uldens2 [22.05.19]: lutij,joprojām gaidam argumentus un faktus kā dnršķiki mainīja tankus pret oglēm:DDDjeb tavi saimnieki neļauj tādu info izpaust??
Atšķirībā no tevis man nav saimnieka. Un tev kā jau 5sek atmiņas īpašniekam atgādinu:
Sāc ar sevi un tiem ,, sadegušajiem pierādījumiem,, par personvārdiem pat neturpināšu, zinot ka tev divi aķi uzprāguši ar galvu ir kā ir. :DDDD
raihs [22.05.19]: Rondo [Vakar]: raihs [Vakar]: Saskaņas vate nākamajai domei atstās totāli nolaistu un izzagtu pilsētu. Un neapskaužu tos, kas nāks vietā...Jā, jā..... Un nolaistos tiltus un nesakārtotās gadu desmitiem ielas un ūdensvadus.....
Tu klauns vispār bez krieviem kaut ko vēl redzi?Tikai krievus, luter, redzi tieši tu! Parullē kaut vai šo pašu lapu uz leju- es tur runāju par "vatņikiem" un draņķiem ar latviskiem uzvārdiem.
Tu runāji par to kā citi labi dzīvo un tu tāpēc arī nemaksāsi nodokļus kā valsts pieprasa. Lasiju, bet kas ir vatņiki?
Rondo [21.05.19]: raihs [Vakar]: Saskaņas vate nākamajai domei atstās totāli nolaistu un izzagtu pilsētu. Un neapskaužu tos, kas nāks vietā...Jā, jā..... Un nolaistos tiltus un nesakārtotās gadu desmitiem ielas un ūdensvadus.....
Tu klauns vispār bez krieviem kaut ko vēl redzi?
Tikai krievus, luter, redzi tieši tu! Parullē kaut vai šo pašu lapu uz leju- es tur runāju par "vatņikiem" un draņķiem ar latviskiem uzvārdiem.
raihs [Vakar]: Saskaņas vate nākamajai domei atstās totāli nolaistu un izzagtu pilsētu. Un neapskaužu tos, kas nāks vietā...Jā, jā..... Un nolaistos tiltus un nesakārtotās gadu desmitiem ielas un ūdensvadus.....
Tu klauns vispār bez krieviem kaut ko vēl redzi?
Rondo, 21.maijs 2019, 23:45
Tev jau vatņikam nesaprast ka prusakovs 10 gadus to vien darīja kā izsaimniekoja pilsētu.
Bet jūs tur kremlini galvenais turaties kopā:DDD
Itka Krievs ( ar lielo ) , itka runā par Krieviju !
Bet aikā gribās piekrist !
Un kas MUMS savādāk ?
Dzivojam ka muhosranska , ar domu , bet TE jau kads ir piedirsis !
:( !
Pat netā !
A pohui - te jau visi - visiem dirš virsu ! Nu tad jau es ar !
Un vel lepošos ar TO !
skutans [21.05.19]: Nu par ko balsosiet Eiroparlamenta vēlēšanās??
uldens2, 20.maijs 2019, 13:32
Liktu uz ausaini, bet, diemžēl ,šodien dabūju nobraukt pa Čaka štrāsi un domas mainījās..., šito vajadzētu aiz restēm pipe...ieku...
Pabrauc vēl pa miera ielu, Juglas ielu, pa brīvībeni un saldajā ēdienā veikt maršrutu pa jau ciema gatve-viestura prospekts - Sarkandaugava. Nu tā ap 9-ņiem no rīta! :)