Bruņčik,es jau vairāk par to krematoriju sāku domāt,tas visveselīgākais veids esot...:)
Alcān,tak beidz te ar savu tupību spīdēt...
Malgomajfisk, 21.marts 2020, 19:43
Domā diviem vietas šeit pa maz??
Alcān,tak beidz te ar savu tupību spīdēt...
Antoha, sāc nu menedžēt veselīgākus dēļus mūža mājai! Man vāgūzī labi izkaltuši, no pirmās brīvvalsts laikiem! Uz tiem neceri!
Karinš karantínã)))
Ko nu?
Tā ka tas vells nav tik melns kā viņu mālē...Bet ekanomikai zaudējumi diezgan būtiski...Jāver vaļā izpalīdzības fonds.Kariņš solidarizējoties varētu kādas 10 štukas cietušo fondā pārskaitīt...Es varētu nomenedžēt...)
Nu kur ir mirstiiba 12proc?

...
DOMĀJU KA TE IR ARĪ IEJAUKTA LIELĀ POLITIKA,KĀ TEICA KARDINĀLS RIŠILJĒ-MAZĀK TAUTAS MAZĀK PROBLĒMU
Iekšējais termostats, tāpat kā Čaikai, visu regulē!
Pirts nepaliidz, jo kermenja temp nav 60 pirtii
Runā, ka ķīnieši izstrādājuši zāles. 75% lietotāju palīdzējušas atveseļoties. Esot blaknes, bet nenozīmīgas.
Ķermeņa t nekāp, bet ārēji vari sterilizēties.. Vēlams iet ar drebēm :)))
Lai kā tur būtu, sestdiena, laiks uz pirti :)
Pirtī var pērties cikgribi,cik vari turēt lai justos komfortabli,vairāk par 42-43 C nuzkarsīsi.Tā arī ir tā robeža kad vairums bacīļu atdod galus.Dabā viss ir sakārtots.Tas ka esi slims un ir augsta temperatūra ,nozīmē ka organisms cīnās ar bacīļiem un cenšas tos nobeigt,Ilgstoši tas gan nav pieļaujams,tad pats organisms iet bojā...
Tad jāprasa svenam, vai cilvēkam kārtīgi izkarsējoties pirtī ķermenis uzsilst līdz 50 grādiem? Tad tās ir zāles pret vīrusu?
AndrisABC, 21.marts 2020, 19:04
neesmu speciālists , bet, cik atceros tad iekšējā temperatūra virs ~45 grādi nav savienojami ar dzīvi, olbaltumvielas sarec, asinīs, smadzenēs utt.
Pat ja tu sēdi saunā virs 120+
, tā ir ārējā temperatūra, kas, protams, nedaudz uzkarsē ādu, bet tāpat arī pirtī cilvēks var pieskarties cilvēkam un nepadedzināties... To visu izmisīgi kompensē ķermeņa temoregulācija ar sviedriem, elpošanu utt. Sarežģiti lopiņi mēs esam...
svens76 [21.03.20]: AndrisABC [8m]: kurienes par 15. Mirstot pie 50
apelsins, 21.marts 2020, 18:57
Tad jāprasa svenam, vai cilvēkam kārtīgi izkarsējoties pirtī ķermenis uzsilst līdz 50 grādiem? Tad tās ir zāles pret vīrusu?vot šo nezinu, cik pirtī uzkarst. japalasa literatūrā
domaaju ap 38 vareetu buut, bet tas tik pieneemums