atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

raihs 19.03.19
mjuniors [19.03.19]: :D Raih joka pēc iemetu attēlu meklēt googlē, NEATRADA! Privātais arhīvs :D
Privāto sieva atrada un likvidēja...
Bralitis 19.03.19
Raih ņem šito un savu pārdevēju ar :) Nomainīšu jau laicīgi palagus .
mjuniors 19.03.19
:D Raih joka pēc iemetu attēlu meklēt googlē, NEATRADA! Privātais arhīvs :D
raihs 19.03.19
Bralitis [19.03.19]: Aizbrauksim pie bračiņa ,pieliksim mūli,sametīsim zakeduškas uz vēdzelēm,no rīta uzlāpīsim to dūšiņ un uz vimbasjikiem....

Tonis, 19.marts 2019, 22:20

Vo !! Pareizais scenārijs ! A kad vecenes ?

Kas i ko, vecais āzi...
Bralitis 19.03.19
Aizbrauksim pie bračiņa ,pieliksim mūli,sametīsim zakeduškas uz vēdzelēm,no rīta uzlāpīsim to dūšiņ un uz vimbasjikiem....

Tonis, 19.marts 2019, 22:20

Vo !! Pareizais scenārijs ! A kad vecenes ?
Tonis 19.03.19
Aizbrauksim pie bračiņa ,pieliksim mūli,sametīsim zakeduškas uz vēdzelēm,no rīta uzlāpīsim to dūšiņ un uz vimbasjikiem....
usis 19.03.19
varbūt es palūdzu, zb kad tu pa pakaļām te ņēmies ;)
Tonis 19.03.19
Usi ,nepārdīvo es arī nesen pamanīju ,ka mani taijs sarakstos ierakstīja.Tā arī nesapratu par ko,līdz pat šim brīdim pamatotu atbildi neesmu saņēmis...Kā teikt ,tā pat vien,lai respekts būtu...:)
usis 19.03.19
mani ne, es esmu melnā sarakstā, bij kaut kāds vārds čurku žargonā piešķirts.
Tonis 19.03.19
Bračiņ,Usi ņemt līdzi?
Shm_didzis 19.03.19
Bralitis [19.03.19]: Sūds ar politiku ! Sievu un bērnus aizsūtīju ekskursijā .5 dienas tagad kā šitajā dziesmā !

Junior,Raih,Uldēn ,Toni,Zaraza ņem šmigu ,vecenes un nodosim uguņus kā jaunībā :)

Dziesmu gan noklausaties. Tādus vārdus nekur neatrast.
Nu bračiņ, lai veicas atpūtā :):).
usis 19.03.19
bralitis atlaiž, mūzika uz pilnu klapi, maza blašķīte...
Tonis 19.03.19
Bračiņ,neticu savām acīm (ausīm),tu tak kārtīgs ģimenes tēvs...Vecuma marazms nāk virsū?
Papucis nesapratīs...
mjuniors 19.03.19
Brālīt, būs vien tev vienam šodien jāņem iekšā. Mans rīt arbeit. Bet savas pērles met vien te iekšā, gan jau kāda apgaismība radīsies. :D
urmaas 19.03.19
Krievu laikos prezidijā stūma īsi pirms nāves.
Bralitis 19.03.19
Sūds ar politiku ! Sievu un bērnus aizsūtīju ekskursijā .5 dienas tagad kā šitajā dziesmā !

Junior,Raih,Uldēn ,Toni,Zaraza ņem šmigu ,vecenes un nodosim uguņus kā jaunībā :)

Dziesmu gan noklausaties. Tādus vārdus nekur neatrast.
uldens2 19.03.19
Uldēn, Žurkāns ir ļoti interesants tipāžs, kurš uzmeta lūpu par to, ka šo nosēdināja no ārlietu ministra beņķa (nāvīgs aizvainojums). Interesantākais no tevis ieliktā video (ja tas ir tas), ka teletilta šī puse tika rakstīta un sūtīta tam vatņiku kanālam no ... LTV studijas. Brēka jau iet pa visu sādžu.

andreiko, 19.marts 2019, 20:59
nē cik saprotu ši intervija nav no LTV translētā
andreiko 19.03.19
Vēl pārsmējos par madam sibērijas sniega kurpi (Kalnieti). Pirms nedēļas vai divām lielajā tv intervijā (laikam pie Rēdera) šī saka - iešu prom no politikas. Viņai vēl pajautāja - a par prezidentu nenāksi? Šī - nu ja būs piedāvājums, tad padomāšu.
Vakar atveru CVK mājas lapu, Jaunās vienotības kandidātu listē uz jevrosojuzu mūsu mīļā Sandriņa ir persona numur cvai.
andreiko 19.03.19
nemaz nezināju ka šitais ir tik liels vatņiks

uldens2, 19.marts 2019, 20:47

Uldēn, Žurkāns ir ļoti interesants tipāžs, kurš uzmeta lūpu par to, ka šo nosēdināja no ārlietu ministra beņķa (nāvīgs aizvainojums). Interesantākais no tevis ieliktā video (ja tas ir tas), ka teletilta šī puse tika rakstīta un sūtīta tam vatņiku kanālam no ... LTV studijas. Brēka jau iet pa visu sādžu.
uldens2 19.03.19
nemaz nezināju ka šitais ir tik liels vatņiks

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs