atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

skutans 17.03.19
Pēc pundura-vates-lupatnieku režīma krisšanas ari še būs mierīgāk, nu jāpaciešās nedaudz. Tas pipe...ieks jau spīlēs ir notrāpījis, drusku vēl palocīsies.
Jozis2 17.03.19
Ja jāuztver Pravieti kā oponentu(un kāda jēga no diskusijām, ja nav oponenta) , tad viņš, salīdzinot ar sadaļas vecajiem, prātu izkūkojušajiem marazmātiķiem, ar kuriem jau sen diskutēt nav vērts, ir gana interesants un labs. Ar savdabīgu, interesantu izteiksmes stilu un domu gājienu.

raihs, 17.marts 2019, 19:11

Nezinu nu, raih, kurš ir tas marazmātiķis? Kad lasu žurnāliņu CL, liekas sakarīgs vecis, kad lasu tekstus šajā sadaļā - nu dzērājs, kas dzērājs, savā dullumā kaut ko gvelž.
Tad kā ar tevi ir? Vai esi vecis što nado, vai divkosis, kuru ar sū...nu mietu jādzen no sevis prom, un jāturas pa gabalu, lai neaplej ar jes ū.?
Bralitis 17.03.19
Toni ,vienkārši gribēju pārliecināties vai man ar ,Tāpat kā Tev uz vecumu jau širmis sagriezies :) Ja jau Raihs teica ka ne ,tad vēl līdz dullumam vēl tālu .
Jozis2 17.03.19
Uldiņ!
. Ja jau Tev ir tāda smaga dvēseles trauma, ka visu labāk zini par citiem - tad tur nekas nav līdzams. Visticamāk, vairs nav.
Dzīvo nu vien savā pārliecībā. Varbūt, ka atradīsies kāds cits, kas spēs tev kaut ko līdzēt,
Ja nē - iztiksi tāpat. Man pie kājas tavas slimīgās fantāzijas. Lai veicas!

Jozis2, 17.marts 2019, 18:01
jančuk neķer krenķi:DDD

uldens2, 17.marts 2019, 18:07

šakālēn - tu tāpat!
Tonis 17.03.19
Bračiņ,vari uzelpot...
raihs 17.03.19
Bralitis [17.03.19]: Ja jāuztver Pravieti kā oponentu(un kāda jēga no diskusijām, ja nav oponenta) , tad viņš, salīdzinot arsadaļas vecajiem, prātu izkūkojušajiem marazmātiķiem, ar kuriem jau sen diskutēt nav vērts, ir gana interesants un labs. Ar savdabīgu, interesantu izteiksmes stilu un domu gājienu.

Tu mani ar marazmātiķos ieskaiti ?
Tonis 17.03.19
Vēl viens pielīdējs...)
Bralitis 17.03.19
Ja jāuztver Pravieti kā oponentu(un kāda jēga no diskusijām, ja nav oponenta) , tad viņš, salīdzinot arsadaļas vecajiem, prātu izkūkojušajiem marazmātiķiem, ar kuriem jau sen diskutēt nav vērts, ir gana interesants un labs. Ar savdabīgu, interesantu izteiksmes stilu un domu gājienu.

Tu mani ar marazmātiķos ieskaiti ?
arnox61 17.03.19
Uļdiņš neko nav sapratis, jāgaida otrs
uldens2 17.03.19
Diez ko par sava barotāja teikto teiks divi vaukšķi?

arnox61, 17.marts 2019, 19:22

rīt pirmdiena,jūs tur abi kad iesiet uz antonijas ielu pēc polučkas prasat pielikumu par vaukšķēšanu,sakat ka ''Doggy''barība dārgāka palikusi,moška piemet kādu rubli:DDD
arnox61 17.03.19
Diez ko par sava barotāja teikto teiks divi vaukšķi?
Tonis 17.03.19
Papucīt,gribi savā pusē pārvilināt?
raihs 17.03.19
Ja jāuztver Pravieti kā oponentu(un kāda jēga no diskusijām, ja nav oponenta) , tad viņš, salīdzinot ar sadaļas vecajiem, prātu izkūkojušajiem marazmātiķiem, ar kuriem jau sen diskutēt nav vērts, ir gana interesants un labs. Ar savdabīgu, interesantu izteiksmes stilu un domu gājienu.
skutans 17.03.19
Tirliņi,jefiņi, urlas un vates,skrienat labāk jaunedēļ uz VID ,tur pagaidām vēl var pieteikt nodokļu pārrēķinu,piķi pakaļ met! Baigie bari tur patreiz...)

Tonis, 17.marts 2019, 14:27

Draudziņ, manējiem visiem ir jāpiemaksā vidēji pa 130 eirikiem, neesmu iedziļinajies kāpēc. Pats par sevi nezinu. Nevajag sapriecāties, esiet gatavi uz visu, vara sevi nepiečakarēs......

Pravietis, 17.marts 2019, 15:17

Atkal slikti..., man kā reizi 56€ valsts ir parādā, būs dažām ļergas pudelēm:)
Shm_didzis 17.03.19
BrunoL [17.03.19]: Nez kāpēc esi iedomājies,ka viss ir tā kā redzi,saproti un izproti Tu?
Nebūt ne, katrs te ir pārliecināts par savu viedokli un aizstāv to.
Shm_didzis 17.03.19
BrunoL [17.03.19]: Nez kāpēc esi iedomājies,ka viss ir tā kā redzi,saproti un izproti Tu?
Nebūt ne, katrs te ir pārliecināts par savu viedokli un aizstāv to.
uldens2 17.03.19
Uldiņ!
. Ja jau Tev ir tāda smaga dvēseles trauma, ka visu labāk zini par citiem - tad tur nekas nav līdzams. Visticamāk, vairs nav.
Dzīvo nu vien savā pārliecībā. Varbūt, ka atradīsies kāds cits, kas spēs tev kaut ko līdzēt,

Jozis2, 17.marts 2019, 18:01

jančuk neķer krenķi:DDD
Jozis2 17.03.19
Te jau tiek pilnībā demonstrēta tā nekritiskā attieksme gan pret sevi, gan citiem.
Ja ar tevi sieva var tā izrīkoties, ielikt kur grib un izņemt kad grib, tad tas nebūt nenozīmē, ka arī ar citiem sievas tāpat var izrīkoties - nevajag šo vispārināt.
Un no kurienes šāda pārliecība?
Tas ir mans viedoklis, neuztver kā krjanča aizstāvību, bet, ja tam čalim kaut kad radīsies gribēšana tevi apčakarēt, varēšu tikai just tev līdzi. Bet to jau tev nevajg, tātad iztiksi.

Jozis2, 17.marts 2019, 16:58nu psihiski nelīdzsvarotiem jau atņem rīcībspeju un kāds radinieks pieņem lēmumumus viņa vietā,un tas jau visiem bij skaidrs ka viņam ar galvu nebij viss labi,vesels cilvēeks minhauzena cienīgus stāstus nestāsta:DDDvienīgas ko viņš var apčakarēt ir sanitārs kad tas prasa parādīt vai ir norijis tabetes:DD

uldens2, 17.marts 2019, 17:25

Uldiņ!
BrunoL 17.03.19
Nez kāpēc esi iedomājies,ka viss ir tā kā redzi,saproti un izproti Tu?
Shm_didzis 17.03.19
BrunoL [17.03.19]: O-ho, daži jau te sākt izteikt draudus :)

Shm_didzis, 17.marts 2019, 17:23

Zoniņ,godam sapelnīts!
Man taču pajāt, vienkārši esmu pārsteigts par dažu prāta spējām...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs