atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

Tonis 18.03.19
Jālaiž pie Zviedriem pārziemot,varu kādu mājiņu puiķiem izīrēt...:)
Bralitis 18.03.19
Ziņās jau raksti parādās par reformām, lai nebūtu jāceļ nodokļi. Kas tad notiek? Gatavojamies krīzei? Zemniekiem Subsīdijas apgriezuši.. Utt.

mjuniors, 18.marts 2019, 12:21

ko tur diži gatavoties, krīze jau sen ir te :) Stŗādājošo paliek arvien mazāk, uzņēmumu mazāk, pensionāru utt. vairāk. Sava piķa nav, svešo "aizdomīgo" (a kur citu rausi?!) i to no bankām izpludināja lai tiktu Maltai, Kiprai, Luksemburgai un citām mazāk cimperlīgām un vairāk par pašu ādu pragmatiski domājošām valstīm.

Celtniecība un pārējās "fondu nozares" uz jevropiķa vēl šo gadu velk, pēc tam hvz.

Reformē kā gribi, a d...a tāpat aizmugurē. Bet nu vēl jau var atrast kam ko atņemt (visvieglāk nekustamos, tos maisā niebāzīsi), tā kā potenciāls nākamam veiksmes stāstam ir :)

zaraza, 18.marts 2019, 17:53

Pilnīgi piekrītu. Žopa būs pamatīga.
Tonis 18.03.19
Ta jau juniors vēl var uzelpot...:)
Shm_didzis 18.03.19
Nu rekā, Brexit atceļas:
Lielbritānijas parlamenta spīkers Džons Berkovs pirmdien paziņojis, ka valdība nevar pieprasīt trešo balsojumu par premjerministres Terēzas Mejas panākto "Brexit" vienošanos, ja tajā netiek izdarīti būtiski grozījumi.

Berkovs norādījis, ka parlamenta kārtības rullis neļauj atkārtoti nodot parlamentam noraidītu likumprojektu tās pašas sesijas laikā.
Tonis 18.03.19
Junior,a tu domāji ,ka haļava būs patstāvīg?
zaraza 18.03.19
Ziņās jau raksti parādās par reformām, lai nebūtu jāceļ nodokļi. Kas tad notiek? Gatavojamies krīzei? Zemniekiem Subsīdijas apgriezuši.. Utt.

mjuniors, 18.marts 2019, 12:21

ko tur diži gatavoties, krīze jau sen ir te :) Stŗādājošo paliek arvien mazāk, uzņēmumu mazāk, pensionāru utt. vairāk. Sava piķa nav, svešo "aizdomīgo" (a kur citu rausi?!) i to no bankām izpludināja lai tiktu Maltai, Kiprai, Luksemburgai un citām mazāk cimperlīgām un vairāk par pašu ādu pragmatiski domājošām valstīm.

Celtniecība un pārējās "fondu nozares" uz jevropiķa vēl šo gadu velk, pēc tam hvz.

Reformē kā gribi, a d...a tāpat aizmugurē. Bet nu vēl jau var atrast kam ko atņemt (visvieglāk nekustamos, tos maisā niebāzīsi), tā kā potenciāls nākamam veiksmes stāstam ir :)
mjuniors 18.03.19
BrunoL 18.03.19
Uz bambusa vidus neizcepas.
Bralitis 18.03.19
To kluci ir elementāriski uztaisīt . Vajag bluķīti ,un drāti . Sacērt bluķi 4 daļās - sanāk 4 resnas pagales ,tad pagaļu iekšējo daļu ar cirīti ar nocērt lai saliekot to koka lego pagali atpakaļ pa vidu sanāk caurums . Ar drāti 2 vietās sasien kopā . Uzliek uz paliknīša kā Tonis teica ,sauso spirtu caumurā iekšā un skaliņus un deg . Man personīgi nekāds super truper variants tas nav . Var pannu uzlikt vai nagus apsildīt un viss ,ugunskurs ir labāks - tas vismaz dod siltumu uz visām pusēm . Īsti nesaprotu nah .. tie somi tādu heveri izdomājuši .
usis 18.03.19
es cepu uz mērcēta bambusa,arī ir okej.
BrunoL 18.03.19
Ka nav ta nav kazai piena,lai iet pa šašļikiem!
Kā pēc šašļiku cep uz iesma?Uz metāla iesma.
Iesms uzkarst un nedaudz cep no iekšpuses.
Tonis 17.03.19
Es Zviedros bieži vien uz ledus to kluci esmu dedzinājis,vēlams uz kāda paliknīša to uzlikt,tad vilkme labāka.
mjuniors 17.03.19
P. S. Šogad doma ir arī izmēģināt somu degošo kluci. Izskatās jau dikti smuki.
mjuniors 17.03.19
Man jau liekas, ka šitie motori atņem cepšanas prieku. Vienu tādu brīnumu uztaisijām. Sledzi pielikām, jumtiņu, apgaismojumu Pāris reizes tik palietojām. Ni ni. Vislabākais ir reste, ar vienu griezienu viss sašliks apgriezsts un nav jākrāmējas gaļas spraušana uz iesma. Bet protams katram savs.
zaraza 17.03.19
Nezinu kā šašlikam, bet varētu būt labs daikts kātiem pietītiem rinķiem laku žāvēt :)
Bralitis 17.03.19
Maza izskatās , tipa paipalas cepsi?

usis, 17.marts 2019, 21:00

Es tikai motoriņu paņēmu. To vistu cepamo ne. Baigi labi kruķī šašliku . Iesmiņus uztaisīt ar savienujumu motoriņam nav probļem .
uldens2 17.03.19
https://youtu.be/vPpNRd-eKPk

Itka runā taisnibu un bez lieka furora !
Bet cik ŠAUSMIGI !

plesigais, 17.marts 2019, 20:53
Noskaties nu pats to video,meli pēc meliem,viņš stāsta kā turki atvainojušies krieviem par notriekto lidmašīnu,kā tad,tāda atvainošanās nekad nav bijusi:DD
mjuniors 17.03.19
plesigais [17.03.19]: Izradas Merkeli ari var pieskaitit pie krievu apmaksatiem politiķiem !

https://youtu.be/TVptHrcAp38

;) !
Vispār viņa arī bija pret to, ka Baltijas valstis ir Nato.
uldens2 17.03.19
Esmu lauku cilvēks, un
lauku diskotēkās, ja nezini, izejot no kultūras nama, tādiem, kas līdzīgi tev, parasti jāatgāž galva krietni atpakaļ un jāskatās zvaigznēs.
Tas lieliski palīdz apturēt asiņošanu no deguna.
Vai esi mēģinājis tā?

Jozis2, 17.marts 2019, 20:40
esmu redzējis kā to dara tādi ka tu kas nodarbojas ar klačošanos,tādus nekad nekur nemīl,ne forumā,ne lauku diskotēkās.Viņi vienmēr gaužas ka viņus necienot neviens un forumos raksta ka varot kādam iedot pa purnu,bet dabā skatās debesīs tieši tu un līdzīgie:DDD
Saprotu ka tagad tu būsi ari karatists,ne tikai zinātnieks,valodnieks,jurists:DDD
usis 17.03.19
Maza izskatās , tipa paipalas cepsi?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs