Uldiņ,kaut vai tas,ka Einštens uztaisīja dogmu,ka nekas ātrāks par gaismas ātrumu pasaulē nepastāv.
Ja jau tu gribi tēlot zinīti,bet to nezini,iegoglē atslēgas vārdus un māte Google tevi apgaismos...
Uldiņ,vispirms atbildi uz maniem jautājumiem,pēc tam vari uzdot pretjautājumu.
Malgomajfisk, 29.aprīlis 2020, 12:25
sūdīgi ka nesaproti atbildes,tevi laikam šarlatāni tā sazombējuši ka der tik viņu murgi kā atbildes
Saki ka elestīgi? Elestīgi uzpūst neesošas briesmas un sadzīt visus kā trusīšus pa būriem,apsolīt dažādas kompensācijas un paralēli salikt tādus ierobežojumus kurus reti kurš var izpildīt?
Krievi jau arī bija lunohodu savā laikā aizsūtījuši ,nu un?
Uldiņ,vispirms atbildi uz maniem jautājumiem,pēc tam vari uzdot pretjautājumu.
Un vēl joprojām man neviens nav atbildējis pēc būtības:
1.pēc kādiem kritērijiem epidēmija pārkvalificējama kā pandēmija? Un vai situācija mūsu valstī atbilst šiem kritērijiem?
2.Kādēļ jeņķi tik pēkšņi pārtrauca savu mēness izpētes programmu,ja finansējums jau bija iedalīts.
Un veselus jau 40 gadus to programmu negrib vai nevar atjaunot un turpināt?
Malgomajfisk, 29.aprīlis 2020, 12:18
1.tas ir labi ka nevadās pec ierakstīta kritērija,bet ir elastīgi un vadās pēc reālās situācijas.
2.Vakar jau atbildēja tev kāpēc jeņķi vairs nelido uz mēnesi,kaut gan pēc būtības jau tagad lido,tikai nesūta cilvēkus,bet robotus,jo robotu ir lētāk aizsūtīt nekā cilvēku,un izdarīs tas robots daudz vairāk kā cilvēks
Kārlēn,jefiņ,es tādas lekcijas esmu pārskatījies čupām,un ko tas dod? Kosmosu taisies apgūt?
Tāpēc tōs arī necenšos aktualizēt,bet gan to ,kas aktuāls šodien...
toni kuri ir tie progresīvie zinātnieki kuri apšauba Einšteina relativitātes teoriju???
Viens ir Namajuns,cik saprotu...Kas ir pārējie??
Un vēl joprojām man neviens nav atbildējis pēc būtības:
1.pēc kādiem kritērijiem epidēmija pārkvalificējama kā pandēmija? Un vai situācija mūsu valstī atbilst šiem kritērijiem?
2.Kādēļ jeņķi tik pēkšņi pārtrauca savu mēness izpētes programmu,ja finansējums jau bija iedalīts.
Un veselus jau 40 gadus to programmu negrib vai nevar atjaunot un turpināt?
Kārli,tu sāc pārkāpt saviem principiem,diskutējot ar ,,viszinošo,, idiotu.Nu kur var būt tik debīls vecis!99% saka balts,Tonis,nē bļaģ,melns!!!
osis, 29.aprīlis 2020, 07:46
Jā pēc Surdina lekcijas ievietošanas uzdzirkstīja naiva cerība, ka vecais muļķis tomēr alkst mainīties un vēlas uzzināt ko vairāk, lai vīru sarunās neizskatītos pēc glupas tirgusbābas. Nu skaidrs ka te tiešām nav vērts, jo vairāk šis klabina, jo nožēlojamāku iespaidu atstāj.

....
Puiķi,nepaliekat smieklīgi,ja te ir kāds naivs,tad tie esat jūs,kas tic tikai tam ko pa TV vai oficiālā prese jums pasniedz.Diemžēl tā pasaule nemaz nav gluži tāda,kādu mums pasniedz.Kamēr es te to "musoņu"
tēmu nebiju pacēlis,daudziem pat nekāda priekšstata nebija kas tie tādi un kāda viņu loma pasaulē.Tagadiņ daudzi jau ir palikuši nedaudz zinošāki,tik negrib to gluži atzīt ...Un nosaukt visus tos, kam ir savādāks skats uz apkārējām lietām par šarlatāniem ,parādat tikai savu egoistisko glupumu.Un anonīmi apdirst otru,nevis ielaisties normālā diskusijā,tas jums puiķiņi godu nedara...Domājat man muti aizvērt,nu nesanāks..Pārāk vāji esat,gan tiešā,gan pārnestā nozīmē.Tad jau labāk veriet vaļā savu tēmu,-"krievi nāk" ,vai ko tamlīdzīgu...
Vai Tu Jāni neredzi,ka Antons joprojām ir naivs un sirsnīgs bērns!
raihs [29.04.20]: Bērnībā mazais Antoniņš bija naivs un sirsnīgs bērns, līdz kādos Ziemassvētkos viņš Salatēva pirkstā pamanīja kaimiņ Jura zīmoggredzenu. Viņa vilšanās bija TIK liela, ka visu turpmāko dzīvi viņš visur un visā redzēja tikai un vienīgi melus un nelietīgas sazvērestības...
Tā ka vīri, nebūsim tik skarbi ar Namajūnu- tā ir smaga bērnības trauma...
:DDDDD
Bērnībā mazais Antoniņš bija naivs un sirsnīgs bērns, līdz kādos Ziemassvētkos viņš Salatēva pirkstā pamanīja kaimiņ Jura zīmoggredzenu. Viņa vilšanās bija TIK liela, ka visu turpmāko dzīvi viņš visur un visā redzēja tikai un vienīgi melus un nelietīgas sazvērestības...
Tā ka vīri, nebūsim tik skarbi ar Namajūnu- tā ir smaga bērnības trauma...
Kārli,tu sāc pārkāpt saviem principiem,diskutējot ar ,,viszinošo,, idiotu.Nu kur var būt tik debīls vecis!99% saka balts,Tonis,nē bļaģ,melns!!!
Kārlīl,mūsdienās ASV palaist darbināt $ drukājamo mašīnu,neko nenozīmē.Re ,ka tagad krīzes radīto problēmu mazināšanai jeņķi piedrukās vē 4 triljonus un kārtībā...Nacionālais parāds? Nieki! Lai tik kāds pamēģina iepīkstēties...
Tu sēdēji un sešdesmitajos baudīji UZ SAVAS ĀDAS amerikāņu kosmosa misijas un kad beidzās, tad juties slikti un sāki uzdot sev un pasaulei jautājumu - KĀPĒC TĀ??? WTF?
Puiķiņi tieši tā,pietiek dirst,Atšķirībā no jums,šmurguļiem,visus tos laikus esmu izbaudījis pats uz savas ādas un visu labi atceros,Kā viss tika skaisti organizēts un kā visi pasaulē gaidīja kārtējo amerikas dēlu varoņdarbu....
Tad tādēļ man ir tas jautājums,kādēļ?
Citplanētiešiem tak jūs neticat...:D
Tad kādēļ?