atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

AndrisABC 22.03.20
Anton, profesora 2000 mirušo bija pirms mēneša vai vairāk. domāju ka šobrīd profesora kungs runātu nedaudz savādāk. Ja pareizi sapratu 800 mirušo Itālijā pagājušajā diennaktī. Tev tas liekas maz? Tas ir piemērs, kā būtu visur palaižot visu pašplūsmā.
Man jau liekas, ka kamēr cilvēkiem nebūs izstrādājusies imunitāte pret šo vīrusu un jebkuru citu līdzīgu, tas ir drauds ļooti daudzu cilvēku dzīvībām.
Pārdomas par to vīrusiņu...
https://youtu.be/cGhh35Gqzbo?t=2
willijs 22.03.20
Zorge07 [22.03.20]: willijs [8:13]: Es tã nejauši dziesmu atcerejos... No Bi2...
Tur Tãda superíga dãma teica - делать вам не..й
Ходят по всюду, трипер разводят...))Varbūt tomēr no Ленинград?
Nea! BI 2)))
Zorge07 22.03.20
willijs [22.03.20]: Es tã nejauši dziesmu atcerejos... No Bi2...
Ходят по всюду, трипер разводят...))
Varbūt tomēr no Ленинград?
willijs 22.03.20
Es tã nejauši dziesmu atcerejos... No Bi2...
Ходят по всюду, трипер разводят...))
zaraza 22.03.20
Partnerus uzmest nedrīkst ,tā nav goda lieta,viņi ir tādi paši kā tu...Labāk valstij vai pašvaldībai palikt parādā,jo viņi jau ir īstie vaininieki...Vienīgi ar viņiem grūtāk cīnīties...

Malgomajfisk, 21.marts 2020, 23:04

++++++++++++++++++++++++
willijs 22.03.20
Zorge07 [22.03.20]: andreiko [3:23]: Parlamentārā krīze:
Saeimas ventilatorā trāpījies Kaimiņš.Nevis Kaimiņš, bet visa šī sapuvusī sistēma. Kur mūs māca no tribīnes, kā dzīvot, par sociālo atbildību un likumu ievērošanu, bet paši dara kā grib. / šai gadījumā būtu jāizdod kriminālvajāšanai, jo iestājušās smagas sekas/. Paralizēta valsts pārvalde un veselība.
Tieši tã!
Iespundet búrí kopã ar visiem tirliniem kuri pipelo apkãrt!
Zorge07 22.03.20
andreiko [22.03.20]: Parlamentārā krīze:
Saeimas ventilatorā trāpījies Kaimiņš.

Nevis Kaimiņš, bet visa šī sapuvusī sistēma. Kur mūs māca no tribīnes, kā dzīvot, par sociālo atbildību un likumu ievērošanu, bet paši dara kā grib. / šai gadījumā būtu jāizdod kriminālvajāšanai, jo iestājušās smagas sekas/. Paralizēta valsts pārvalde un veselība.
andreiko 22.03.20
andreiko 22.03.20
Parlamentārā krīze:
Saeimas ventilatorā trāpījies Kaimiņš.
svens76 22.03.20
elgreko [21.03.20]: Veči uz šo mirkli mums tik jāpasmej,citādi vīrusiņš visus biedē.uz to vīrusiņu dzimtenīti....
tieši tā. pārmērīgs stress un depresīvas domas ļoti novājina imunitāti. arī pārstrādāšanās imunitātei nenāk par labu. tāpēc visiem novēlu atrast savu balansu un prieku dzīvē. prozit!:)
elgreko 21.03.20
Veči uz šo mirkli mums tik jāpasmej,citādi vīrusiņš visus biedē.uz to vīrusiņu dzimtenīti....
svens76 21.03.20
usis [21.03.20]: Itāļiem gan viss slikti, 800 diennaktī, izlaida to distancēšanos, nu nevar saglābt.
jā, kļūda šiem, ka apkampjās un kopīgus pasākumus par daudz rīko. Letiņiem tas nav tik raksturīgi, tāpēc arī vieglāk ies
mjuniors 21.03.20
Tas ir jau cipars..
usis 21.03.20
Itāļiem gan viss slikti, 800 diennaktī, izlaida to distancēšanos, nu nevar saglābt.
apelsins 21.03.20
Malgomajfisk [21.03.20]: Mandarīn,man jaunībā patika RadioGaga...:)
Toni, te gan buus stuureets, Dirssaa!! Radio Gaga patika Nesmukajaam..
:)
Te vakara pārdomām,speciāli Šmigucim....
https://youtu.be/-LqAD86Vxas?t=3
svens76 21.03.20

:)
Mandarīn,man jaunībā patika RadioGaga...:)
usi,neniekojies pa sīkumiem pērc uzreiz govi...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs