Malgomajfisk [03.05.20]: uldiņ,pa lielam man jau ar būtu pajāt uz to uzpūsto pandēmiju,tāpat tai neticu,ja tā rezultātā nebūtu nepamatoti ierobežotas pilsoniskās brīvības uz brīvu pārvietošanos...
Bet kaa domaa Toni, visi totaali sazverejushies un miizh, bet Masoni ar zjiidiem tur Kjetnu pa virsu. Tipa taa?

OK ok! :)
Borik,klūdies,nekad viņi manējie nav bijuši...
uldiņ,pa lielam man jau ar būtu pajāt uz to uzpūsto pandēmiju,tāpat tai neticu,ja tā rezultātā nebūtu nepamatoti ierobežotas pilsoniskās brīvības uz brīvu pārvietošanos...

Antoha. Tavējie moskaļi? :)
Malgomajfisk [03.05.20]: Mandarīn,domāju, ka tevi laucinieku vēl ir iespējams apgaismot,bet to tuklo egoistisko idiotu nemaz necentīšos...
Toni, buutu nepareizi, ka saviem klientiem maajinjaa chakareetu smadzenes ar savu diivaino religjiju.
Es tikai par paaljukiem un komotozo vakaru iedomaajos!
tonis jau cik mēnešu panikā no tā vīrusa,visiem sen pajāt uz to,bet vecaiszēns sevi mierina ar muļķu video ka nebūs jau tik traki...
Toni, vai mees varam cereet uz tavu paaugstinato asinsspiedienu, diabetu vai citaam nepatikshanaam? Vai visas kaartis jaaliek uz Koronaviirusu?
Tas neatcelj to, ka tu laagaavecaiszeens
Mandarīn,domāju, ka tevi laucinieku vēl ir iespējams apgaismot,bet to tuklo egoistisko idiotu nemaz necentīšos...
Malgomajfisk [03.05.20]: Atvainojos,nesanāca ielīmēt.
Neuztraucies, mēs nebrīnāmies
Atvainojos,nesanāca ielīmēt.
Te reportāža kas notiek demokrātiskajā Amerikā,prieks skatīties cik brīvi jūtas cilvēki...https://youtu.be/BvhOf4LTtsM?t=8
Te reportāža kas notiek demokrātiskajā Amerikā,prieks skatīties cik brīvi jūtas cilvēki...
Gadās daži intervāli, kamēr neuzrodaties tu vai namajūns.
raihs [03.05.20]: Nu ja, ka viens. Pašreizējais sadaļas trends ir bezjēdzīgi mēģinājumi vecam idiotam pierādīt, ka viņš ir vecs idiots. Paliek jau garlaicīgi. A vecais idiots priecīgs - vismaz kāds viņam pievērš uzmanību...
A kad te ir bijis interesanti?
:DDDD
Nu ja, ka viens. Pašreizējais sadaļas trends ir bezjēdzīgi mēģinājumi vecam idiotam pierādīt, ka viņš ir vecs idiots. Paliek jau garlaicīgi. A vecais idiots priecīgs - vismaz kāds viņam pievērš uzmanību...
apelsins [03.05.20]: Toni, tev skjiet, ka tu mums zemniekiem nes apgaismiibu?
Nu kaapeec tu liec tos shitlinkus!!?
Ko nu nabaga tonim uzklupāt, vai tad viņš viens liek to drazu? :))))
Būtu labāk par pašu valsti un tās problēmām uztraukušies.