atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

Uz to jau mūs bīda ,lai goji ,kā aitu bars ticētu tikai tam,kas uz žoga ir rakstīts.Jums patīk būt auniem?
Bet patreiz ne par to es gribu vēstīt,katra valdošā sistēma tos ciparus var pieregulēt pēc sava prāta.Tādēļ nevajag akli ticēt visam kas uz žoga ir rakstīts...
Gandrīz 2x ir tāds diezgan abstrakts jēdziens,zinot to, kā pie mums tiek manipulēts ar cipariem...:)
Pie kam ,mēs tak esam Eiropā,mums pēc savas būtības ir jābūt labākiem rezultātiem...:)
udens2 21.04.20
Janci,es tak teiciu "apmēram",tev ar tavu veterenārsta nepabeigto izglītību to laikam grūti saprast...

Malgomajfisk, 21.aprīlis 2020, 21:26
apmēram būtu +- 200 ne jau gandriz x2
Janci,es tak teiciu "apmēram",tev ar tavu veterenārsta nepabeigto izglītību to laikam grūti saprast...
raihs 21.04.20
Malgomajfisk [21.04.20]: raihujanci,Baltkrievijā ir apmēram 7 reizes lielāks iedzīvotāju daudzums ,un ar ko tad viņu saslimstības rezultāti būtiski atšķiras no mūsējiem?
Pie mumsīm,ja tu zini, tie rezultāti ir apmēram proporcionāli līdzīgi.. Un kur panika?
Pirmkārt, 5 reizes (9,5milj). Otrkārt, pareizini 750 ar 5- 3750... Divas augstākās, ibio :DDDD
raihujanci,Baltkrievijā ir apmēram 7 reizes lielāks iedzīvotāju daudzums ,un ar ko tad viņu saslimstības rezultāti būtiski atšķiras no mūsējiem?
Pie mumsīm,ja tu zini, tie rezultāti ir apmēram proporcionāli līdzīgi.. Un kur panika?
Krievija meklē savus 'varoņus",bet mēs?
https://youtu.be/wo5Eb5nlxAI?t=6
raihs 21.04.20

Pie buļbašiem jautri...
Zorge07 21.04.20

Vajag arī uzkost, ne tikai kost. :)))
udens2 21.04.20
Tagad vajadzētu vēl paņirgāties par tiem maniem akumulatoriem

Jozis2, 21.aprīlis 2020, 20:18
Par tiem mūžigajiem akumulatoriem???
Nu tur jau pat nav jābūt fiziķim,lai par šo nāktu ņirga
raihs 21.04.20
Malgomajfisk [21.04.20]: ozoliņ,i neceri nodzīvot līdz tādam vecumam,aknas atņirgsies jau pie 60...
Labāk līdz 60, nekā līdz tavam un krūmbābas marasmam...
Starp citu,ozoliņ,tavi vecāki kara laikā to uzvārdu nopirka ,vai pats pamanījies samainīt?
ozoliņ,i neceri nodzīvot līdz tādam vecumam,aknas atņirgsies jau pie 60...
Tad jau docentu ar jāsāk žēlot...:DD
raihs 21.04.20
Jozis2 [21.04.20]: udens2 [29m]: J.Jurašu, kas, kā tiek apgalvots citur, ir kontrabandas jumts.

Jozis2, 21.aprīlis 2020, 18:49kurā pieturā šito runā??Krūmjancis tak balsoja par kpv, ko tur vispār ko runāt...

raihs, 21.aprīlis 2020, 19:53

Žēl gan tā krūmujanča, nez kā nu viņš to tagad pārdzīvos?
Tu slimais nejēga, tu esi TIK nožēlojams, ka pat savu iepriekšējo ego noliedz! Visiem tak skaidrs, ka tu esi krumjancis! Kādiem mēsliem ir jābūt galvā, lai kā piecgadīgs bērns sistu kāju pret zemi un teiktu- nē, tas nebiju es! Tikpat stulbs vecs idiots kā namajūns- nedo dies nodzīvot līdz šādam vecuma marasmam!
Jozis2 21.04.20
udens2 [29m]: J.Jurašu, kas, kā tiek apgalvots citur, ir kontrabandas jumts.

Jozis2, 21.aprīlis 2020, 18:49kurā pieturā šito runā??Krūmjancis tak balsoja par kpv, ko tur vispār ko runāt...

raihs, 21.aprīlis 2020, 19:53

Žēl gan tā krūmujanča, nez kā nu viņš to tagad pārdzīvos?
Jozis2 21.04.20
Mūsu ģeniālajam finansistam un fiziķim pietrūkst prasmju normāli uzrakstīt komentāru...

raihs, 21.aprīlis 2020, 19:29

Ja nu pašam trūkst sajēgas nospiest vienu taustiņu, lai izlasītu rakstīto, tad nevaino mani, bet gan to nejēgu!
Iekopēju vēlreiz iepriekšējo tekstu.
Tagad vajadzētu vēl paņirgāties par tiem maniem akumulatoriem, vēja rotoru un saules batarejām. Iepūst man tagad un nākotnē var tie latvenerģi.
Pie tā OIK un cenu kāpuma tā ņirgāšanās pavisam inčīga būtu, kā domā?
Balsojiet vienalga par ko,tāpat kāds deguns jau būs priekšā ielikts...:)
raihs 21.04.20
udens2 [21.04.20]: J.Jurašu, kas, kā tiek apgalvots citur, ir kontrabandas jumts.

Jozis2, 21.aprīlis 2020, 18:49kurā pieturā šito runā??
Krūmjancis tak balsoja par kpv, ko tur vispār ko runāt...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs