Tirgotāji atpazīs.. :))
Malgomajfisk [25.04.20]: Uldiņ,vismaz es to lekciju biju noskatījies jau apmēram gadu atpakaļ.Daudz kas interesants,bet tomēr man liekas,ka pie 90% patiesas informācijas tur ir piejaukta arī abzināta sabiedrības maldināšana..Toni, abzināti tu točno speciāli rakstīji:))))
Uldiņ,vismaz es to lekciju biju noskatījies jau apmēram gadu atpakaļ.Daudz kas interesants,bet tomēr man liekas,ka pie 90% patiesas informācijas tur ir piejaukta arī abzināta sabiedrības maldināšana..
Malgomajfisk, 25.aprīlis 2020, 23:20
Uldiņ,vismaz es to lekciju biju noskatījies jau apmēram gadu atpakaļ.Daudz kas interesants,bet tomēr man liekas,ka pie 90% patiesas informācijas tur ir piejaukta arī abzināta sabiedrības maldināšana..
Malgomajfisk, 25.aprīlis 2020, 23:20
Junior,speciāli tev,ja neesi redzējis tad uz kādu nedēlu patīkamu skatīšanos,astranoms kas māk interesanti stāstīt
udens2, 25.aprīlis 2020, 23:09
Uldiņ,tā ir kad atver tikai virsrakstus un līdz beigām nenoskatās,Viņš bija savā laikā ANNO prikšsēža Kodafi padomnieks...kurš tev šito ieborēja??kur tu tās muļķības,tik lielos kvantumos atrodi??
Skatījies neesmu,bet viedoklis ir...:D
Malgomajfisk, 25.aprīlis 2020, 23:05
Domātāj,es gan apskatos.Un guvu apliecinājumu tam,ka patreizējā histērija un pašizolācija nodara tikai lielāku ļaunumu,cilvēki pamazām nodzerās...
Tāds arī ir viens no globālo plānotāju mērķiem...
Malgomajfisk, 25.aprīlis 2020, 22:04
junior,un to uz kompjūtera veidoto kosmosa attēlojumu tu te ieliki kā kaut ko baigi reālo un patieso?Redz cik tālu iezombēts tu esi...(
Malgomajfisk, 25.aprīlis 2020, 22:59
Malgomajfisk [25.04.20]: junior,un to uz kompjūtera veidoto kosmosa attēlojumu tu te ieliki kā kaut ko baigi reālo un patieso?Redz cik tālu iezombēts tu esi...(Toni, skjiet MEES esam tevi drusku aizskaarushi!!
mjuniors [25.04.20]: Fig viņu zin, biju jau alko pietiekamā štīmī.. Un šis pa virsu, nebija tas ko tu rakstīji.. Bet atceros viss detaļas vēl šodien. Sīkāk nedrukās. :DNu jaa, shpriceetais zaljais ar suudiigu alinju..