atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

BrunoL 15.03.19
Uldiņ,ja krievam būtu kaut mazākā vēlme,sen citu karogu,Tu,mastā kārtu!
Pravietis 15.03.19
Ar ko karosim?
Mums,mazajām valstīm un tautām,jāievēro neintralitāte un nekādi karaspēki nav vajadzīgi,ja nu vienīgi iekšējās kārtības uzturēšanai.Ne NATO,ne ES karaspēks būs glābējs,ne paši.Kā saka:Neej ar stipru lauzties un bagātu tiesāties.
Šādas muļķīgas rotaļas,var novest pie liela posta.
Otra tautas paruna:Kas vēju sēj,tas vētru pļauj!
Mācīsimies gudri sadzīvot ar konfliktējošajām lielvarām un vēl nopelnīt.
Šai lielajā spēlē,mēs esam niecīgs smilšu graudiņš,kuru samaļot putekļos,neviens pat īsti nepamanīs.

BrunoL, 15.marts 2019, 12:14

Briesmīgi, izlasīju sarāvos.......Tu runā tā kā mani vectēvi, izmantojot klasiskos latviešu sakāmvārdus. Vai gūta vēstures un dzīves mācība.....par ko runā tautas gudrība...
Shm_didzis 15.03.19
Ar ko karosim?
Mums,mazajām valstīm un tautām,jāievēro neintralitāte un nekādi karaspēki nav vajadzīgi,ja nu vienīgi iekšējās kārtības uzturēšanai.Ne NATO,ne ES karaspēks būs glābējs,ne paši.Kā saka:Neej ar stipru lauzties un bagātu tiesāties.
Šai lielajā spēlē,mēs esam niecīgs smilšu graudiņš,kuru samaļot putekļos,neviens pat īsti nepamanīs.

Pag, pag, 1938. gadā Latvija izstājās no Tautu savienības un paziņoja par savu neitralitāti. Kas no tā sanāca, mēs labi zinām.
Kamēr mums blakus ir tāda valsts, kā putina krievija, nekāda neitralitāte mums neko negarantēs. Atgādināšu par krievijas iebrukumu Gruzijā 2008. gadā un Ukrainā 2014. gadā + Krimas aneksiju.
Tas NATO karaspēks Latvijā ir mazs un fiziski aizstāvēt nevarētu pret krieviem. Bet ir ir cita lieta, ka iebrukums Latvijā būtu arī uzbrukums un automātiski kara pieteikums tām valstīm, kuru karavīri atrodas Latvijā – amerikāņi, kanādieši, vācieši, utt. Kas zin, ja mēs nebūtu ES un NATO, te jau sen būtu krievu sādža, nevis Latvija. Tas, ka utainajam fašikam putinam nevar ticēt, tas ir skaidrs, kā diena...
uldens2 15.03.19
Ar ko karosim?

Ar krieviem nevar būt neintrāls,tur tikai ar brutālu spēku.Visas tās tautas parunas ir stulbuma kalngals ja blakus atrodas gopņiks kas to vien gaida kad uzbrukt kādam vājakam
BrunoL 15.03.19
Ar ko karosim?
Pravietis 15.03.19
NATO karavīri atkal laiž virsū urīnu nācijas svētuma simbolam Brīvības piemineklim. Tāda ir pasaules policista attieksme pret mazajām tautām kopš sākta gala... Un mēs te gaidām, lai mūs aizstāvētu. Sen jau bija jābūt ES savam kārtīgam karaspēkam un ASV ar savu NATO jāpasūta ļoti, ļoti tālu. Cerams, ka tā kādreiz arī notiks un Šmiga atkal nesāks riet.....

https://www.delfi.lv/news/national/politics/par-urinesanu-uz-brivibas-pieminekla-aiztur-divus-asv-karavirus.d?id=50909161
Shm_didzis 14.03.19
Pravietis [14.03.19]: Kaut kāds sīkumiņš 20 000 000 pazuduši, kas tas ir priekš bagātās eiroLatvijas, brēku sacēluši....:),:)

https://jauns.lv/raksts/zinas/322471-rigas-kartes-gramatvediba-pazudusi-20-miljoni-eiro-kurus-parskaitijusi-rigas-satiksme
Nu redzi, kas notiek, kad tavējie vatņiki tiek pie teikšanas...
Pravietis 14.03.19
Kaut kāds sīkumiņš 20 000 000 pazuduši, kas tas ir priekš bagātās eiroLatvijas, brēku sacēluši....:),:)

https://jauns.lv/raksts/zinas/322471-rigas-kartes-gramatvediba-pazudusi-20-miljoni-eiro-kurus-parskaitijusi-rigas-satiksme
Shm_didzis 14.03.19
diametrs [14.03.19]: Shm_didzis [19:03]: Pravieti, ja tā godīgi, tad no tevis ož pa gabalu pēc "zaslannij kazačok"
1. Latvijā viss ir slikti
2. Ukraiņi ir fašisti un Banderas
3. ES, ASV, NATO visi ir sliktie.
4. Putins gan malacis.
Tāds tipisks vates zombaka–aģitatora komplekts.

Nu, pravieti, kā tur patiesībā ir?Bet viņš ir laaaabs Kazačoks! Patiess respekts!
Un sķiet, ka drusku pēc parliecības arīdzan putinists.

apelsins, 14.marts 2019, 20:31

Viss pravieša repertuārs ir balstīts uz kremļa VateTV labākajām tradīcijām.

Shm_didzis, 14.marts 2019, 20:49

Tikai nevajag ... Mums te ož pēc citām krāsām ... Kas nav kremļa krāsas ...
Diametrs, pastāsti sīkāk, esmu ko palaidis garām?
diametrs 14.03.19
Shm_didzis [19:03]: Pravieti, ja tā godīgi, tad no tevis ož pa gabalu pēc "zaslannij kazačok"
4. Putins gan malacis.

Nu, pravieti, kā tur patiesībā ir?Bet viņš ir laaaabs Kazačoks! Patiess respekts!

Shm_didzis, 14.marts 2019, 20:49

Tikai nevajag ... Mums te ož pēc citām krāsām ... Kas nav kremļa krāsas ...
urmaas 14.03.19
BATA.TB ir sakarīgs raidījums. Paverieties kā tur ruslanus noliek.
Shm_didzis 14.03.19
Shm_didzis [19:03]: Pravieti, ja tā godīgi, tad no tevis ož pa gabalu pēc "zaslannij kazačok"
4. Putins gan malacis.

siinis 14.03.19
parcik shogad nedabuju nodoļu naudu, nebraukshu copēt :(
apelsins 14.03.19
Shm_didzis [14.03.19]: Pravieti, ja tā godīgi, tad no tevis ož pa gabalu pēc "zaslannij kazačok"
4. Putins gan malacis.

Nu, pravieti, kā tur patiesībā ir?
Bet viņš ir laaaabs Kazačoks! Patiess respekts!
Tonis 14.03.19
Tonis 14.03.19
Ukru faniem,-kā tā tiks sadalīta un kur būs jaunā Jeruzāleme..
Pravietis 14.03.19
Man ja liekas,ka te neviens vien ir tas 'kazačoks'..
Labāk paskataties ko jēdzīgāku,paplašinat redzesloku... :) šitam ir divas daļas,bet ir vērts...
https://youtu.be/MA77F64ll6U?t=63

Tonis, 14.marts 2019, 19:56

Dzīve ir par īsu....., citreiz norādi kuras minūtes ir svarīgakās.
Tonis 14.03.19
Man ja liekas,ka te neviens vien ir tas 'kazačoks'..
Labāk paskataties ko jēdzīgāku,paplašinat redzesloku... :) šitam ir divas daļas,bet ir vērts...
https://youtu.be/MA77F64ll6U?t=63
Shm_didzis 14.03.19
Uldens2,
Vai nav kāds starp tavējiem, kas var pierunāt Shmidzi "jumtu salabot", viņam tak viņš agri vai vēlu , ja neko nedarīs nobruks pavisam. :(. Es par cita nelaimi nesmejos.......

Pravietis, 14.marts 2019, 18:57

Pravieti, ja tā godīgi, tad no tevis ož pa gabalu pēc "zaslannij kazačok"
4. Putins gan malacis.

Nu, pravieti, kā tur patiesībā ir?
Pravietis 14.03.19
Uldens2,
Vai nav kāds starp tavējiem, kas var pierunāt Shmidzi "jumtu salabot", viņam tak viņš agri vai vēlu , ja neko nedarīs nobruks pavisam. :(. Es par cita nelaimi nesmejos.......

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs