Bruņčik,ar to nopelnīšanu pašiem te daudziem ir problēmas,vajag jevro fondus piesaistīt...:)
Vai vienkāršāk nebūs nopelnīt?
Tonis [24.01.19]: Mandarīn,man naf jādomā par taviem svētkiem,man katra diena ko pavadu pie ūdeņiem ir mani svētki...
Nu feini, Vecais!
Kraashu naudu.
Mandarīn,man naf jādomā par taviem svētkiem,man katra diena ko pavadu pie ūdeņiem ir mani svētki...
Tonis [24.01.19]: Tirši otrādi,tie kas grib paplašināt savu reālo redzes loku,rezervē vietas jau gadu iepriekš...:)
Tu domaa kaaa uz Positivus vai Dziesmusveetkiem!?
Tirši otrādi,tie kas grib paplašināt savu reālo redzes loku,rezervē vietas jau gadu iepriekš...:)
Toni, bet tev jaasaprot, ka dalja potenciaalo ekskursantu uz tavu viesu maaju iespeejami biistas no apgruutunoshaam sarunaam par paraleelaam dimensijaam un Masoniem.
Un brauc pie pidariem konkurentiem
Anonīmais kārlīt,tu kā onānists vislaik man pakaļ seko?
Necenties...
Protams žēl, ļoti žēl, mums vēl tālu līdz portam čerepā, caur kuru pieslēgties pa taisno rutubes un hrentv vīzijām :)
Raih, būtu kaut pasmaidījis! :)
Žēl man tādus aprobežotus cilvēciņus,kas saskata tikai to ,ko viņiem acīs iebāž, un sagaršo tikai to,ko var uz mēles uzlikt....
Diemžel pasaule ir daudz sarežģītāka...
Toni uzmanies, lai kljuuda Matriksaa nepazudina Zviedrijas viesu maaju.
Iespruudiisi pie Kjiishezera ar visiem suuda asariishiem
Bij pasaka''Alise brīnumzemē'',realitāte tagad''Tonis brīnumzemē'':DDD
nez no kurienes viņi visu šito zin???Atbilde-izfantazē
Realitāte :))) Kad pārkāpts tas slieksnis, atpakaļceļa vairs nav, sākas alternatīvā realitāte, aizspogulija.
Jaunais šaurpierainais gurķi,tās nav nekādas teorijas,tā ir realitāte, par ko negrib runāt...
bij miers kādu brīdi,un sākas atkal sazverestības teorijas

Tā jau bišķiņ apslimusi,vienās pumpās...:)
andreiko [28m]: Vot, tā 50 g ierāvu un tikmēr joku izdomāju.
Raiha forumā pašreiz nav tāpēc, ka viņš Liepājas kanālā ķer stintes... :)Jā, te viena stinte paņēma...
raihs, 24.janvāris 2019, 21:05
Rauda, stinte izskatās bik savādāk- slaidāka.