udens2,Tu esi vienu ieverojis šajā sadaļā ka tu visiem vienkarši besī
udens2 [11.10.19]: udens2,Katrā gadiju tev ir pašreiz teikšana tikai par savām zeķēm,iespējams es kļūdosUldeen, nepaliec par Muljkji!
vienkars, 11.oktobris 2019, 22:48nē nekļūdies,tāpat kā tev
udens2 [5m]: udens2,tu esi šajā pasaulē maza puņķu tapa lai izvēlētos kas te staigās,tici manjā lutij,okupantiem ir jāpamet okupētā teritorija,lai demokrātija varētu uzplaukt,šo ar saglabā:DD
vienkars, 11.oktobris 2019, 22:45Diemžēl tev taisnība,ja būtu mana izvēle,sen ielādētu lopu vagonos un aizsūtītu uz maskavas pusiBravo! :))))) Demokrātijas aizstāvis parādija savu diktatora patieso seju!
:DDDD
Šo jāsaglabā, lai pēc tam neteiktu ka neko tādu nav teicis.
Brencis21, 11.oktobris 2019, 22:50
udens2,Katrā gadiju tev ir pašreiz teikšana tikai par savām zeķēm,iespējams es kļūdosnē nekļūdies,tāpat kā tev
vienkars, 11.oktobris 2019, 22:48
mjuniors [11.10.19]: Apelsīn, ir arī piegādes līdz mājām. Tālak pm. Sorry, tagad jāpastrādā, jau tā mazliet te aizpļāpājos.Ok
udens2 [11.10.19]: udens2,tu esi šajā pasaulē maza puņķu tapa lai izvēlētos kas te staigās,tici manBravo! :))))) Demokrātijas aizstāvis parādija savu diktatora patieso seju!
vienkars, 11.oktobris 2019, 22:45Diemžēl tev taisnība,ja būtu mana izvēle,sen ielādētu lopu vagonos un aizsūtītu uz maskavas pusi
apelsins [11.10.19]: mjuniors [4m]: apelsins [9m]: mjuniors [18m]: vienkars [17m]: Junijor kur pazudi dzimenē,tikko otro attaisiju.Es šobrīd strādāju, rīt jāmauc uz tirgu.. Tāpēc iepauzēju.Mjunior, ja tirgosies Riigaa riit, bisku sapirksos. Kur buusi?Valmiera!SorrKaada tev prece?
mjuniors [11.10.19]: apelsins [9m]: mjuniors [18m]: vienkars [17m]: Junijor kur pazudi dzimenē,tikko otro attaisiju.Es šobrīd strādāju, rīt jāmauc uz tirgu.. Tāpēc iepauzēju.Mjunior, ja tirgosies Riigaa riit, bisku sapirksos. Kur buusi?Valmiera!Sorr
udens2,Tad dari to klusi un sav]a splilvenātu esi pārāk maza puņķu tapa lai norādītu ko man darīt:D
vienkars, 11.oktobris 2019, 22:46
udens2,tu esi šajā pasaulē maza puņķu tapa lai izvēlētos kas te staigās,tici manDiemžēl tev taisnība,ja būtu mana izvēle,sen ielādētu lopu vagonos un aizsūtītu uz maskavas pusi
vienkars, 11.oktobris 2019, 22:45
udens2 [11.10.19]: udens2,tev viņi ikdienā traucēA shopi un outleti ,open un sale uz katra stūra tevi neuztrauc?
vienkars, 11.oktobris 2019, 22:39Man riebj ka tādi staigā pa Latvijas zemi un slavina psrs okupāciju
apelsins [11.10.19]: mjuniors [18m]: vienkars [17m]: Junijor kur pazudi dzimenē,tikko otro attaisiju.Es šobrīd strādāju, rīt jāmauc uz tirgu.. Tāpēc iepauzēju.Mjunior, ja tirgosies Riigaa riit, bisku sapirksos. Kur buusi?Valmiera!