Uldiņ,dabīgi ,ka viss iet pēc plāna,tev kā bārdainītim jau tas ir zināms,,,:)
BET,arī grandiozākie plāni dažreiz noraujas,sastopot cilvēku pretestību...
BET,arī grandiozākie plāni dažreiz noraujas,sastopot cilvēku pretestību...
BrunoL [31.03.20]: Urmaas, vai tik neesi pie kādas svensonietes kārnajiem sāniem iekortelējies?Pensijas vecums nav vairs aiz kalniem! :)
Malgomajfisk [6m]: Tas mani atkal noved pie pārdomām,kam tas viss marazms ir izdevīgs?nu ja,viss iet pēc plāna,kā teiktu antoha
Šmiguci ,var būt apgaismosi kādām sēņu sugām vai ķirzakveidīgajiem?Es taču jau rakstīju- kandžas aparātu veikaliem! Tie visu šo *uiņu apmaksājuši un saorganizējuši, lai cilvēki sāk vairāk spirtu dzīt!!!
raihs, 31.marts 2020, 21:00
Malgomajfisk [31.03.20]: Tas mani atkal noved pie pārdomām,kam tas viss marazms ir izdevīgs?Es taču jau rakstīju- kandžas aparātu veikaliem! Tie visu šo *uiņu apmaksājuši un saorganizējuši, lai cilvēki sāk vairāk spirtu dzīt!!!
Šmiguci ,var būt apgaismosi kādām sēņu sugām vai ķirzakveidīgajiem?
BrunoL [31.03.20]: Raih, Tev kā lielam dzejniekam ar vārsmu publicešanu, saka, ka tas esot kā ar pirdienu, kad vairs nevar saturēt, tad jālaiž vaļā!Ā, tavs džizaskraists sācis veikt arī VID funkcijas!? Tas ticīgo stulbums reizēm tiešām "nogalina"...
Jānīt, viss būs labi, tik atceries, VIŅŠ tur augšā visu redz un dzird!
Malgomajfisk [31.03.20]: To ka tev kases aparāts žļarkst vai grab,norāda tikai to, ka vai nu viņš ir vecās paaudzes,un nodokļus uzskaita virspusēji,vai tu vienkārši dirs...:) To ,ka tev tagad studenti un skolnieki tagad pie kases rindā stāv ,lai godīgi caur kasīti savu kuloniņu nopirktu ,arī zinām...:DDDMan ir visjaunākās paaudzes kases aparāts, par aptuveni 3 štukām, jo vids, redz, vecos uzskatīja par nedrošiem! Vai nu esi tik mīļš, atgriezies, 20ajā gadsintā, un raksti katru pirkumu kladītē, vai nu pērc dārgu kases aparātu ar totāli diletantiski izstrādātām grāmatvedības programmām, un caurām dienām dirsies ar lecīgiem programmētājiem! Vai nu prece nenoņemās, vai nu pvn nepareizi skaitās, utt. Brigu beigās tev ir dārgs kases aparāts, licenzēta programma, bet pārdevējas arvien pirkumus pieraksta kladītē...
Tā lūk,Jaunais pidar...
njā..itāļi nevar kaulaino ar izkapti apstādināt...ķīnieši gan saņēmušiesBBC lasīju ka itāļiem niknākas mutācijas variants gadījies
svens76, 31.marts 2020, 19:47