atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

raihs 24.05.19
Diez kuram gan tēmēts šis mājiens, vai ne? :))
uldens2 24.05.19
uldens2 24.05.19
usis 23.05.19
bruni, lietu runā- kartīgs deputāts ir pliks, nabags un dumšs.
BrunoL 23.05.19
Sula,pieci ar treknu krustu!
Patīkami,ka sākat urķēt un saskatīt,kas tam lācītim vēderā!
Karlis_K 23.05.19
Kaut kad 2002. tas atklājās.
Karlis_K 23.05.19
Zīle jau sen riebj, kopš uzzināju ka gūst peļņu no vairākiem mazajiem hesiem:
"Latvenergo" sniegtie mazo hidroelektrostaciju (HES) enerģijas iepirkuma dati liecina, ka firmas "Ranka Hidro" un "Gaujas HES" pērn pārdevušas enerģiju par 95 703 latiem. Abu šo sabiedrību lielākā īpašniece ir firma "Malēnija", kas līdzīgās daļās (33,33%) pieder Zīlem un diviem citiem ar "tēvzemiešiem" saistītiem uzņēmējiem - Aldim Čeksterim un Gatim Deksnim.
Abu "Malēnijai" piederošo firmu spēkstacijas atrodas uz Gaujas. Firma "Ranka Hidro" apsaimnieko Variņu HES, Gulbenes rajona Rankas pagasta Lejas Bierņos, bet otra - "Gaujas HES" tā paša pagasta Birzēs."
Hesu sadirstā Gaujas augša un idiotiskais dubulttarifs ir pietiekams iemesls lai par tādu ķēmu copmanis vairs nebalsotu.
raihs 23.05.19
Zīle man patīk, NA-riebjas...
mjuniors 23.05.19
Kaut kā nosprāgusi tēma. Pravietis ar noklidis, nevar laikam atlaist 9.maija svinibam.
Sodien aizbraucu un nobalsojus par Zīli. Kaut kā konservatīvie tomēr mani nepārliecināja. Pieredzi liku pirmā vietā.
plesigais 22.05.19
Vai nešujies. Po.

Vigulis, 22.maijs 2019, 16:03

Tev ari ne asakas ! ;)
Vigulis 22.05.19
Vai nešujies. Po.
plesigais 22.05.19
Iespējama versija. Bet, to pieņemot, sanāk, ka visus tos sūdus, kas ir Tev apkārt, rada Tevis paša dzīvnieciskā apziņa. Plēsīgais, Tu šujies pats uz sevi !

Vigulis, 22.maijs 2019, 15:13

Šujies ? ? ?
Vigulis 22.05.19
Iespējama versija. Bet, to pieņemot, sanāk, ka visus tos sūdus, kas ir Tev apkārt, rada Tevis paša dzīvnieciskā apziņa. Plēsīgais, Tu šujies pats uz sevi !
plesigais 22.05.19
uldens2 22.05.19
lutijs uz kārtējo pilnmēnesi atkal satrakojies:DDD
Rondo 22.05.19
uldens2 [22.05.19]: Manuprāt jābalso ir par personībām - cilvēkiem, kuri ir redzami LV, kaut ko ir sasnieguši. Man patīk JKP Kudors un A/P Ijabs.

daddy_j, 22.maijs 2019, 09:07
Nu lūk,es apmēram tāpat domāju
Domāšana nav tava stiprā puses, turpini dziedāt ! :DDD
Lai visiem skaista šī diena.
Rondo 22.05.19
uldens2 [22.05.19]: uldens2 [18m]: lutij,joprojām gaidam argumentus un faktus kā dnršķiki mainīja tankus pret oglēm:DDDjeb tavi saimnieki neļauj tādu info izpaust??Atšķirībā no tevis man nav saimnieka. Un tev kā jau 5sek atmiņas īpašniekam atgādinu:
Sāc ar sevi un tiem ,, sadegušajiem pierādījumiem,, par personvārdiem pat neturpināšu, zinot ka tev divi aķi uzprāguši ar galvu ir kā ir. :DDDD

Rondo, 22.maijs 2019, 08:59pierādījumi par krievu tankiem te ir vairāku gadu garumā pabijuši 10tiem reižu,ja neesi spējīgs atcerēties tad speciāli tev nemeklēšu vēlreiz,jo esmu sapratis ka priekš tavas 5 sekunžu atmiņas nav vērts pūlēties.Bet joprojām gaidam tavus faktus jo tādi nav bijuši,un protams ka nebūs jo tādi dabā neeksistē.Un tagad ej ušakam kādu desaslunķi padiedelē,saki ka no rīta esi brangi padrukājis internetā žultainus tekstus
Un atkal sūdi uz ventilatora:
Kur jāiet kas kam diedelēt zini tu - Antonijas ielu cik reizes te pieminēji. Faktu no tevis nav bijis, bet atbilde par sadegušajiem pierādījumiem tankos gan. Un ko no raiha dabūsi par savu uzcītību zinat tikai jūs paši.
:DDD
Un skatos te jau EP vēlēšanu aģitācija sākusies! :DDD
uldens2 22.05.19
Manuprāt jābalso ir par personībām - cilvēkiem, kuri ir redzami LV, kaut ko ir sasnieguši. Man patīk JKP Kudors un A/P Ijabs.

daddy_j, 22.maijs 2019, 09:07

Nu lūk,es apmēram tāpat domāju
uldens2 22.05.19
uldens2 [18m]: lutij,joprojām gaidam argumentus un faktus kā dnršķiki mainīja tankus pret oglēm:DDDjeb tavi saimnieki neļauj tādu info izpaust??Atšķirībā no tevis man nav saimnieka. Un tev kā jau 5sek atmiņas īpašniekam atgādinu:
Sāc ar sevi un tiem ,, sadegušajiem pierādījumiem,, par personvārdiem pat neturpināšu, zinot ka tev divi aķi uzprāguši ar galvu ir kā ir. :DDDD

Rondo, 22.maijs 2019, 08:59
pierādījumi par krievu tankiem te ir vairāku gadu garumā pabijuši 10tiem reižu,ja neesi spējīgs atcerēties tad speciāli tev nemeklēšu vēlreiz,jo esmu sapratis ka priekš tavas 5 sekunžu atmiņas nav vērts pūlēties.Bet joprojām gaidam tavus faktus jo tādi nav bijuši,un protams ka nebūs jo tādi dabā neeksistē.Un tagad ej ušakam kādu desaslunķi padiedelē,saki ka no rīta esi brangi padrukājis internetā žultainus tekstus
daddy_j 22.05.19
uldens2 [20.mai]: Nu par ko balsosiet Eiroparlamenta vēlēšanās??JKP, protams. Pēc Bordāna kara pieteikuma draņķa kalnmeijeram, nu jau šķiet pašsaprotams

raihs, 21.maijs 2019, 22:53

Šajās vēlēšanās manuprāt partijām/programmām ir otršķirīga nozīme. Nu ievēlēs 1 no saraksta, domājat, kāds viņu tur kontrolēs, vai viņš pēc programmas balso?? Da i programmas tādas, ka kāds lasījs, tāds nelasījis...

Manuprāt jābalso ir par personībām - cilvēkiem, kuri ir redzami LV, kaut ko ir sasnieguši. Man patīk JKP Kudors un A/P Ijabs.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs