Šī sadaļa ir kā koorporatīvs! Ja ieradāties un uzvedaties kā vieglas uzvedības būtnes, tad nebrīnaties, ja tiek piedāvāts "sex"!
https://youtu.be/DA9RZOFwfes
Un te biku humoram !
plesigais, 20.februāris 2019, 00:05
Bralitis [20.02.19]: Lietotājam Bralitis izteikti 2 brīdinājumi . Jau gadu ,ibio ! Zin cik esmu te nolamājies gada laikā !! Kur trešais ? !!Tu jau te aizdziedājies kā atkarībnieks, lai nelaiž vairs spēļu zālē.
mjuniors [19.02.19]: Baigais klusums iestājies, vai tiešām admins bloķējis visus? :))Vismaz man kaut kāds lodziņš ar vārdu " Teksts" vēl rēgojas...
Kas neciena ?darba cilvēki ja ne bagāti,tad gana turīgi,ar viņiem viss labi
Tadi " mehaniķi " ka tu ?
Un kads tad tev labums " mehaniķi " ja es dabonu evro subsidijas ?
Čo , kamer naudiņa lidz manim , tikmer tu ari savus procentiņus nosmelsi !
plesigais, 19.februāris 2019, 21:39Jo man apkārt būs turīgāki cilvēki,jo man būs turīgāki klienti,jo es vairāk nopelnīšu.Tāpēc man vajag lai visi man apkart būtu bagāti,jo tad ari es varēšu būt bagāts.Bet tādus slaistus un skauģus tuvumā sev negrib redzēt:DDD
uldens2, 19.februāris 2019, 21:44
Ak tāpēc tu pielien bagatniekiem ?
Un nicini darbacilvekus !
Ā !
plesigais, 19.februāris 2019, 21:46
Kas neciena ?
Tadi " mehaniķi " ka tu ?
Un kads tad tev labums " mehaniķi " ja es dabonu evro subsidijas ?
Čo , kamer naudiņa lidz manim , tikmer tu ari savus procentiņus nosmelsi !
plesigais, 19.februāris 2019, 21:39Jo man apkārt būs turīgāki cilvēki,jo man būs turīgāki klienti,jo es vairāk nopelnīšu.Tāpēc man vajag lai visi man apkart būtu bagāti,jo tad ari es varēšu būt bagāts.Bet tādus slaistus un skauģus tuvumā sev negrib redzēt:DDD
uldens2, 19.februāris 2019, 21:44
Nu lai atbrauc ar lineālu
raihs, 19.februāris 2019, 21:32
usis [19.02.19]: Kātad, kazu gans ar jaunu meiteni apspriež krānu izmērus, Raih , tu tač biji galvas dakters, kāda diagnoze?Tā tak viņam kaut kāda radiniece... Atceros, putinu dikti slavēja... Laikam vecā radagabala skola... Pati tagad pie sakšiem zemeņu kaukos lokās... Plesīgā veiksmes stāsts