atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

Bralitis 17.03.19
plesigais 17.03.19
https://youtu.be/vPpNRd-eKPk

Itka runā taisnibu un bez lieka furora !
Bet cik ŠAUSMIGI !
Bralitis 17.03.19
Nekādu dīlu patreiz. + un - saskaitīsim vēlāk . Raih man priekšvēlēšanu kampaņa jau ir sākusies. Skatos kā manējie un tavējie strādā . Rezultāti būs tiaki pēc gadiņa ,diviem. Skatīsies vai tikai dirš vai arī reāli vismaz kaut ko izdarīs.
raihs 17.03.19
.
raihs 17.03.19
Bralitis [17.03.19]: Ar to ka balsoja par JKP būs laikam mani iebāzis maisā . Ja OIK manējie neatrubīs tad būs jākapitulē , vai jākatapultējas . Vairs mani tad nekad pie vēlēšanu urnas nedabūsiet ja mani kpv izgāzīsies šo gadu laikā .
Jau ir izgāzies... Bet tu nevis neiesi balsot, bet vienkārši nākamreiz būsi gudrāks un balsosi par JKP. Deal?
Jozis2 17.03.19
Uldiņ!
. Ja jau Tev ir tāda smaga dvēseles trauma, ka visu labāk zini par citiem - tad tur nekas nav līdzams. Visticamāk, vairs nav.
Dzīvo nu vien savā pārliecībā. Varbūt, ka atradīsies kāds cits, kas spēs tev kaut ko līdzēt,
Ja nē - iztiksi tāpat. Man pie kājas tavas slimīgās fantāzijas. Lai veicas!

Jozis2, 17.marts 2019, 18:01
jančuk neķer krenķi:DDD

uldens2, 17.marts 2019, 18:07
šakālēn - tu tāpat!

Jozis2, 17.marts 2019, 20:05jančuk biji iedomājies ka nika maiņa palīdzēs???Minhauzens tev pa visām šķirbām lien ārā un aktieris tu esi galīgi slikts,pat nemāki nedēļu notēlot jaunu foruma biedru.Gaidam jaunākās baumas:DDD

uldens2, 17.marts 2019, 20:22

Uldiņ!
Esmu lauku cilvēks, un
lauku diskotēkās, ja nezini, izejot no kultūras nama, tādiem, kas līdzīgi tev, parasti jāatgāž galva krietni atpakaļ un jāskatās zvaigznēs.
Tas lieliski palīdz apturēt asiņošanu no deguna.
Vai esi mēģinājis tā?
Bralitis 17.03.19
Šodien nobesījos vimbas meklēdams . Suki tādi - viņiem visiem ( copmaņiem) pasaki ka Siguldā zivju nav . Nē ! Gaujmalā kā motokrosā ! Visas labās vietas aizņemtas , Dabūju braukt uz slepenajām vietām ,tad sākās lietus .... aplauziens ...

Toties ir plusiņš . Ieurbu bērzu sulas . Labi tek.
uldens2 17.03.19
mēs,kas gudrāki,uzreiz tev teicām ka šie ir meļi un populisti,bet tu tielējies pretī ka jauna meita kas iemīlējusies lupatniekā:DD
plesigais 17.03.19
Bračiņ,tā jau ir ,ja jau fīrers ko saka,tad jāstāj miera stājā...

Tonis, 17.marts 2019, 20:18
Ar piebildi - ja nav ierāvis!

Jozis2, 17.marts 2019, 20:21

Bet tā kā no maziem traukiem nelieto ! Ari ar kvalitati neaizraujas ! Un pats teica ka bez litra CL neapmeklē !
;) !
Ar miera staju var neaizrauties !
P/S Braliti Tu spēj noticet MODIFICETO AMIŠU KUKURUZAS ALKO apdulinatam smadzenem ? ? ?
;) !
Bralitis 17.03.19
Ar to ka balsoja par JKP būs laikam mani iebāzis maisā . Ja OIK manējie neatrubīs tad būs jākapitulē , vai jākatapultējas . Vairs mani tad nekad pie vēlēšanu urnas nedabūsiet ja mani kpv izgāzīsies šo gadu laikā .
uldens2 17.03.19
Bračka ir normāls pipars,bišķi ar savu piesitienu:DDD
Bralitis 17.03.19
Toni man nav fīreru un ne jau Raihu uzskatu par
autoritāti . Te neviens normāls nav - visi makšķernieki.
uldens2 17.03.19
Izradas Merkeli ari var pieskaitit pie krievu apmaksatiem politiķiem !

https://youtu.be/TVptHrcAp38

;) !

plesigais, 17.marts 2019, 20:14
un tikai tagad tu esi to sapratis??Viņa visu laiku ir bijusi kremļa labuma pieņemēja
urmaas 17.03.19
Tonis [17.03.19]: Bračiņ,tā jau ir ,ja jau fīrers ko saka,tad jāstāj miera stājā...
Jūsu klubiņā pieaugums! Ja jau pats "prezidents" akceptēja, tad samierinās.
uldens2 17.03.19
Uldiņ!
. Ja jau Tev ir tāda smaga dvēseles trauma, ka visu labāk zini par citiem - tad tur nekas nav līdzams. Visticamāk, vairs nav.
Dzīvo nu vien savā pārliecībā. Varbūt, ka atradīsies kāds cits, kas spēs tev kaut ko līdzēt,
Ja nē - iztiksi tāpat. Man pie kājas tavas slimīgās fantāzijas. Lai veicas!

Jozis2, 17.marts 2019, 18:01
jančuk neķer krenķi:DDD

uldens2, 17.marts 2019, 18:07
šakālēn - tu tāpat!

Jozis2, 17.marts 2019, 20:05
jančuk biji iedomājies ka nika maiņa palīdzēs???Minhauzens tev pa visām šķirbām lien ārā un aktieris tu esi galīgi slikts,pat nemāki nedēļu notēlot jaunu foruma biedru.Gaidam jaunākās baumas:DDD
Jozis2 17.03.19

Tonis, 17.marts 2019, 20:18

Ar piebildi - ja nav ierāvis!
Tonis 17.03.19
plesigais 17.03.19
Ja jāuztver Pravieti kā oponentu(un kāda jēga no diskusijām, ja nav oponenta) , tad viņš, salīdzinot ar sadaļas vecajiem, prātu izkūkojušajiem marazmātiķiem, ar kuriem jau sen diskutēt nav vērts, ir gana interesants un labs. Ar savdabīgu, interesantu izteiksmes stilu un domu gājienu.

raihs, 17.marts 2019, 19:11

O - O !
Galvenais pipe*u mētātājs un seņču nidejs !
;) !
Bralitis 17.03.19
Pēc pundura-vates-lupatnieku režīma krisšanas ari še būs mierīgāk, nu jāpaciešās nedaudz. Tas pipe...ieks jau spīlēs ir notrāpījis, drusku vēl palocīsies.

skutans, 17.marts 2019, 20:11

Viņam pofig visas spīles.
plesigais 17.03.19
Izradas Merkeli ari var pieskaitit pie krievu apmaksatiem politiķiem !

https://youtu.be/TVptHrcAp38

;) !

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs