Lopkopi. :) Izlasīji to wikipēdijas saturu, ko es te iepostēju? Protams, ka neizlasīji.
Shiirs, 6.janvāris 2019, 18:33
7,4 dienas !
Turpināt ?
Lopkopi. :) Izlasīji to wikipēdijas saturu, ko es te iepostēju? Protams, ka neizlasīji.
Tonis izlielijas ka zivju nav ! :(
Bet pats pazuda ! Noteikti tie pieci tadi kukuļi ka tagad tira atsperies ! ;)
plesigais [13m]: Vecais labais penicilins neibilst !
Un ar " dzimtenites " uzraudzibu šonedēļ esmu ar saviem pienākumiem ticis gala !
;) !Par veselību nesūdzos. Vienīgais kas par sevi liek manīt, tās ir traumas. Pārējais kā jaunam puikam! :)
urmaas, 6.janvāris 2019, 18:12
Forši ;) !
Man ar naf slikta veseliba , bet kadreiz iznak ar bacili saskrieties !
Vot traumas mani netrauce , ne militaras , ne sadzives un tehniskas ! Nu kadreiz pie lielam slodzem ( tupenu maisi jastiepj ) nu tad mugrstabiņs sak pikstet un vaimanat !
Nu veselibu ari turpmak ; ) !
plesigais [06.01.19]: Vecais labais penicilins neibilst !
Un ar " dzimtenites " uzraudzibu šonedēļ esmu ar saviem pienākumiem ticis gala !
;) !
Par veselību nesūdzos. Vienīgais kas par sevi liek manīt, tās ir traumas. Pārējais kā jaunam puikam! :)
plesigais [16:16]: Bet kā mēness fāzes var nestrādāt, ja mēnesim līdzi kustās pat jūras un okeāni.
Un kustās tak, variet pamerīt, ja neticat, collštoks nemelo!
Shiirs, 6.janvāris 2019, 16:06
A kas ir mēness fazes - gaismas un ēnas rotaļas ! Tāpēc ari nestrada !
Tas ka menesim kustas lidzi , nu toč collstoks nemelo ! Bet meness kustibai ir biku cits nosaukums !
Ja un tas tiešam strada !Kads tad ir tas nosaukums mēness kustībai? Tu gribi teikt, ka paisumam un begumam nav nekāda sakara ar mēness fāzi? :)
Speciāli priekš tevis valsts valodā. Izlasi.
https://lv.m.wikipedia.org/wiki/Mēness
Shiirs, 6.janvāris 2019, 16:56
Mēness fazes ir tas ko tu redzi kalendara ! Tur ir gandriz pa nedelam paradits meness fazes - dilstoš , augoš , tukš pilns !
Bet meness cikli ir tas kas parada kura laika menes ir viss augstak virs horizonta un viszemak !
Vecais labais penicilins neibilst !
;) !
Vislabākais antibiotiks ir ŠMAKOVKA! :)
Plēsīgais. Tev ari vāja nervu sistēms?
urmaas, 6.janvāris 2019, 17:16
Urmaas ;) BRIESMIGI ! Ka dzirdu krievu lamu vardus saku až pats lamaties !
Un plusa no jaungada nakts uz antibiotikam , atravos pa pilnai ! Lidz 39,9 ! Tapec domaju moš - čo ņe tak ļapnul !
Labu cilveku viegli apvainot , tapec ka labs !
Ar sliktu savadak , nav jau jegas ! ;)
Plēsīgais. Tev ari vāja nervu sistēms?
Atšķirībā no ierēdņiem, kas visu savu pilnmēnes lunārismu izliek uz pamatiedzīvotājiem, uzņēmējdarbībā ir bruņinieciskāk - cilvēki atklāti besās, bet nu mēģina nenovelt to smagumu uz kolēģiem. Tāds, lūk, novērojums.
plesigais [06.01.19]: Bet kā mēness fāzes var nestrādāt, ja mēnesim līdzi kustās pat jūras un okeāni.
Tas ka menesim kustas lidzi , nu toč collstoks nemelo ! Bet meness kustibai ir biku cits nosaukums !
Ja un tas tiešam strada !
Kads tad ir tas nosaukums mēness kustībai? Tu gribi teikt, ka paisumam un begumam nav nekāda sakara ar mēness fāzi? :)
Speciāli priekš tevis valsts valodā. Izlasi.
https://lv.m.wikipedia.org/wiki/Mēness
Mēness ir tikai viens faktors ka s ietekmē copi. Siguldā piem ir sarma kokos . Vecais teiciens - sarma kokos - copes nav. Skaidrs ir viens ka straujās laika maiņas nepatīk zivtiņām - nepatīk kad spiediens lēkā - jau 3 dienas lēkā un izskatās ka vēl kādas 3 tas būs. Barometrs,gaisa mitruma mērītājs un termometrs - pierakstiet vai atceraties kad bij laba cope kad sūdīgāka . Laba cope pēc maniem novērojumiem ir tad kad stabils laiks - vai nu stabili turas zems spiediens un visu laiku apmācies un līst vai pretēji -augsts spiediens un saulains - bet noteikums ne mazāk kā 3-4 dienas kad turas stabili un nelēkā.
Babītē zivju naf! Šodien cope praktiski nekāda,pa visu dienu pieci asarēni.Laikam jau tas mēness vainīgs...
Što skažis na variant = Ko teiksi uz variantu.
Eh, droši vien arī nav būtiski, jo svarīgi ir kas cits. :)
Mēness ietekmē copi -tas ir 100 % . Arī dzērājus - zinu toč pēc sava kaimiņa .
Bet kā mēness fāzes var nestrādāt, ja mēnesim līdzi kustās pat jūras un okeāni.
Ja un tas tiešam strada !
Man galīgi uz zirga pavizināties par zemes pavadoņa ietekmi uz cilvēkiem ar vāju nervu sistēmu.
urmaas, 6.janvāris 2019, 15:41
Ē !
Esmu aizķeris personigi ? Kad un ar ko ?
Jeb vienkārši slikts garigais ?
redz ar tām mēness fāzēm ir tāpat kā ar meteoroloģiju, ticamība nav 100%, tomēr tā ir lielāka nekā 50%, tb būs vai nebūs :)
Uz jautājumu rīt snigs vai nesnigs 50% ticamības atbilde ir vai nu snigs vai nē. No pieredzes zinot, ka pie - grādiem parasti nesnieg, es teiktu, ka visticamāk, rīt nesnigs. Bet es nezinu, kādi cikloni tuvojas. Tāpēc lielāku skaidrību var iegūt meteo lapās.
PS. pilnmēness sākās šonakt. Pavērojiet savus tuvākos ;)
daddy_j, 6.janvāris 2019, 11:14
Es kā meteorologs tev Dady nepiekritīšu. Kopš cilvēki kosmosā palaiduši meteo satelītus lēciens laika prognozēšanā ir milzīgs. Ir reģioni kur "dzimst" gaisa frontes vai "mirst "-tur ir ļoti grūti prognozēt laiku .Ja kas tas ir pie mums - vienā pusē arktika -otrā eiroāzijas kontinents ,pa vidu baltijas jūra kas bieži samaisa visas prognozes. Te var puslīdz precīzi līdz 80 % noteikt tikai uz 2 dienām , 3 diena - 50% un tā -10% uz dienu.
Bet kā mēness fāzes var nestrādāt, ja mēnesim līdzi kustās pat jūras un okeāni.