Jau kādu laiciņu atpakaļ lasīju ""šarlatānu"" liecības par to.ka jau vecajos žīdmusoņu rakstos ir bijis ieplānots ieviest goju (tas ir mūsējā)sabiedrībā bailes pat no parastas gripas,lai tai ieviestu paniskas bailes un to vieglāk varētu pārvaldīt.
Viss tas tagad piepildās...
Tārpiņ un ko tie cipari liecina? Ka saslimuši ar jaunu gripas paveidu,kas notiek regulāri ik pēc kāda laika?
Kopējais nomirušo gripas epidēmijas skaits jau pēdējos gados nemainās.Mainās tik diagnostika,kurā ailītē to ieraksta.Tagadiņ pasaules aizkulišu pārvaldnieki ir noteikuši ka šo epidēmiju vajag pacelt līdz vispārejas pandēmijas līmenim,lai radītu sabiedrībā paniskas bailes,un to jāpublicē pasaules līmenī.Kāpēc būtu jātic tiem zārkiem kuros varbūt nekas nav iekšā?Mēs to uztveram kā galēju patiesību.A kur ir bailes,tur kā ja agrāk teicu,sabiedrība kļūst mīksta kā māls un ir ietekmējama un pārveidojama....
Toni, tu esi vecs un nodzēries, attiecīgi ar vārgu imunitāti, un noteikti iekļaujams riska grupā! Tā ka savu džizaskraistu varēsi uzrunāt tiešsaistē :DDD
Šodien pa ilgiem laikiem izbraucu pa pašu Rīgas centru gar Laimas pulksteni. Jutos tik nepiespiesti brīvs,kā bērnībā...Ielas pilnīgi tukšas no auto un cilvēkiem,tikai pa retam kāds garām pabrauc...
Nu kaifs pilnīgākais un neaprakstāms...
Jālūdz dieviņš,lai tie vīrusi mūs nepamet...:D
Malgomajfisk [08.04.20]: Da ja ir jūtams tas atsitiens,RD ir pieņēmusi lēmumu par telpu nomas maksu mazināšanu uzņēmumiem.Man ja tas glaimo,jo es viņiem neilgu laiciņu atpakaļ tieši tādu vēstuli biju aizsūtījis,ko šeitan publicēju...
A šamie tev atbildēja, ja
:)
Nomas maksas atvieglojumus gan pie lēma un dos saskaņā ar MK noteikumiem, tev pienāksies?
Da ja ir jūtams tas atsitiens,RD ir pieņēmusi lēmumu par telpu nomas maksu mazināšanu uzņēmumiem.Man ja tas glaimo,jo es viņiem neilgu laiciņu atpakaļ tieši tādu vēstuli biju aizsūtījis,ko šeitan publicēju...