atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

kaputaarps 05.09.19
Prezidents profesionāli uzrunājis Rīgas 2. vidusskolas skolēnus...
Jozis2 04.09.19
Tā Toņa ieliktā bilde priecē, kolorīts, iespējas!
Tās pārējās jau arī nekas, bet tur - vai nu vīrs blakus, vai arī pašas tādas kautrīgas mājsaimnieces. Bet - kā nu ir tā ir, neko jau vairs neizmainīsi. Un nevajg arī.
keners 03.09.19
Manai i dzeramais i murmiškas!
udens2 03.09.19
nevar murmiškas redzēt,varbūt ka nemaz nav...
Da visām viņām nav ne vainas...Līdz kaut kādam laikam...:)
keners 03.09.19
Bet viņai nav dzeramais...
raihs 03.09.19

Man šitā patīk
keners 03.09.19
Malgomajfisk [03.09.19]: Nav gluži mūsu stilā ,kaut kas pa daudz...
Ea tak tevi nevaru pārspļaut
Nav gluži mūsu stilā ,kaut kas pa daudz...
keners 03.09.19

Peace Jūsu mājā
Ej vien,gan jau noderēs...:)
irseejs 03.09.19
Cik neinteresanti. Es jau gribēju iet uz pagrabu pēc auksta užavnieka.
Tā puiķi,lūgums šo diršanos izbeigt,savādāk kļūšu par stukaču un lūgšu adminu kādu nobloķēt...
irseejs 03.09.19
Es tak teicu par tiem garajiem tekstiem :)
Lai tak puiķiem no piņķiem veicās...)
cope71 03.09.19
irseejs [03.09.19]: Toni, šitas ir riktīgs mīkstais, vari netērēt laiku. Man ar sūtīja savu telefona nr., gribot skaidrot attiecības klātienē. Uzzvanīju, protams neceļ un neatzvana :) privātajā raksta garus, raudulīgus tekstiņus, pēcāk nobloķē, jo saprot ka var sanākt tiešām dabūt pa tablo.
Šitam var čurāt uz galvas, parasts anonīms interneta ņuņņa.
Ooo, lupatlasis ar uzzīmejās! Es tos "rauduligos rakstus" varu iedot palasīt! Tu pats smerdeli nočurājies zili zaļš! Tev tika dotas visas iespējas dabūt pa tablo, bet tu apzināti tās neizmantoji! Un tg te pļarkšķi kā bāba!
Tu vispār esi pilnīgs atstojs un nesi pat apspriešanas un uzmanības vērts. Liels un varens tikai aiz monitora! Aizej iedzer kartejo "gurķīti" un liecies gulēt! :)
irseejs 03.09.19
Starp citu, viņš ir no Piņķiem, adresi varu iedot ja gribi aizbraukt ciemos :)
irseejs 03.09.19
Toni, šitas ir riktīgs mīkstais, vari netērēt laiku. Man ar sūtīja savu telefona nr., gribot skaidrot attiecības klātienē. Uzzvanīju, protams neceļ un neatzvana :) privātajā raksta garus, raudulīgus tekstiņus, pēcāk nobloķē, jo saprot ka var sanākt tiešām dabūt pa tablo.
Šitam var čurāt uz galvas, parasts anonīms interneta ņuņņa.
cope71 03.09.19
Malgomajfisk [03.09.19]: Anonīmais jefiņ,tak norij to savu žulti jo tev ir dota vienreizēja iespēja,-paklusēt...
"Bet man nav saprotama un pieņemama tā savstarpējā patstāvīgā apdiršana.Nu tiešām, kā mazohisti."
:))))
Anonīmais jefiņ,tak norij to savu žulti jo tev ir dota vienreizēja iespēja,-paklusēt...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs