija un sintētika”!
Tas tā brutāli un Uldim saprotami!
Nu nu, homeopātijā tiek akceptēta ķīmija! Domā, visi tie graudiņi no ceļmallapām iztvaicēti? :))
BrunoL 14.05.20
Homeopātiskie medikamenti ir visi tie, kuru sastāvā nav “ķīmija un sintētika”!
Tas tā brutāli un Uldim saprotami!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs