plēsoni
kur, kad un ar ko (vai pret ko) esi karojis?
kur, kad un ar ko (vai pret ko) esi karojis?
Bjorgvins [09.04.19]: cienitais Pravieti.es nebut nevelos ar Jums strideties. lielakoties es Jusu komentarus atbalstu un domaju lidzigi.tikai par vienu komentaru velos nedaudz paskaidrot.nu Eiropa dikti gribetu lai lieljuras zvejnieciba butu naturala saimnieciba.diemzel ta nav.vel nav izdevies nosist mus gar zemi.mes protam turet sitienu.tapec saku,ka to ko spej noest Latvijas iedzivotaji mes nokeram viena nedela.parejo ir jarealize arpus Latvijas.viss notiek oficiali.maksajam nodoklus uz vella parausanu.summas ko ienes valsts kase zivsaimnieciba maigi sakot nav mazas.to drosi kaut kur var atrast VID lapas.tas par lieljuru. par ieksejo udenu un diksaimniecibu. jaa,paradoksali ir tas ka musu lielveikalos ir citu valstu zivis.musejas parasti ir tirgos.es domaju ,ka pirmais ir tas ka lielveikali pieder NELATVIESIEM. un vini nenem Latvijas preci tirgot.jo citur var iepirkt letak.ja par piena un galas produktiem ir kada noruna ar valsti,ka zinama dala ir janem no vietejiem,tad par zivim visiem poh....interesanti,ka latviesi savu zivi nemet kakiem,bet veiksmigi iztirgo kaiminvalstis.laikam tur kads smugulitis ar nodokliem sanak.piemeram viens kadrs zvejo Liepajas ezera ar juras murdiem zinatniskiem nolukiem.un tik vale furas uz Lietuvu.tadas tas lietinas ar zivju biznesu.tiri naturala saimnieciba isti nesanak.Un atkal jau - "viens kadrs" utt.... Kāds it kā daudz zina, bet ne sūda nevienam neziņo.
īstenībā lielākie cūkas pie ūdeņiem ir tieši pensionāri,tie pratiski ir vienīgie kas pļumpē plastmasas aliņus un turpat tās pudeles atstāj.Kā arī zemmērus viņi labprāt patur.Tas ka vecs nebūt nenozīmē ka viņiem jaizdara kaut kādi izņēmumi
uldens2, 9.aprīlis 2019, 19:04
Uldēn, šeit gan nepiekrītu – šmurguļi un cūkas ir visādu vecumu un tautību...
Shm_didzis, 9.aprīlis 2019, 19:33jā šmidzi,tā ir,bet ar spiningu vazājoties bieži sanāk parunāties ar grunteņotājiem,veciem vīriem,papļāpā itkā normāli cilvēki,izvazājies nāc atpakaļ,šie aizvākušies,bet tārpu bundžas un plastmasenes turpat mētājas.Bet es vairāk par to ka nav janodala pensionārs no parastā makšķernieka ar kaut kādu īpašu attieksmi ka zemmērus ar 49.5cm(kas dzīvē gan jau bija 35cm)drīkst paturēt
uldens2, 9.aprīlis 2019, 19:43
Plēsoņa
Kur Tu manos komentāros to maniji?
To, ka ņiluškins shēmo visur kur vien tik tiek klāt tu sauc par demokrātiju?
Piesedzoties ar savu partlijas čļenu balsīm, lai izvairītos no pārbaudēm tu sauc par demokrātiju?
Utt.
Šādā izpildijumā to savādāk kā par djermokrātiju nosaukt nevaru.
urmaas, 9.aprīlis 2019, 19:40
īstenībā lielākie cūkas pie ūdeņiem ir tieši pensionāri,tie pratiski ir vienīgie kas pļumpē plastmasas aliņus un turpat tās pudeles atstāj.Kā arī zemmērus viņi labprāt patur.Tas ka vecs nebūt nenozīmē ka viņiem jaizdara kaut kādi izņēmumijā šmidzi,tā ir,bet ar spiningu vazājoties bieži sanāk parunāties ar grunteņotājiem,veciem vīriem,papļāpā itkā normāli cilvēki,izvazājies nāc atpakaļ,šie aizvākušies,bet tārpu bundžas un plastmasenes turpat mētājas.Bet es vairāk par to ka nav janodala pensionārs no parastā makšķernieka ar kaut kādu īpašu attieksmi ka zemmērus ar 49.5cm(kas dzīvē gan jau bija 35cm)drīkst paturēt
Uldēn, šeit gan nepiekrītu – šmurguļi un cūkas ir visādu vecumu un tautību...
Shm_didzis, 9.aprīlis 2019, 19:33
īstenībā lielākie cūkas pie ūdeņiem ir tieši pensionārija tu esi pensionārs un nepiemēslo tad tas neattiecas uz tevi,tu esi no normālajiem.Bet diemžēl ļoti bieži nākas redzēt ka vecie copmaņi aiz sevis nesavāc.
Tu vispār filtrē ko tu raksti ēzeli.Kauns pašam nav.
vienkars, 9.aprīlis 2019, 19:14
Joziks ir smieklīgs :):):)
Jozis2
"Atšķirībā no Tevis, ķēve!
Es vienmēr rakstu to, ko zinu, esmu pats redzējis un piedzīvojis."
Jozis2
"Man te tikko piezvanīja kāds paziņa un pastāstīja kā pagājušo vasaru pie kāda no ezeriem ir izrīkojušies ...."
Tad kā ir Jozik? "Kāds paziņa, kas stāstīja" un "Es vienmēr rakstu to, ko zinu, esmu pats redzējis un piedzīvojis"
Shm_didzis, 9.aprīlis 2019, 19:31
īstenībā lielākie cūkas pie ūdeņiem ir tieši pensionāri,tie pratiski ir vienīgie kas pļumpē plastmasas aliņus un turpat tās pudeles atstāj.Kā arī zemmērus viņi labprāt patur.Tas ka vecs nebūt nenozīmē ka viņiem jaizdara kaut kādi izņēmumi
Toni,esi cilvēks klapē šito sadaļu ciet,viss maz daudz mudaku aizvāktos no CL prom ,jo tā pat viņi ar copi nav saistīti tikai kurina naidu.
vienkars, 9.aprīlis 2019, 19:20
īstenībā lielākie cūkas pie ūdeņiem ir tieši pensionāri
Tu vispār filtrē ko tu raksti ēzeli.Kauns pašam nav.
vienkars, 9.aprīlis 2019, 19:14
Penši aiz sevis savāc, jo viņiem parasti pat nav ko atstāt pie ūdens.
Jozis2, 9.aprīlis 2019, 19:09