zaraza [19.03.20]: tur jau tā lieta ka viss tīrs tur. visi sertifikāti utt. tāpēc vilinoši
svens76, 19.marts 2020, 22:22
nu bet, ja viss tiešām reāls, ir pircējs, ir pārdevējs, tad vienkārši paņem no viena vai otra (vai abiem) komisiju un saved abus kopā pa tiešo. Nomāls māklera pakalpojums, 3-5% var prasīt. OK, 600 štukas neuzvārīsi, bet 45 vai vairāk bez paša investīciju riskiem arī uz ceļa nemētājas. A ja kāda no pusē ir pamatots risks uz metienu, tad vispār dīlam nav jēga pat teorijā...
a kā Tu sapratīsi vai ir pamatots risks uz metienu? tā nauda nav maza
tur jau tā lieta ka viss tīrs tur. visi sertifikāti utt. tāpēc vilinoši
svens76, 19.marts 2020, 22:22
nu bet, ja viss tiešām reāls, ir pircējs, ir pārdevējs, tad vienkārši paņem no viena vai otra (vai abiem) komisiju un saved abus kopā pa tiešo. Nomāls māklera pakalpojums, 3-5% var prasīt. OK, 600 štukas neuzvārīsi, bet 45 vai vairāk bez paša investīciju riskiem arī uz ceļa nemētājas. A ja kāda no pusē ir pamatots risks uz metienu, tad vispār dīlam nav jēga pat teorijā...
Malgomajfisk [19.03.20]: Bļin,vai tad vēl neguli?tu
Nē, Tonij.
Malgomajfisk [19.03.20]: Nu re,beidzot kaut ko sakarīgu esi pateicis...:)
Tu par to Sietiņu;)
Nu re,beidzot kaut ko sakarīgu esi pateicis...:)
Labi, Toni, saprotu, ka apvainojies par veco VLM. Atvainojos un piekāšam Raivo un cienam tavus labākos gadus.
Es eju gulēt un visu cieņu par viesu māju.
Zvīņas var izkāst caur sietiņu! Pavisam vnk
Vis ir sadalīts un pārdalīts,visiem pietiks...:)
Malgomajfisk [19.03.20]: Kas tad tam mērkaķim būtu man jāpiedod? :)
Atceros Zives laikā jūs dalījāt Zviedrijas ezerus.
Kas tad tam mērkaķim būtu man jāpiedod? :)
Malgomajfisk [19.03.20]: Nakuj man kaut kas vēl jādara,vecumdienas nodrošinātas,nodokļi nomaksāti,atliek tik sagaidīt to smuko pensiju un baudīt dzīvi...)
Kā jums ar Raivo, piedeva tas Mērkaķis tev?
Nakuj man kaut kas vēl jādara,vecumdienas nodrošinātas,nodokļi nomaksāti,atliek tik sagaidīt to smuko pensiju un baudīt dzīvi...)
Malgomajfisk [19.03.20]: Bļin,skatos ka mandarīns te baigi rubī masku cenās un vispār kā biznesa konsultants laiž.Mandarīn,kā tu prognozē, ieliknīšu cenas celsies? A?
Toni, bez tās viesu mājas un kašķi ar Raivo, tu pēc 90. tajiem, biznesā dari kaut ko?
Bļin,skatos ka mandarīns te baigi rubī masku cenās un vispār kā biznesa konsultants laiž.Mandarīn,kā tu prognozē, ieliknīšu cenas celsies? A?
svens76 [19.03.20]: tur jau tā lieta ka viss tīrs tur. visi sertifikāti utt. tāpēc vilinoši
Domāju, ka nebūs tik vnk, pārāk liela summa un varka. Tā tikai filmās notiek vai lotareju reklāmās..
Par likumdošanu maskām vari ieteikt kur paskatīt. Minimāli klusu ar nepārspīlētu peļņu varētu
Nu bet nafta tak tik pa 25$ ...:D
Malgomajfisk [19.03.20]: raihuci,es gan zinu kā varētu izvairīties no tiem 2% maksājumiem ,jāiestājas pretējā blokā,-neder? :)
Pie "Владимир Несменяемый" un 80 rubļi par 1USD? Nē, neder....
raihuci,es gan zinu kā varētu izvairīties no tiem 2% maksājumiem ,jāiestājas pretējā blokā,-neder? :)
Par to vienreizējo afēru vēl katru gadu % jāmaksā...
Malgomajfisk [19.03.20]: Nu ja jau savulaik kargina un goldmaņa biznesu atbalstījām par vairāk kā mijardu,tad jau drošības labad to var atļauties..
Tas ir katru gadu, nevis vienreizējs pasākums kā Parex afēra