AndrisABC
19.02.20
"Ja nebūtu kāda idiņa, kas izdomā uz jumta veidot Vērmaņkundzes parku" tad mēs joprojām dzīvotu alās.
AndrisABC
19.02.20
udens2
19.02.20
Šajā lietā vainīgo netrūkst. Nekur un nekad netiek pieminēti īpašnieki un viņu nolīgtās amatpersonas. Kurš izdomāja uz jumta veidot kaut ko normālam prātam neiespējamu? Kurš deva pavēles? Saprotu, leišu miljonāri, tur jau laikam viss ir "sakārtots".andreiko izdomāt uz jumta var visu ko,ja tev inženieri saka ka var kāpēc ne,cits jautājums ja īpašnieks deva kukuli lai atļautu un pievērtu acis
Bļ... tā būda turētos vēl šobaltdien (neraugoties uz pārkāpumiem tās būvniecības procesā). Ja nebūtu kāda idiņa, kas izdomā uz jumta veidot Vērmaņkundzes parku.
andreiko, 19.februāris 2020, 09:09
andreiko
19.02.20
AndrisABC
19.02.20
udens2
19.02.20
Ja tiesa nav izskatījusi un izvērtējusi nesošo konstrukciju atbilstību, rodas jautājums- kā iespējams pasludināt notiesājošu spriedumu inženierim, kurš veicis slodžu aprēķinus?tā ir bruni,mēs šeit pašlaik spriežam pēc emocijām.Ja slodzes nepareizi sarēķinātas tad lai sēž,bet ja pareizi,bet tas REunRE ir nepareizi uzbūvējis,jeb kāds neatbilstošas skrūves salicis!!!Mēs jau neko nezinam kas tur lietas materiālos ir
BrunoL, 19.februāris 2020, 07:14
Malgomajfisk
19.02.20
MV-F
19.02.20
Ja tiesa nav izskatījusi un izvērtējusi nesošo konstrukciju atbilstību, rodas jautājums- kā iespējams pasludināt notiesājošu spriedumu inženierim, kurš veicis slodžu aprēķinus?
BrunoL, 19.februāris 2020, 07:14
BrunoL
19.02.20
Malgomajfisk
19.02.20
andreiko
19.02.20
Muudzis
18.02.20
usis
18.02.20
andreiko [18.02.20]: Atšķirībā no Andra, man dzīves raibajos līkločos ir sanācis pasēdēt Temīdas pusē. Kā tautas piesēdētājam Rīgas apgabaltiesā. Bija interesanti, taču pagalam neizdevīgi - (īpaši neatceros, bet laikam trīsarpus laši par dienu, kuru tev pēc mēneša pārskaita). Toties sapazinos ar Ināru Šteinerti. Ļoti interesants cilvēks, sieviete ar pautiem un humora izjūtu. Tā kā tā piesēdēšana man sāka traucēt finansiāli, uz nākamajiem izsaukumiem atbildēju: Ich bin boļnoj.Pārkvalifējies donoros?
udens2
18.02.20
AndrisABC [34m]: Mūdzi, izlasi vēlreiz ko es rakstīju. Ja no tiesneša smaidīšanas vai nesmaidīšanas būtu atkarīga tiesas procesā apsūdzēto vainas pakāpe, es arī ļoti nopietni sekotu tiesneša sejas izteiksmei.Pērkama prāva, absulūti nožēlojami.
Uldinj un Smidzi, ko A?!
apelsins, 18.februāris 2020, 23:09
andreiko
18.02.20
apelsins
18.02.20
AndrisABC [18.02.20]: Apelsīn, kāds sakars ar "pērkama prāva"? Ja tevi neapmierina tiesas iznākums, no tā kas izriet? Neesmu jurists, bet ja kādam izvirza apsūdzības tās ir jāpierāda. Signalizācijas gaudošana šajā gadījumā nepierāda neko. Un tas ka tevi tas neapmkasierina arī nepierāda neko.Uzskati, ka nevarēja pierādīt??!. Prokuratūra 0 vai peerkama.
AndrisABC
18.02.20
usis
18.02.20
apelsins
18.02.20
AndrisABC [18.02.20]: Mūdzi, izlasi vēlreiz ko es rakstīju. Ja no tiesneša smaidīšanas vai nesmaidīšanas būtu atkarīga tiesas procesā apsūdzēto vainas pakāpe, es arī ļoti nopietni sekotu tiesneša sejas izteiksmei.Pērkama prāva, absulūti nožēlojami.
AndrisABC
18.02.20
Zorge07
18.02.20
AndrisABC [18.02.20]: Zorge, tad ko tu ar to šo gribēji pateikt?Par tautu, par tiem, kas neguva gandarījumu par sāpēm, par prokuroru ,, paviršo darbu,, kas ļauj tiesai izdarīt slēdzienu šai lietā. Un sidrsapziņu, ar kuru daudziem ir ,, sava vienošanās,,.
vienkars [20:06]: Kārtējo reizi var pārliecināties par šodienas notikumiem,ka esam kārtīga muļķu zeme.Nu kaut kā tā arī ir.
Zorge07, 18.februāris 2020, 21:12
Tu runā par sevi vai par citiem?