atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

uldens2 18.03.19
nezinu kas te ir dirsā,jā ir problēmas un šur tur nopietnas,bet nu lai teiktu ka viss ir dirsā nezinu gan,varbūt gaidat parāk daudz haļavas bet tā jums nekrīt rokās,nu tad varbūt arī liekas ka viss ir dirsā.
Bralitis 18.03.19
Zarāzij tu vienīgais trāpīji pareizajā mērķī diskusā . Runa neiet par atsevišķu cilvēku grupu kā es , tu ,viņš un vēl daži. Pareizi ir - mēs pie jebkuras situācijas izgrozīsimies - bet uz kopējā fona ja iestājas nākamā krīze kopskats ir bēdīgs. Nevar būt bagāts ja tev nabagi ir apkārt. Tas ir īslaicīgi. Es jau dažus gadus pieturies pie žīdu principa- labāk ar mazo karotīti bet visu laiku nekā vienreiz un ar kausu. To otro variantu jau esmu pierdzīvojis - nu i nah ...
vienkars 18.03.19
Man ļoti patīk Zaraza vienmēr godīgi un tieši pasaka par mūsu valsts situāciju.Neviss kā daži te skandina ,cik šeit ir labi un forši un klusībā cēr uz kādu haļavno naudu vai pabalstu.Un ja vēlies šajā valstī godīgi strādāt,tas ir ļoti grūti izdarāms.
Shm_didzis 18.03.19
Vienkāršajam cepuri nost . Uzreiz jūtu ka džeks saprot un zin ko nozīmē pa īstam naudu nopelnīt. Tāpēc arī nedaudz Raihu cienu ka viņš pats ar savu vai kredītu piķi ir savu karaļvalsti izveidojis nevis nopizģījis svešu piķi . Man visapkārt ir fondu piķa apguvēji . 100% visi nobankrotētu ja tā piķa vairs nebūtu . Vienā nedēļā.

Bralitis, 18.marts 2019, 21:59

Bet kas tas par stulbu iedomu, ka Latvijā var pelnīt tikai ar Eiro fondu apgušanu??? Latvijā ir daudz un dažādi uzņēmumi. Eirofondu naudu jau apgūst lielākoties tikai celtnieki un ceļinieki.
zaraza 18.03.19
Vīri, mūžā neesmu apgalvojis, ka kādam , it sevišķi ja rokas ir un galva strādā, šeit nevar būt labāk...
Konkrētam indivīdam tipa Shm_didzis, uldens2, Tonis, Bralitis, Paravietis, zarzaza utt. Mierīgi, jebkurš no viņiem, palidzot čujam, ņuham, poņai un ar haļavas svētību, var jebkuros laikos dzīvot labi, pat ļoti labi, nodrošināt sevi, ģimeni, radus utt. Un neatkarīgi no tā, kas valstī notiek, i kara laikā veiksmīgi puikas ikrus ēda un fuagra piekoda. Bet, ja skatās uz VIDĒJO un masu, tad es , kā kāds-nekāds ekonomists, operejot ar skaitļiem un faktiem, neko vairāk Latvijai kā klucīšus ar burtiem D R S Ā I atrast nevaru :( Ja kāds gēnijs no šiem klučiem var salikt vārdu LAIME, būšu tikai priecīgs :)
uldens2 18.03.19
Vienkāršajam cepuri nost . Uzreiz jūtu ka džeks saprot un zin ko nozīmē pa īstam naudu nopelnīt. Tāpēc arī nedaudz Raihu cienu ka viņš pats ar savu vai kredītu piķi ir savu karaļvalsti izveidojis nevis nopizģījis svešu piķi . Man visapkārt ir fondu piķa apguvēji . 100% visi nobankrotētu ja tā piķa vairs nebūtu . Vienā nedēļā.

Bralitis, 18.marts 2019, 21:59
Ne nu tu zini kas kur nobankrotētu nekā,tukša muldēšana
Bralitis 18.03.19
Bralitis 18.03.19
Kam skauž Uldēn? Man? Es esmu vecs blēdis - pēc sarkanā terora un brīvvalsts 28 gadu terora pat pirmo reizi aizgāju uz vēlēšanām. Tu vēl kulē karājies kad es jau pirmās shēmas griezu puika . Jūs te ar Šmidzi vēl jauni bet jau samaitāti - tipiski nākamās paaudzes Latvijas apzadzēji. Manai paaudzei tas piedodami - mums kopš neatkarības atgūšanas visapkārt bij tikai blēži - nācās pielāgoties :) Man ir ņuhs jau izveidojies šo gadu laikā - jau gadu pirms tam jūtu ka sūdi briest .
vienkars 18.03.19
uldens2,tev točna ir galvā sarkanais mēris.
vienkars 18.03.19
Tāpēc jums te dažiem liekas ka viss zeļ un plaukst,jo strādājat ar svešu piķi.Pamēģināt ar savu piķi pastrādāt ,redzēsiet cik viss rožaini izskatās.
uldens2 18.03.19
skaudīgiem skauģiem traki kremt ka kāds dabū mazliet vairāk,vieglāk naudu no eiropas fondiem,būtu labāk priecājušies ka fondi palīdz atkopties pēc sarkanā mēra:DD
Tonis 18.03.19
Bračiņ,neatslābinies,sāc laicīgi...:D
Shm_didzis 18.03.19
Shmidzi vēl jau fondu pārstāvji visu laiku runā ja pizģīs a-eiropa tāpat kā līdz šim tad samazinās maximāli + vēl Angļi vairs piķi neiemaksās slaucamajā silē + banku risku novērtējums kas ir galīgā žopā - tātad ja to visu sasummē kopā - vairāk sūdu nekā optimisma . Vienu gadiņu vēl var pashēmot - bet nevajag atslābināties.

Bralitis, 18.marts 2019, 21:06

https://www.esfondi.lv/finansejuma-sadalijums-2

Angļi nav vēljoprojām nav izstājušies un izskatās, ka arī neizstāsies tuvākajā laikā, daudzi projekti turpinās arī līdz kādam 2021-22. gadam, 2021. gadā vajadzētu sākties Rail Baltica būvniecībai.
Latvijas IKP tagad ir aptuveni 27,3 miljardi Eiro.
Eirofondi ir aptuveni 0,77 miljardi Eiro gadā. Pie tam kā nākotnē tos tāpat neplāno pilnībā nogriezt.
Tonis 18.03.19
Nu ta sākam shēmot!...:) Plēsoņa ,noshēmo man kādu svaigu oliņu bretīti...
Bralitis 18.03.19
Shmidzi vēl jau fondu pārstāvji visu laiku runā ja pizģīs a-eiropa tāpat kā līdz šim tad samazinās maximāli + vēl Angļi vairs piķi neiemaksās slaucamajā silē + banku risku novērtējums kas ir galīgā žopā - tātad ja to visu sasummē kopā - vairāk sūdu nekā optimisma . Vienu gadiņu vēl var pashēmot - bet nevajag atslābināties.
Shm_didzis 18.03.19
Ziņās jau raksti parādās par reformām, lai nebūtu jāceļ nodokļi. Kas tad notiek? Gatavojamies krīzei? Zemniekiem Subsīdijas apgriezuši.. Utt.

mjuniors, 18.marts 2019, 12:21

ko tur diži gatavoties, krīze jau sen ir te :) Stŗādājošo paliek arvien mazāk, uzņēmumu mazāk, pensionāru utt. vairāk. Sava piķa nav, svešo "aizdomīgo" (a kur citu rausi?!) i to no bankām izpludināja lai tiktu Maltai, Kiprai, Luksemburgai un citām mazāk cimperlīgām un vairāk par pašu ādu pragmatiski domājošām valstīm.

Celtniecība un pārējās "fondu nozares" uz jevropiķa vēl šo gadu velk, pēc tam hvz.

Reformē kā gribi, a d...a tāpat aizmugurē. Bet nu vēl jau var atrast kam ko atņemt (visvieglāk nekustamos, tos maisā niebāzīsi), tā kā potenciāls nākamam veiksmes stāstam ir :)

zaraza, 18.marts 2019, 17:53

Pilnīgi piekrītu. Žopa būs pamatīga.

Bralitis, 18.marts 2019, 20:05

Tu kaut kā apreģeļis :)...vai žopa vai KPLV ( Kā Padirst Latvijas Valsti ):) visu savedīs kārtībā...

To Tu
Skatos kā manējie un tavējie strādā . Rezultāti būs tiaki pēc gadiņa ,diviem.

snipiens, 18.marts 2019, 20:26

Ar tavējiem,manējiem - tam vairs nebūs nozīmes ja fondu piķi apgriezīs - žopa visiem !

Bralitis, 18.marts 2019, 20:53

Nākamajā Eiropas Savienības (ES) fondu plānošanas periodā pēc 2020.gada Latvijai pieejamais fondu finansējums var sarukt no 15% līdz 30%.
Tā kā esošā plānošanas perioda finansējums Latvijai būs pieejams būtiskos apjomos līdz 2023.gadam un jauno plānošanas periodu pirmajos gados finansējuma apguve tradicionāli ir salīdzinoši zema, nākamā perioda finansējuma samazinājumu līdz 2023.gadam valsts būtiski neizjutīs, bet 2024. un 2025.gadā finansējuma samazinājums monetārā izteiksmē būs mazāks, kā laika periodā pēc 2025.gada.
Bralitis 18.03.19
Ziņās jau raksti parādās par reformām, lai nebūtu jāceļ nodokļi. Kas tad notiek? Gatavojamies krīzei? Zemniekiem Subsīdijas apgriezuši.. Utt.

ko tur diži gatavoties, krīze jau sen ir te :) Stŗādājošo paliek arvien mazāk, uzņēmumu mazāk, pensionāru utt. vairāk. Sava piķa nav, svešo "aizdomīgo" (a kur citu rausi?!) i to no bankām izpludināja lai tiktu Maltai, Kiprai, Luksemburgai un citām mazāk cimperlīgām un vairāk par pašu ādu pragmatiski domājošām valstīm.

Celtniecība un pārējās "fondu nozares" uz jevropiķa vēl šo gadu velk, pēc tam hvz.

Reformē kā gribi, a d...a tāpat aizmugurē. Bet nu vēl jau var atrast kam ko atņemt (visvieglāk nekustamos, tos maisā niebāzīsi), tā kā potenciāls nākamam veiksmes stāstam ir :)

Tu kaut kā apreģeļis :)...vai žopa vai KPLV ( Kā Padirst Latvijas Valsti ):) visu savedīs kārtībā...

To Tu

snipiens, 18.marts 2019, 20:26

Ar tavējiem,manējiem - tam vairs nebūs nozīmes ja fondu piķi apgriezīs - žopa visiem !
Shm_didzis 18.03.19
Jālaiž pie Zviedriem pārziemot,varu kādu mājiņu puiķiem izīrēt...:)

Tonis, 18.marts 2019, 20:15

Tā izskatās, Zaraza pateica, tas ir kā likums – Latvija veras pēc gada ciet :(:( Jāsāk trenēties sēņu vākšnā, zemeņu lasīšanā vai podu mazgāšanā :(
snipiens 18.03.19

To Tu
Tonis 18.03.19
Jālaiž pie Zviedriem pārziemot,varu kādu mājiņu puiķiem izīrēt...:)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs