Es, piemēra skatos gandrīz tikai Discovery kanālus, Par dabu, zinātni, nekādas politikas.
Tāda filma var patikt tikai gadījumā, ja ikdienā pasaules kino netiek skatīts. Es esmu redzējis vismaz 100 filmas līdzīgā žanrā, kuras ir 100x labākas. Par ko te ir jāfano? Par tiem krievu lamuvārdiem??? Jopt, tā es pārstāšu būt nacionālists! Nu kaut vai šī! 100x labāka,! :
https://rutracker.net/forum/viewtopic.php?t=5228665
Pfff, sūds tā filma- lēts, jēls Gaja Ričija pakaļdarinājuns. Nu nevar par 200k uztaisīt FILMU!
Nu tad atgādinu! 22:00, TV3
Lai Jaunajā gadā piepildās tas, kas vecajā meklēts un neatrasts! Un lai tās laimes tā pavairāk tai Cūkas gadā!
Visiem cukas laimi, veiksmi!
Daudz naudas un seksa. :) Prozit.

Priekā !
Visiem laimīgu jauno gadu, lielus un satriecošus lomus, skaistas sievietes, daudz naudas, laimi, prieku un mieru mūsu mazajā pleķītī, ko sauc Latvija!!!

Boom!
"Ekselenci" var skatīties noteikti. Mazliet par daudz tās lamāšanās, kaut kā pārāk samāksloti likās, bet citādi - aizgāju kaut kad pat uz kino, nenožēloju. Izklaidei ir gluži laba filma.
"Namejs" kompī mētājas, to gribu noskatīties ķeksīša pēc, bet nu atsauksmes ir diezgan neglaimojošas pat no ļoti ļaudīm, no kā tik skarbas atsauksmes negaidīju.
Tiko noskatījos jutubē andritis papisa tubu. Ļoti Labs gabals.
"Baltu ciltis" labas, jā. No treilera gan bik bik vairāk gaidīju
Esmu liels Tarantino un Ričija filmu fans - un vispār liels filmu fans. Noskatīšos rīt pēc copes tad redzēs to līdzību . Nameja gredzena pirmā filmas daļa līdz atkal netika iepīta politika un kārtējais jūda - nodraztās klišejas bij laba. Tad jau kļuva prognozējama ... vārd,sakot pusfilmā jau varēja iet prom. Baltu ciltis krietni spēcīgāka . ..