atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

Jaunie gurķi,ja to veco savoku nebūtu,jūs fāteru kulītēs vēl bezpalīdzīgi kratītos...)
Jā raihuci,jūtu tev tā nodokļu nomaksas tēma dziļi aizķēra..:D
Tak beidzot nomaksā ,un guli mierīgi...
mjuniors 30.03.20
Viens tirgo "kroļikus" , otrs-par Eiropas naudu uzaudzētas zemenes, trešais ved uz svešu valsti klientus, ķer svešas valsts zivis, nemaksā tai valstij ne kapeikas, bet tieši šie ir personāži, kuri visvairāk runā par godīgu nodokļu nomaksu! Vecie nolāpītie sovoku liekuļi, kad jūs beidzot apsprāgsiet...

raihs, 30.marts 2020, 23:19

Un es domāju, ka man vienīgajam vecie sovoki kretinizē! :)) Vēl viņu daudz..
apelsins 30.03.20
raihs [30.03.20]: apelsins [16m]: raihs [16m]: Viens tirgo "kroļikus" , otrs-par Eiropas naudu uzaudzētas zemenes, trešais ved uz svešu valsti klientus, ķer svešas valsts zivis, nemaksā tai valstij ne kapeikas, bet tieši šie ir personāži, kuri visvairāk runā par godīgu nodokļu nomaksu! Vecie nolāpītie sovoku liekuļi, kad jūs beidzot apsprāgsiet...Raih, ko tu tur cepies!! Liekuljus neapkausi, muljkjus nepaarliecinaasi, samociitos nesaarsteesi. Man pat skjiet, ka vinji valda paar pasauli, ne masoni un kjirzakacis.
Matrix... Lielisks stāsts, manuprāt...
Jā!
Tas par tiem kroļikiem...)
Pfuu,tas laikam bij Villītim domāts...
Viens mierinājums,sakarā ar laika izmaiņām,vasaras paliek garākas,sami ātrāk sāks kustēties,varbūt tādu mudaku kā raihujancis te mazāk grozīsies...
Bruņčik,starp citu,sen nav tie kroļiki āsti,taisam barteri pret pāļukiem...:)
raihs 30.03.20
apelsins [30.03.20]: raihs [16m]: Viens tirgo "kroļikus" , otrs-par Eiropas naudu uzaudzētas zemenes, trešais ved uz svešu valsti klientus, ķer svešas valsts zivis, nemaksā tai valstij ne kapeikas, bet tieši šie ir personāži, kuri visvairāk runā par godīgu nodokļu nomaksu! Vecie nolāpītie sovoku liekuļi, kad jūs beidzot apsprāgsiet...Raih, ko tu tur cepies!! Liekuljus neapkausi, muljkjus nepaarliecinaasi, samociitos nesaarsteesi. Man pat skjiet, ka vinji valda paar pasauli, ne masoni un kjirzakacis.
Matrix

... Lielisks stāsts, manuprāt...
apelsins 30.03.20
raihs [30.03.20]: Viens tirgo "kroļikus" , otrs-par Eiropas naudu uzaudzētas zemenes, trešais ved uz svešu valsti klientus, ķer svešas valsts zivis, nemaksā tai valstij ne kapeikas, bet tieši šie ir personāži, kuri visvairāk runā par godīgu nodokļu nomaksu! Vecie nolāpītie sovoku liekuļi, kad jūs beidzot apsprāgsiet...
Raih, ko tu tur cepies!! Liekuljus neapkausi, muljkjus nepaarliecinaasi, samociitos nesaarsteesi. Man pat skjiet, ka vinji valda paar pasauli, ne masoni un kjirzakacis.
Matrix
:) Raihuci ,atslābsti,ja šitā satrauksies tad ar sirds klapi ātrāk aiziesi kā tie vecie savoki...:)D
Par aknu cirozi nemaz nerunājot...:DDD
raihs 30.03.20
Viens tirgo "kroļikus" , otrs-par Eiropas naudu uzaudzētas zemenes, trešais ved uz svešu valsti klientus, ķer svešas valsts zivis, nemaksā tai valstij ne kapeikas, bet tieši šie ir personāži, kuri visvairāk runā par godīgu nodokļu nomaksu! Vecie nolāpītie sovoku liekuļi, kad jūs beidzot apsprāgsiet...
apelsins 30.03.20
Es taa sarunas uztureeshanai..
ZORGE, Krievijaa saakas baigais Pizdec!! Nesaprotu kaa vinji izkontrolees shashlik, tusovki un diskotjeki..
Ocjag budjet sovsem rjadom
Zorge07 30.03.20
raihs [30.03.20]: willijs [48m]: Malgomajfisk [17m]: Kāds tur darba devējs? Šam ķer žaņus un tirgo,pašnodarbinātais...)Ne Toni, ne!
Кроликов развожу)))Un tu par tiem kroļikiem vai žaņiem nodokļus pilnā mērā nomaksā, divkosi? Kā mani kretinē šie sovoki...
Tu uz sevi urla/savok paskaties. :DDDD
svens76 30.03.20
apelsins [30.03.20]: svens76 [10m]: Dievs nedod, tāds papadoss sanāktu...Paldies, Dakter, viss ir relatiivs un mees pilniigi noteikti visi mirsim..
protams, ka mirsim:)
apelsins 30.03.20
svens76 [30.03.20]: Dievs nedod, tāds papadoss sanāktu...
Paldies, Dakter, viss ir relatiivs un mees pilniigi noteikti visi mirsim..
willijs 30.03.20
raihs [30.03.20]: willijs [36m]: Malgomajfisk [17m]: Kāds tur darba devējs? Šam ķer žaņus un tirgo,pašnodarbinātais...)Ne Toni, ne!
Кроликов развожу)))Un tu par tiem kroļikiem vai žaņiem nodokļus pilnā mērā nomaksā, divkosi? Kā mani kretinē šie sovoki...
Jã čabulít! Bet zivis netirgoju)))
Elpoju mierígi, bet Jús pacepjaties gan)))
Pipecitis lénãm atnãks)))
svens76 30.03.20

Dievs nedod, tāds papadoss sanāktu...
apelsins 30.03.20
willijs [30.03.20]: svens76 [22m]: :))Danilãns teica - Lai dzívo pohas! Ja nebútu pohu visi bútu nodzérušies)))
Willij, bet tagad gan nesamiizies no Raiha..
Raksti kaa ir par tiem biznesiem ibiomakj
raihs 30.03.20
willijs [30.03.20]: Malgomajfisk [17m]: Kāds tur darba devējs? Šam ķer žaņus un tirgo,pašnodarbinātais...)Ne Toni, ne!
Кроликов развожу)))
Un tu par tiem kroļikiem vai žaņiem nodokļus pilnā mērā nomaksā, divkosi? Kā mani kretinē šie sovoki...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs