Es, apjaušot šo juku apmērus, sāku domāt vai tik nevajadzēja to visu laist pašplūsmā... Kā angļi- šiem pie vienas vietas- 50k apmeklētāju koncerti pat notiek! Nu saslimst- nu un? Nu nomirst kāds - neko darīt, kam negadās....
Nez kas Strīķes kundzi nopļāva?Covids???
Toties Jūs pat iedomāties nevarat, kā pašlaik uzvārās dezinfekcijas līdzekļu, resperatoru, sejas aizsargmasku, nitrila cimdu, vienteizejo halātu un aizsargbriļu ražotāji un tirgotāji!!!
girts72 [18.03.20]: Tikko saņēmu dīzeli. Pa divām nedēļā 0.14€ starpība
Nav daudz, ņemot vērā krirumu...
Ta jau varēs uz Ebro atkal pist..
Tikko saņēmu dīzeli. Pa divām nedēļā 0.14€ starpība
Starpnieki neko daudz nenometīs,tik kapeikas...
Krievam jau nu tas ir dikti sāpīgi,uz to jau arī ir daļēji tēmēts...
ļ
Swensonijā degvielas cenas nokritās. D no 160 kronām uz 130! Vai LV tirgoņi cenu nometīs, par to māc šaubas.
prognozē ka brīžiem nokritīšot pat lidz 20$
;) Puiķi,nāks lielāki sūdi,šitie aizmirsīsies,kā jau vienmēr...:)
BET,tomēr mana priekšnojauta mudina būt uzmanīgam,liekas ,ka šitie sūdi ir tikai ziediņi...(
Tfu ,tfu...
Pie kam es nesaprotu,kur tam visam marazmam ir pamats,tas drausmīgais vīrus tak ārpus organisma ilgi nedzīvojot,tad kā viņu var pārvest?
Malgomajfisk, 18.marts 2020, 13:10
Ar puņķiem
Zarāzijam tač, rekomendēja iepirkt krievijā preces, uzvārīties, urmaas mēģinām, experts iesaka
:)
usis, 18.marts 2020, 13:22
es tak neteicu ka obligāti jāiepērk KRIEVU RAŽOJUMA preces :)
urmaas [18.03.20]: Slēgtas robežas, tukši veikali...
Nu, kuram te bija nostaļģija pēc PSRS?
Zarāzijam tač, rekomendēja iepirkt krievijā preces, uzvārīties, urmaas mēģinām, experts iesaka
:)
Slēgtas robežas, tukši veikali...
Nu, kuram te bija nostaļģija pēc PSRS?
Zarāzij,neķer kreņķi,drīz no tām aukliņām cilpas ap kaklu būs jātaisa,tā vismaz mūs noskaņo ...:D
Malgomajfisk, 18.marts 2020, 13:07
nu priekš kam uzreiz cilpiņas?! nu būs sūdīgi, nu nāksies visdrīzāk kaut ko zaudēt, kādas ambīcijas pieslāpēt, mazāk patērēt... un!? Kas mums ?!! Senči karus un mērus izvilka, 90-tajos izvilkām, gan šo ar izvilksim :)
Pie kam es nesaprotu,kur tam visam marazmam ir pamats,tas drausmīgais vīrus tak ārpus organisma ilgi nedzīvojot,tad kā viņu var pārvest?
Zarāzij,neķer kreņķi,drīz no tām aukliņām cilpas ap kaklu būs jātaisa,tā vismaz mūs noskaņo ...:D
mandarīn,neesi par sevi tik augstās domās,tas nebija tev domāts :)
Bet redz ka jau arī mans uzraugs atsaucās,cik var noprast arī musoņjancis uz savu Aegentīnu vairs netiek...D
Es tagad vadu sistēmā jaunākos VARIVAS produktus, kas pavisam drīz plānojas ienākties veikalā un pēkšņi WOW... atklāsme... Kad februārī pasūtīju, tad vispār nepievērsu uzmanību, nu iznācis jaunākais budžeta 8-dzīslu auklu modelis, cena ļoti laba, parametri ok, aukla kā aukla, populārā multi-color. A tagad paskatos - bļin, korona!!! :D