atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

Juris_O 07.01.19
Kādu vēl puscenu, ja labu laiku šeit dalies ar bezmaksas kursiem balstītiem uz savas bagātās pieredzes:"Kā ātri un efektīgi izskalot savas smadzenes".
urmaas 07.01.19
Tonis [07.01.19]: Nu,nu no sākuma un bišku lēnāk.Kas par kursiem? Moška es varu to pašu pa pus cenu pasniegt...)
Tu domā, ka notiek savādāk? Kādam "māsiņa" pasniedz šādus kursus. Un kāpēc, lai kāds "brālītis" neizbīdītu kolektīvo apmeklējumu pie "māsiņas"! It sevišķi, ja nav jāmaksā no savas kabatas!
Tonis 07.01.19
Nu,nu no sākuma un bišku lēnāk.Kas par kursiem? Moška es varu to pašu pa pus cenu pasniegt...)
cibins 07.01.19
Liekas viens no lietderīgākajiem kursiem augstāko ierēdņu apmācībai, ja vēlamies tos ar plašāku apvārsni un dziļāku domu. Ja kaut 2 no 20 tur kaut kas drusku aizķersies, tad 6000eur būs ļoti efektīvi izlietoti.
mjuniors 07.01.19
Neko smiekligu tur neredzu. RUBENA kungs ir loti intelektuals cilveks.
abrakadabra 07.01.19
Gaidam komentārus no plaši domājošiem kungiem par nu jau slavenajiem ierēdņu pamošanās, apzinātībās, ķermeņa skenēšanas un Šarmera U teorijas kursiem pie bijušā mācītāja Rubeņa! :)
daddy_j 07.01.19
PS. pilnmēness sākās šonakt. Pavērojiet savus tuvākos ;)Pilnmēness būs 21.01

raihs, 6.janvāris 2019, 11:41

Tiešām! tāpēc es brīnos - NEKĀDU pazīmju :))))))))
Shiirs 07.01.19
Toni, resnulis ir tur kur bijis.
Tavu internetpārluku ir nobūruši reptiloīdi. :)
Un nav nav vatenis. Visīstākais rižiks.
BrunoL 07.01.19
Antoha,pac tāc sirdīgs no adra rīta!
Tonis 07.01.19
Kazbārdiņ,tavs resnulis izņemts no aprites,nevar apskatīties,bet laikam jau krievs bija,ja?
Tā jau arī ir kā fīrers saka, katram savas atkarības,kāds nodzeras,kāds par zilo paliek ...Fīrer,tev šīs divas vājības jau piemīt,atliek vēl vienīgi nedaudz speķīti pieaudzēt...
Copmanis 06.01.19
kā var norīties līdz šādam stāvoklim...

uldens2, 6.janvāris 2019, 22:59

Ja skaita un ēd griķus, rīsus :D
raihs 06.01.19
uldens2 [06.01.19]: kā var norīties līdz šādam stāvoklim...
Mierīgi... Kas nodzeras, kas nonarkojas, kas visu naudu notriec kazino, kad nojūdzas uz sazvērestības teorijām... Kāds atkal noēdas līdz nāvei... Katram sava nosliece uz atkatībām... Nasing spešal...
uldens2 06.01.19
kā var norīties līdz šādam stāvoklim...
uldens2 06.01.19
Shiirs [18:33]: Lopkopi. :) Izlasīji to wikipēdijas saturu, ko es te iepostēju? Protams, ka neizlasīji.Ar ,,pirkstu taisītais,, tā arī neatbildēji kura tad ir tā pareizā valoda / ne okupantu/, bet no citiem pieprasi - paklausību.
Sāc tomēr ar sevi.

Zorgens, 6.janvāris 2019, 22:04
te jau tikai krievi bij okupējuši,tā ka lutij esi ists lohs ka nezini vēsturi:DDD
Copmanis 06.01.19
Vecie čomi no tveiķenes satikušies :D
Shiirs 06.01.19
Shiirs [18:33]: Lopkopi. :) Izlasīji to wikipēdijas saturu, ko es te iepostēju? Protams, ka neizlasīji.Ar ,,pirkstu taisītais,, tā arī neatbildēji kura tad ir tā pareizā valoda / ne okupantu/, bet no citiem pieprasi - paklausību.
Sāc tomēr ar sevi.

Zorgens, 6.janvāris 2019, 22:04

Luter aizver pāksti vatņik :)
Zorgens 06.01.19
Shiirs [06.01.19]: Lopkopi. :) Izlasīji to wikipēdijas saturu, ko es te iepostēju? Protams, ka neizlasīji.
Ar ,,pirkstu taisītais,, tā arī neatbildēji kura tad ir tā pareizā valoda / ne okupantu/, bet no citiem pieprasi - paklausību.
Sāc tomēr ar sevi.
Zorgens 06.01.19

https://nra.lv/latvija/268799-godmanis-stasta-ka-vina-vards-vareja-noklut-vdk-kartoteka.htm?utm_source=inboxlv&utm_campaign=inboxlvNews&utm_medium=button
Tonis 06.01.19
Dzelzs kātiem nav ne vainas,skrienu kā kiborgs...
Ašukus nahrenizēju ,atdevu čomam,-ka nav kazai piena,ta nav..Lielākais gan bija tīri smuks,-ap 300g.
BrunoL 06.01.19
Antoha,būtu sēdējis mājā,nevis ar savu dzelzs kāju gājis zivis un cilvēkus baidīt! Loms varens! Cepsi? Savā sulā sautēsi jeb jau dūmmāju sildi?
Tik Urmaasu uz mielastu neaicini! Lielījās,ka makten neganc esot!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs