Sis jusu hobijs ir kriminali sodams,man ar vins liekas aizraujos un visu laiku gribas parakaties,bet nu ar likumu problemas negribu
uldens2, 6.februāris 2019, 17:07
Ar šitādu attieksmi autiņam ej ar līkumu un ficuku dziļi biksēs paslēp :) KL ir pilns ar pantiem arī par šīm lietām :)
Mantu meklētājus apdraud tikai KL 229.1 pants. Nelikumīgas darbības ar valstij piederošām senlietām.
daddy_j, 6.februāris 2019, 17:27
Un kads gadaskaits minēts - valstij piederošam senlietam ? ;)
Sis jusu hobijs ir kriminali sodams,man ar vins liekas aizraujos un visu laiku gribas parakaties,bet nu ar likumu problemas negribu
Ar šitādu attieksmi autiņam ej ar līkumu un ficuku dziļi biksēs paslēp :) KL ir pilns ar pantiem arī par šīm lietām :)
Mantu meklētājus apdraud tikai KL 229.1 pants. Nelikumīgas darbības ar valstij piederošām senlietām.
Moš neiebraucu, kāpēc ar m-detektoru nevar lūžņus lasīt, inspicēt ? Sprāgstvielas, tās tā kā arī varētu..., ja attiecīgs dvēseles stāvoklis...:)
Hitleru savu laik ari uzskatija par mazvertigu !
Ta kā ! ! !
Kas vainigs , tas bailigs ;) !
skutans [41m]: Pēc tādas PR akcijas, šams var meklēt , te jādomā ko...Tas jau sen zināms, ka kautkas nav ok! Ja jau meklē virsniekus, tad mož savā slimajā galviņā sadomājis veikt apvērsumu, ko a?! :)
urmaas, 6.februāris 2019, 16:44
Pilnīgi izslēgts, šis cilvēka tips nez vai ir spējīgs noorganizēt pažobeles, mazdārziņu sakopšanu, tādiem tak cauri var redzēt...
Bet zirglietas ( zvaniņus , laužņus , un pakavus ) ka ari kapeikas , monetas , un visu parejo lasu ar prieku un ziņkari !
plesigais, 6.februāris 2019, 16:57
Kāds hobijs uzkrīt, tāds jāpārslimo, tur neko nevar darīt... :)) galvenais, ka reāls, brīvā dabā un prom no visādiem datoriem/telefoniem
daddy_j, 6.februāris 2019, 17:02
Ja Daddy _j , bet savas lodes un šķembas esmu jau " salasijis " pietiekoši !
Bet zirglietas ( zvaniņus , laužņus , un pakavus ) ka ari kapeikas , monetas , un visu parejo lasu ar prieku un ziņkari !
plesigais, 6.februāris 2019, 16:57
Kāds hobijs uzkrīt, tāds jāpārslimo, tur neko nevar darīt... :)) galvenais, ka reāls, brīvā dabā un prom no visādiem datoriem/telefoniem
Pleaigais ka parasti,visi ir slikti neviens neko nedara, kāds ieliek piemeru ka viss notiek un griezas, ta Plesigais tik atkal cikst un iet uz mezu ar metaldetektoru veikt pretlikumgas darbibas
uldens2, 6.februāris 2019, 15:50
Ei nu , ei ! ;) !
"Mehaniķi " ! ;)
Kurzeme meza sniegs pakusa , zini daudz daudz interesantak ir ar metaldetektoru vazaties un izzinat pašam savas tautas vesturi!
plesigais, 6.februāris 2019, 15:32
Kas tas ir - mazs sarkans, ar metāldetektoru pa mežu skraida? pareizi - plēsīgais :)
Bet kas tas ir - mazs sarkans, ar metāldetektoru pa gaisu lido? pareizi - plēsīgais, spridzekli atradis :)))
Man arī bija doma sīkajiem metāldetektoru uzdāvināt, bet pakonsultējos ar gudriem ļaudīm - neieteica. Zināms business esot pa peldvietām zeltlietas meklēt, bet parasti aiziet uz WW2 trofejām, spridzekļiem u.c. un tas vienmēr slikti beidzas.
daddy_j, 6.februāris 2019, 15:49
Daddy_j diemžel pec pad armija piedzivota un dažadu bruču sadziedešanas , ar spradzienbistamiem priekšmetiem neaizraujos ! Un ari citiem neiesaku !
skutans [06.02.19]: Pēc tādas PR akcijas, šams var meklēt , te jādomā ko...
Tas jau sen zināms, ka kautkas nav ok! Ja jau meklē virsniekus, tad mož savā slimajā galviņā sadomājis veikt apvērsumu, ko a?! :)
Pēc tādas PR akcijas, šams var meklēt , te jādomā ko...
https://jauns.lv/raksts/zinas/317106-aicinu-atsaukties-patriotiski-noskanotu-virsnieku-grupu-gobzems-sak-meklet-biedrus-jaunajam-veidojumam
Patriotiski noskaņotais Bračiņ. Tevi joprojām meklē!
urmaas, 6.februāris 2019, 15:52
Šitam nav ar galvu viss kārtībā.
Vispār jā- bračka gobzema partijā tīri labi iederētos!
Pleaigais ka parasti,visi ir slikti neviens neko nedara, kāds ieliek piemeru ka viss notiek un griezas, ta Plesigais tik atkal cikst un iet uz mezu ar metaldetektoru veikt pretlikumgas darbibas
Kurzeme meza sniegs pakusa , zini daudz daudz interesantak ir ar metaldetektoru vazaties un izzinat pašam savas tautas vesturi!
Kas tas ir - mazs sarkans, ar metāldetektoru pa mežu skraida? pareizi - plēsīgais :)
Bet kas tas ir - mazs sarkans, ar metāldetektoru pa gaisu lido? pareizi - plēsīgais, spridzekli atradis :)))
Man arī bija doma sīkajiem metāldetektoru uzdāvināt, bet pakonsultējos ar gudriem ļaudīm - neieteica. Zināms business esot pa peldvietām zeltlietas meklēt, bet parasti aiziet uz WW2 trofejām, spridzekļiem u.c. un tas vienmēr slikti beidzas.
Man domāt, pietiekami lielu naudu Accenture Latvia ienes LV budžetā, IT "gaļa" saņem pietiekami lielas algas un tērē tās tepat Latvijā, nerunājot jau par visu pārējo...
shmidzis, 6.februāris 2019, 15:04
Neviens nesaka, ka viņi nerada darba vietas un nemaksā darbaspēka nodokļus. Tikai tās ir kapiekas salīdzinot ar reāļo pievienoto vērtību un pelņu, kas aizplūst uz citām zemēm.
Kurš īpašnieks dod vairāk valstij, lokālais Juris vai Džons no ASV.
shmidzis, 6.februāris 2019, 13:45nu tu tagad uzkāri plēsīgā kājminamo procesoru,tagad tas sāks izdod lērumu burtu kuri neveidos nekādu saprotamu teikumu.Maksimums ko izspiedīs,būs padumjo laikā iepotētu ekonomikas modeļa atraugu
uldens2, 6.februāris 2019, 13:49
Nesmidini ;) !
Man šitas samazgas un smadzenu puderešana , ar to cik arvalstu investori maksa lv un kadus super pienesumus budžeta dod , sen neinterese !
Kurzeme meza sniegs pakusa , zini daudz daudz interesantak ir ar metaldetektoru vazaties un izzinat pašam savas tautas vesturi !
Varetu jau nofotografet šodienas atradumu 2 santimu 1926 gada un 5 santimu ( gada skaitli neredz ) !
Bet CL ievades sistema jau ir dikti atpalikusi un manam kajminamam procesoram par sarežģītu !
Pareizi, vienkāršākais ir aiziet no jautājuma, nevis atbildēt pēc būtības. :)