atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

raihs 06.04.20
Malgomajfisk [06.04.20]: Apskaties...:D
Tu te caurām dienām kopē youtube linkus ar krievu mēsliem, iekopē vienu vietējo!
Zorge07 06.04.20

:)
Apskaties...:D
raihs 06.04.20
Malgomajfisk [06.04.20]: Puiķiņi,to ziņu es stundu atpakaļ izlasīju te pat delfi slejās,linki vai hujinki mani neinteresē.Ja esat tupi iezombēti vienās sliedes,tad man jūs žēl...
Skaidrs...
Puiķiņi,to ziņu es stundu atpakaļ izlasīju te pat delfi slejās,linki vai hujinki mani neinteresē.Ja esat tupi iezombēti vienās sliedes,tad man jūs žēl...
udens2 06.04.20
Jo vairāk es iedziļinos visā tajā huiņā kas pasaulē patreiz notiek,jo lielāks "šarlatānu "un sazvērestības teorijas piekritējs kļūstu..)
Šodien izlasīju ziņās,ka jau 3 gadus atpakaļ PENTAGONS ir brīdinājis,par tādas pandēmijas iespēju tuvākajā laikā.Jautājums,no kādiem kafijas biezmiem tas tika pareģots? Vai neliekas aizdomīgi,ka jau tad tas bija ieplānots? Protams,ka gudrinieki vienmēr atradīs zinātnisku prognozējamību lai attaisnotu šo pareģojumu...)

Malgomajfisk, 6.aprīlis 2020, 21:35
atrodi to ziņu kas ir rakstīta pirms trīs gadiem,nevis to kurā šodien.Šitā jau tu horoskopiem ar sāksi ticēt drīz
Zorge07 06.04.20

Te dažiem vajadzētu piešķirt, pa brīvu.
:DDDD
raihs 06.04.20
Malgomajfisk [06.04.20]: Raihucīt,Delfus šodien atvēru...
Linku, lūdzu!
Zorge07 06.04.20
Malgomajfisk [06.04.20]: Raihucīt,Delfus šodien atvēru...
Viņš tak nezin , kas tas ir. Jo tāpat kā urlēns tikai krievu miskastes saitus zin. :DDDDD
Raihucīt,Delfus šodien atvēru...
Nu re , izrādas,ka raihujancis to zināja jau daudzus gadus atpakaļ,un no mumsīm slēpa...Nu vai tad nav musoņu rupors šajā sadaļā?)
raihs 06.04.20
Malgomajfisk [06.04.20]: raihucīt ,tieši tā ,un LV Delfi zīņās.Nevis RU "vatņiku"" ziņās...
Linku varētu palūgt?
Zorge07 06.04.20
raihs [06.04.20]: Bet šis gan bija nesaprotami...
Toties gēnos esi ekspert, tik žēl, ka kūtspakaļas.
:DDDD
raihucīt ,tieši tā ,un LV Delfi zīņās.Nevis RU "vatņiku"" ziņās...
raihs 06.04.20

Bet šis gan bija nesaprotami...
raihs 06.04.20
Malgomajfisk [06.04.20]: izlasīju ziņās
Atslēgvārds "izlasīju ziņās"...
Jo vairāk es iedziļinos visā tajā huiņā kas pasaulē patreiz notiek,jo lielāks "šarlatānu "un sazvērestības teorijas piekritējs kļūstu..)
Šodien izlasīju ziņās,ka jau 3 gadus atpakaļ PENTAGONS ir brīdinājis,par tādas pandēmijas iespēju tuvākajā laikā.Jautājums,no kādiem kafijas biezmiem tas tika pareģots? Vai neliekas aizdomīgi,ka jau tad tas bija ieplānots? Protams,ka gudrinieki vienmēr atradīs zinātnisku prognozējamību lai attaisnotu šo pareģojumu...)
BrunoL 06.04.20
Kur gan pazudis mans draugs Antons? Būs vēl atrāvies no Bauskas meksikāņiem?
Zorge07 06.04.20
raihs [06.04.20]: Nu aptuveni viss skaidrs...
Bet kā ar tiem ,, latviešu gēniem,, tā arī nesagaidiju skaidrojumu.
udens2 06.04.20

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs