Andreiko !
Izlasiju bez Tavas atļaujas !
Un tagad esmu šokā ! ! !
KĀ TĀ ?
Sanāk ka uldiņs , smidzis , raihs un citi melo ? ? ? Lv nemaz nav tik ziedoša pļava ? Un onkuļi un tantes kas četrdesmitajos nepameta ( neaizbēga ) sava ziņa ir Lv patrioti ? Nevis padumjo gadu zagļi un alkaši ?
Jeb šitais onkulis ari ir krievu mafijas nopirkts , vecs marasmatiķis ?
;) !
plesigais, 19.marts 2019, 10:47
Redzi, plēsoņa, šis jautājums ir ar diviem dibiniem (duāls), pats pirmo kvartiņu nodzīvoju cē cē cē pē. Neesmu sajūsmā, bet bija arī daudz kā laba (sliktā gan pārliecinoši vairāk). Par tiem biedriem, kas ar putām uz degungala kliedz, ka toreiz bija šaize, bet tagad (varbūt) būs labi, varu tikai vienu jautājumu uzdot:
Ja jau toreiz viss slikti, arī ļautiņi bija urodi, kas tad jūs laida pasaulē - LPSR pilsoņi vai jaunava Mērija? Un kā gan slinkajiem, zaglīgajiem sovjetiem var dzimt tik gudri un apķērīgi (varētu teikt, pat brīžiem ģeniāli) bērneļi?
andreiko, 19.marts 2019, 20:25[/quote]
Urodi bija komunistu līdzskrējēji un vatņiku kolonisti, kas te līda iekšā simtiem tūkstoši, lielākā daļa latviešu bija cietēji, kas bija spiesti pielāgoties un izdzīvot utaino okupantu režīmā...
Andreiko !
Un tagad esmu šokā ! ! !
KĀ TĀ ?
Sanāk ka uldiņs , smidzis , raihs un citi melo ? ? ? Lv nemaz nav tik ziedoša pļava ? Un onkuļi un tantes kas četrdesmitajos nepameta ( neaizbēga ) sava ziņa ir Lv patrioti ? Nevis padumjo gadu zagļi un alkaši ?
;) !
plesigais, 19.marts 2019, 10:47[/quote]
Redzi, plēsoņa, šis jautājums ir ar diviem dibiniem (duāls), pats pirmo kvartiņu nodzīvoju cē cē cē pē. Neesmu sajūsmā, bet bija arī daudz kā laba (sliktā gan pārliecinoši vairāk). Par tiem biedriem, kas ar putām uz degungala kliedz, ka toreiz bija šaize, bet tagad (varbūt) būs labi, varu tikai vienu jautājumu uzdot:
Ja jau toreiz viss slikti, arī ļautiņi bija urodi, kas tad jūs laida pasaulē - LPSR pilsoņi vai jaunava Mērija? Un kā gan slinkajiem, zaglīgajiem sovjetiem var dzimt tik gudri un apķērīgi (varētu teikt, pat brīžiem ģeniāli) bērneļi?
BrunoL [19.03.19]: Vispār,vai pastāv absolūta patiesība?
Patiesībā ir viena. Taisnība katram sava! :)
Tā pat kā taisnība.Katram tā ir sava.Darba devējam sava,darba ņēmējam sava,bagātajam sava,nabagajam sava utt..
BrunoL, 19.marts 2019, 11:49
Protams ;) !
Žel tikai ka citiem sava taisniba liekas vispareizākā ! Un pietiek uz VIŅA taisnibu ne tā paskatities , ka sakas smaga " verbala caureja " !
;) !
Tā pat kā taisnība.Katram tā ir sava.Darba devējam sava,darba ņēmējam sava,bagātajam sava,nabagajam sava utt..
Vispār,vai pastāv absolūta patiesība?
Raiham.
https://nra.lv/politika/275790-aloizs-vaznis-politikani-nemitigi-censas-uzkundzeties-tiesu-varai.htm
andreiko, 19.marts 2019, 07:41
Andreiko !
Un tagad esmu šokā ! ! !
KĀ TĀ ?
;) !
Plēsīgais, sāksim ar to, ka tas ir tikai un vienīgi viņa viedoklis, nevis kaut kāda aboslūtā patiesība, ko bāzt sejā kā argumentu.
Ekonomikas jautājumos viņš vispār bez klišejiskām frāzēm nepasaka neko.
Es nekad neesmu teicis, ka tie latvieši, atskaitot pārliecinātos komuņagas, kam nācās dzivot padomju okupācijas laikā nebūtu patrioti.
Shm_didzis, 19.marts 2019, 11:15
Tiešām ?
Bet tu ari nesi noliedzis ka TĀ ir taisniba ! Un kluseji , kad onkuļi tavus un manus seņčus lamāja !
Un kā zinams klusēšana - piekrišana !
Raiham.
https://nra.lv/politika/275790-aloizs-vaznis-politikani-nemitigi-censas-uzkundzeties-tiesu-varai.htm
Andreiko !
Un tagad esmu šokā ! ! !
KĀ TĀ ?
;) !
Plēsīgais, sāksim ar to, ka tas ir tikai un vienīgi viņa viedoklis, nevis kaut kāda aboslūtā patiesība, ko bāzt sejā kā argumentu.
Ekonomikas jautājumos viņš vispār bez klišejiskām frāzēm nepasaka neko.
Es nekad neesmu teicis, ka tie latvieši, atskaitot pārliecinātos komuņagas, kam nācās dzivot padomju okupācijas laikā nebūtu patrioti.
Laikam visiem slinkums palasit kas Vaznis pats ir bijis,tagad atradies viedokla paudejs
Raiham.
Andreiko !
Un tagad esmu šokā ! ! !
KĀ TĀ ?
;) !
Andreiko ,citiem ir ļauts ieskatīties tavā intīmajā vēstījumā?
plesigais [11m]: Mjuniors , Tev savs skata punkts - man savs !
Bet abi redzam vienu un To pašu ! Un ne jau skata punktu atšķirība rada problemas !
Problemas rada nevēlēšanās uzklausit vienam - otru !
;) !Ja par daudz čīkstam, tad tiešām labāk ir neklausīties. :))
mjuniors, 19.marts 2019, 08:12
Ak šitā ;) !
Bet ja vecas eņģes nečikstes - Tu nezinasi ka jaeļļo !
Un jo riebigaka skaņa bus Tev atverot durvis - jo atrak aizskriesi pec eļļas kanniņas !
;) !
Un kurš tad rikojas gudrak , tas kurš pie " vecu eņģu " čikstoņas skrien ar kanniņu , vai tas kurš " čikstoņa " vainos durvis un spārdis durvis ar kājām ?
;) !
andreiko- ko ar šo gribēji pateikt? ka Lemberga rupors NRA un Aloizs Vaznis kursu nav mainījuši un turpina dot virsū visiem tiem sorosīdiem, liberastiem un Vienotības pakalpiņiem?:)
cibins, 19.marts 2019, 08:08
Lasi pēc būtības, nevis karini birkas!
plesigais [19.03.19]: Mjuniors , Tev savs skata punkts - man savs !
Bet abi redzam vienu un To pašu ! Un ne jau skata punktu atšķirība rada problemas !
;) !
Ja par daudz čīkstam, tad tiešām labāk ir neklausīties. :))
Mjuniors , Tev savs skata punkts - man savs !
;) !
andreiko- ko ar šo gribēji pateikt? ka Lemberga rupors NRA un Aloizs Vaznis kursu nav mainījuši un turpina dot virsū visiem tiem sorosīdiem, liberastiem un Vienotības pakalpiņiem?:)
Tik kritisks es nav. Bet tam, ka ir izveidojusies labuma guvēju sistēma no valsts iestādēm tas gan.
Mjuniors !
Par to " kalpu sindromu " !
Es jau taja paša kontekstā vien biju domajis - nu nespejam MES Lv but paši saimnieki - nespejam !
Plusa musu birokretinu bars kas stāsta un maca - kam jaklanas un kāpēc !