usis [28.08.19]: urmaas, līdz 3000 eur vāc savvaļas veltes droši :)
Uz tirgu netaisos braukt. Bet ziemai jau šis tas ir ievākt. :)
urmaas, līdz 3000 eur vāc savvaļas veltes droši :)
Usi.kur tu tādas blēņas saklausījies?
Vismaz viss, ko JKP dara, izskatās ļoti pat ok! Un novadu reforma arī- ņe*ui katrai pārtūkstošu sādžai pa pagastvecim
raihs, 27.augusts 2019, 21:01
Tauta mēļo, ka šī persona būs JKP virzīts, LU jaunais rektors :)

urmaas [27.08.19]: Pārāk daudz te to "direktoriņu". Sen bij laiks Valsts ierēdniecību samazināt.
Urmass, vai zini ka gan Igaunijā, gan Zviedrijā ir līdzīgs nodarbināto % valsts pārvaldē?
Pārāk daudz te to "direktoriņu". Sen bij laiks Valsts ierēdniecību samazināt.
Vismaz viss, ko JKP dara, izskatās ļoti pat ok! Un novadu reforma arī- ņe*ui katrai pārtūkstošu sādžai pa pagastvecim
Puiķi,pietiek tukši un tupi ēsties,cieniet citus un paši sevi...Tuvāk taij poļitikai,lūdzu...)
Brālītim und Raiham. Nu taču tie svaigie laiki laikam ir pienākuši, pie varas lielākoties ir citi (ne vecie krabji).
Man tikai viens maziņš kautrīgs jautājums - KAS IR MAINĪJIES? Valstī, dzīvē, Visumā?
andreiko, 25.augusts 2019, 07:02
andreiko,
Ar uz šo postu, es Tev atbildēšu, bārdas kranci!!!
Vēl pa lielam , nekas nav mainījies... Bet ceru, ka drīz, pavisam drīz mainīsies.
P.s. Nu nav vairs "Tavējie" pie šprices, un ļoti ceru, ka drīz arī starp "pelēkajiem " viņu nebūs.
LV nemaksā par atbildību un kvalifikāciju. Ja kādreiz pie algas piemaksāja par katru apliecību, tad tagad apliecību skaits(zināšanas) nekotējās. Darba devējs to pieņem kā "viss iekļauts"!
Pārrunās ar darba devējiem ne vienreiz vien ir nācies dzirdēt saukli-aiz vārtiem darbinieku netrūkst. Tai pat laikā "jaunos darbiniekus" mēnešiem nevar sameklēt.
Jopt, kas nav skaidrs, uzraudzīs darbu, tas ir līmenis kad maksā par atbildību, nevis darbību, tieši tik vienkārši. Cpoksh.
Bralitis [25.08.19]: Brenci un dirsēj uztaisiet savu sadaļu un apmainaties ar savu intelektu tur. Es pat nelasu jūsu "asprātības".Jums pašiem tas nav apnicis? Gurķi ,bērnudārzs.
Nu un par ko liecina tavs intelekts rakstot raihs ar lielo burtu?
:DDDD
VARBŪT SĀC AR SEVI?