atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

urmaas 15.04.19
Jo dziļāk mežā, jo vairāk malkas!
uldens2 15.04.19
Pravietis 15.04.19
Ja par Levitu, es 100% esmu par! Lai arī viņam ir savi mīnusi, pēc trijiem pēdējiem kauna traipiem šitais izskatās kā debesu dāvana

raihs, 15.aprīlis 2019, 17:40

Tos trīs iepriekšējos pašu nācija izauklēja, a šitas " отшельник " izskatās tāds, ka nav, " не кола не двора " Es viņu redzu kā biorobotu. Cilvēks ar masku, kura patieso seju neredzu......Kas viņu regulēs ES vai NATO arī neredzu, vai abi kopā. Jūtu " спенным мозгом " Saeima tādam būs pie kājas....Nesaku , ka slikti, jo šito saeimu par pilnu rubli dizin vai kāds ņems, tādēļ varbūt labi....Paliek nac. mentalitāte, a viņa izglītība džungļos diezzin vai viņam palīdzēs, da i nafig viņam vajag zināt eirolatvijas likumus. :).
uldens2 15.04.19
Ja par Levitu, es 100% esmu par! Lai arī viņam ir savi mīnusi, pēc trijiem pēdējiem kauna traipiem šitais izskatās kā debesu dāvana

raihs, 15.aprīlis 2019, 17:40

Nevar nepiekrist
raihs 15.04.19
svens76 15.04.19
Pravietis [15.04.19]: Pravietis [29m]: Ieliec labāk kādu bildi, lai redzam breksi labākajos gados:) Savadāk te visi aiz nikiem slēpjaties un noliekat viens otru. Tie anonīmie te visrunīgākie...

svens76, 15.aprīlis 2019, 16:10
Kad būšu penšos varbūt ielikšu. Tā jau nav, ka mani nezin, butenieki zin....:).Nav jau tikai butenieki te:)

svens76, 15.aprīlis 2019, 17:13
Pravietis [29m]: Ieliec labāk kādu bildi, lai redzam breksi labākajos gados:) Savadāk te visi aiz nikiem slēpjaties un noliekat viens otru. Tie anonīmie te visrunīgākie...

Kad būšu penšos varbūt ielikšu. Tā jau nav, ka mani nezin, butenieki zin....:).Nav jau tikai butenieki te:)

Ko nu par mani, labāk CL politbirojā parunāsim par kādu dūšas šķebinošu un nervu kutinošu tēmu, piem. kā satrādāsies eirolatvijas prezis ar Haholu prezi, kurus vieno viena nacionālitāte. Un vai esam tik nabagi, ka neviena alternatīva kandidatūra nav nepieciešama vismaz formas pēc, lai paradītu nac. demokrātu spēlītes. Redz, haholiem veselas 42 kandidatūras bija, a mums tikai viens un tas pats kosmopolīts un sveštautietis. Kaut kāda totālā gara nabadzība...:).
Nu nah šīs sarunas:)
Pravietis 15.04.19
Pravietis [29m]: Ieliec labāk kādu bildi, lai redzam breksi labākajos gados:) Savadāk te visi aiz nikiem slēpjaties un noliekat viens otru. Tie anonīmie te visrunīgākie...

Ko nu par mani, labāk CL politbirojā parunāsim par kādu dūšas šķebinošu un nervu kutinošu tēmu, piem. kā satrādāsies eirolatvijas prezis ar Haholu prezi, kurus vieno viena nacionālitāte. Un vai esam tik nabagi, ka neviena alternatīva kandidatūra nav nepieciešama vismaz formas pēc, lai paradītu nac. demokrātu spēlītes. Redz, haholiem veselas 42 kandidatūras bija, a mums tikai viens un tas pats kosmopolīts un sveštautietis. Kaut kāda totālā gara nabadzība...:).
svens76 15.04.19
Pravietis [15.04.19]: Ieliec labāk kādu bildi, lai redzam breksi labākajos gados:) Savadāk te visi aiz nikiem slēpjaties un noliekat viens otru. Tie anonīmie te visrunīgākie...

Kad būšu penšos varbūt ielikšu. Tā jau nav, ka mani nezin, butenieki zin....:).
Nav jau tikai butenieki te:)
Pravietis 15.04.19
Ieliec labāk kādu bildi, lai redzam breksi labākajos gados:) Savadāk te visi aiz nikiem slēpjaties un noliekat viens otru. Tie anonīmie te visrunīgākie...

Kad būšu penšos varbūt ielikšu. Tā jau nav, ka mani nezin, butenieki zin....:).
svens76 15.04.19
Ieliec labāk kādu bildi, lai redzam breksi labākajos gados:) Savadāk te visi aiz nikiem slēpjaties un noliekat viens otru. Tie anonīmie te visrunīgākie...
Pravietis 15.04.19
Rondo,
Nu ja tev vienmēr bikšu priekša ciet, tad uz priekšu cīņā ar "melno bruņinieku", jeb " karogs tev rokās", bet es pats tikšu kā nebūt galā ar autoritatēm un elkiem, ko man te kabina klāt. :). Par mani vismazāk vajag satraukties un mani pētīt. Pats sev esmu autoritāte un spieķītis pagaidām vēl nav vajadzīgs. Tā kā pašam vien nāksies izlemt, kurā tu kategorijā, te jau nav zona, lai tevi kāds ieskaititu kādā kārtā....vai kādā psiholoģiskajā tu stāvoklī atrodies. Neesmu diplomēts psihologs, lai tev diagnozi noteiktu un pie tam vēl anonīmi.
Rondo 15.04.19
Pravietis [15.04.19]: Rondo,

Ceru esi ievērojis, es visus cenšos uzrunāt ar lielo burtu. Uzskatu, ka tā ir pieņemta norma. "Tuteni azotē neslēpju". Esi tāpat ievērojis, ka ir cilvēki ar kuriem nekomunicēju, un tiem to parasti pasaku tieši acīs..., ja vajadzīgs arī 10x. Jūtu esi jauns zellis, kas runā vēl par elkiem. Manā vecumā "elkus" devē par " старый пердун ", un par to vairs īpaši apvainoties nav par ko. Viss atkarīgs no auditorijas. Jautājums viens, cik liela un kāda demence tevi ar gadiem ir panākusi. Autoritāšu man arī nav. Princips, ja bikšu priekšu pirms iešanas uz " сходку " neaizmirsti aizvilt ciet, tātad var ar tevi runāt...Viss pārējais atkarīgs no intelekta, inteleģences un formas kādos toņos saruna.....:).

Esmu jau šai ,, kategorijā,,. :)))
Pravietis 15.04.19
Pravieti, tev tā trūkst uzmanības, ka brīžam liekas, ka vecāki tev jau bērnībā karināja cūkas asti striķī ap kaklu, lai vismaz suņi ar tevi draiskotos.
Tāds dīvains tu

apelsins, 15.aprīlis 2019, 12:59

Ko tu mani breksi labākajos gados pastāvīgi aiz spuras rausti, kas tu kaifu ķer no tā....... Es suņu valodu gan tiešā, gan pārnestā nozīmē savā dzīvē esmu apguvis ļoti labi....Visu dzīvi ir bijis kāds klāt bijis. Gudrs suns ir labākais kompanjons dzīvē. Esi dzirdējis parunu " сегодня кент а завтра мент ". tā kā labāk, учись студент и не задирайся.
apelsins 15.04.19
Pravieti, tev tā trūkst uzmanības, ka brīžam liekas, ka vecāki tev jau bērnībā karināja cūkas asti striķī ap kaklu, lai vismaz suņi ar tevi draiskotos.
Tāds dīvains tu
Pravietis 15.04.19
Rondo,

Ceru esi ievērojis, es visus cenšos uzrunāt ar lielo burtu. Uzskatu, ka tā ir pieņemta norma. "Tuteni azotē neslēpju". Esi tāpat ievērojis, ka ir cilvēki ar kuriem nekomunicēju, un tiem to parasti pasaku tieši acīs..., ja vajadzīgs arī 10x. Jūtu esi jauns zellis, kas runā vēl par elkiem. Manā vecumā "elkus" devē par " старый пердун ", un par to vairs īpaši apvainoties nav par ko. Viss atkarīgs no auditorijas. Jautājums viens, cik liela un kāda demence tevi ar gadiem ir panākusi. Autoritāšu man arī nav. Princips, ja bikšu priekšu pirms iešanas uz " сходку " neaizmirsti aizvilt ciet, tātad var ar tevi runāt...Viss pārējais atkarīgs no intelekta, inteleģences un formas kādos toņos saruna.....:).
Rondo 15.04.19
Pravietis [15.04.19]: Interesants stāvoklis iestājies pļāpātava, kas skāris gandrīz visus. Neviena tēma, pat Raiha politiskā negūst attīstību...... Vai dalībniekiem iestājusies prostrācija, frustrācija, vai varbūt kādam vecuma, vai vēl kaut kāda cita demence par ko šeit Raihs runāja, bet varbūt protests, bet varbūt beigu beigās strauja pašapziņas celšanās......Redzu, ka visi ir dzīvi un ceru veseli :),:).
Redzu tev viņš jau elku kārtā, ja reiz viņu ar Lielo burtu raksti. :DDD
Bet nebēdā, tu ne vienīgais šai sadaļā tāds.
Pravietis 15.04.19
Interesants stāvoklis iestājies pļāpātava, kas skāris gandrīz visus. Neviena tēma, pat Raiha politiskā negūst attīstību...... Vai dalībniekiem iestājusies prostrācija, frustrācija, vai varbūt kādam vecuma, vai vēl kaut kāda cita demence par ko šeit Raihs runāja, bet varbūt protests, bet varbūt beigu beigās strauja pašapziņas celšanās......Redzu, ka visi ir dzīvi un ceru veseli :),:).
Karlis_K 14.04.19
Vo tā visa pravda, kamēr Ontūns iziet Minesotas programmu, jāapgaismo viņa vietā. Un re ka arī te cope iemaisīta, nu arī vairāk skaidrs kāpēc minhauzens tā mīl vēdzeles.
raihs 14.04.19

Nu ko, očkariki, gaidām šovu!
Pravietis 14.04.19
Runājot ar sakāmvārda vārdiem būtu bijis jābūt ;
" Jo vairāk tev patīk savi lēmumi, jo mazāk tev nepieciešams, lai tie patīk citiem",
bet kā ir īstenībā ar tevi nevaru saprast.......

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs