atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

Tonis 04.01.19
mjuniors 04.01.19
"Мелкий бытовой сатанизм!" Veллs, ka būs jāpacīnās veselu gadu par gada frāzi. :)))

abrakadabra, 4.janvāris 2019, 00:13

Jāsāk atslaucīties ar simtnieku.
abrakadabra 04.01.19
"Мелкий бытовой сатанизм!" Veллs, ka būs jāpacīnās veselu gadu par gada frāzi. :)))
Tonis 04.01.19
raihujanci,re ku par tavējiem...

https://youtu.be/LUU058Wb9is?t=19
abrakadabra 03.01.19
Lieki piebilst, lekcijas beigās mani ievēlēja par kursa vecāko, lēnā garā kļuvām par labiem draugiem un pusgada beigās ekzāmenā pēc astotnieka man nācās teikt "Ziniet, vispār es te pēc desmitnieka atnācu!", kā rezultātā pēc dažiem jautājumiem vienojāmies par deviņi. Tie ir tie mazie dzīves Ņūtonāboli.
abrakadabra 03.01.19
Man boksā un diplomātijā, starp citu, ir liela pieredze. Sanāca diskusija jaunībā ar top klāss pasniedzēju un es, neatceros kādā kontekstā, bet izspļāvu: "Ā, nu kur ta' jūs esat redzējuš' bokseri, kurš būtu IZDEVIES uzņēmējs?". A vecene ar pautiem - viņas jomā Latvenergo, Lattelekom un tamlīdzīgi ēd no rokas. Lēni pagriežās viņas galva un: "Nūūū, vispār mans brālis ir bokseris!". Un telpā daudz cilvēku. Vot - tas bija mans Ņūtona ābols, kad sapratu, ka pliki bez argumentiem dirst virsū plus vēl skolotājam galīgi nav ok. True story.
plesigais 03.01.19
Raihuci :),tev laikam pietika ar tām dažām reizēm kad uz to treniņu aizgāji...:)

Tonis, 3.janvāris 2019, 23:22

Izskatas ka ar krieviem pavaditais laiks pagrabtelpas - nav pazudis bez pēdām !
Bedigi ar musu firerpapu , bedigi !
Tonis 03.01.19
Nu re,jāapsēdina tevi vēl zem ābeles,ta jau vispār Nobeļa prēmija būs garantēta...
raihs 03.01.19
Man te kā reiz radās Pitagora cienīga teorēma: sazvērestību teoriju daudzums ir tieši proporcionāls galvas traumu daudzumam...
Tonis 03.01.19
Raihuci :),tev laikam pietika ar tām dažām reizēm kad uz to treniņu aizgāji...:)
usis 03.01.19
Tonis [03.01.19]: Visi lielie atklājumi sākas no vienkāršā,Ņutonam jau arī tās atklāsmes nāca tikai tad,kad ar ābolu pa pauri dabūja...:)
šamais gan vispirms bija kļuvis par akadēmiķi, tukšākam paurim var mest kaut arbūzu.
abrakadabra 03.01.19
Minūtes atpakaļ piedāvā bezmaksas izglītību, un pirmais jautājums - ē, a ko jūs piedāvā man? :)))

plesigais 03.01.19
Toni tas fundamentālas zinatnes redz nemaz tik fundamentalas naf !
Un magnetam var but ari 12 poli !
Ir tikai cietpauriši , kas neko jaunu ( vai savadaku ) nevar pieņemt !
;) !
Sistjema ņipeļ nazivajetsa , tuda duj , a po drugomu - ņeh-j !

plesigais, 3.janvāris 2019, 22:14protams,protams,īstais zinātnieks ir tas kas spēlejas ar magnētiņiem:DDDja vēl pa starpai fundamentālu švirlaku ierauj tad pavisam labas atklāsmes nāk galvā...

uldens2, 3.janvāris 2019, 22:52

Un ko tu piedava ?
Nespeleties ?
Tupa iebast galvu krievu neta miskaste un lepni popularizet meslus - TOVAR IŠČI ?
Ā , ne tu piedavaji katru dienu (reizes desmit dienā ) skatities uz mums " draudzigas " valsts simpatisko prezidentu !
raihs 03.01.19
Tonis [03.01.19]: Visi lielie atklājumi sākas no vienkāršā,Ņutonam jau arī tās atklāsmes nāca tikai tad,kad ar ābolu pa pauri dabūja...:)
Redz toni, te nevajag jaukt-ja tevi visu dzīvi dauzījuši ar boksa cimdu pa galvu, tad diez vai būtu jāgaida Ņūtona cienīgas ģeniālas atklāsmes...
https://youtu.be/MU1iGEU4B7M
abrakadabra 03.01.19
Tas, ka mūsdienās lielie atklājumi sākas tieši pretēji - kombinējot kopā ļoti sarežģītas lietas un strādājot kopā milzīgās komandās, tas jā, protams, absolūti nav būtiski. Nahren to mākslīgi izdomāto realitāti, ne?
Tonis 03.01.19
Visi lielie atklājumi sākas no vienkāršā,Ņutonam jau arī tās atklāsmes nāca tikai tad,kad ar ābolu pa pauri dabūja...:)
uldens2 03.01.19
Toni tas fundamentālas zinatnes redz nemaz tik fundamentalas naf !
Un magnetam var but ari 12 poli !
Ir tikai cietpauriši , kas neko jaunu ( vai savadaku ) nevar pieņemt !
;) !
Sistjema ņipeļ nazivajetsa , tuda duj , a po drugomu - ņeh-j !

plesigais, 3.janvāris 2019, 22:14
protams,protams,īstais zinātnieks ir tas kas spēlejas ar magnētiņiem:DDDja vēl pa starpai fundamentālu švirlaku ierauj tad pavisam labas atklāsmes nāk galvā...
abrakadabra 03.01.19
- Māāāāāāsiņ, PĪLI!!!!!! :)
Tonis 03.01.19
A medmāsas mums patīk...:)
Copmanis 03.01.19
Paldies par brīdinājumu,bet nu jau skraidu,tā kā tā pa vienkāršo neatdošos...:)

Tonis, 3.janvāris 2019, 22:27

Viņi maskējas par medmāsām :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs