Žīdīgie zirguzagļi grib aptīt ap pirkstu nabaga Toni.
Toni, nepadodies. Mēs ar tevi! :)
Atliek reizi, vienu reizi gada piedzerties un jau forums pieplutits. :( rit rit
Smalkās 6lb turēja mazos voblerus? Džigā līdz 5gr šīs izmantoju.
skutans, 31.decembris 2018, 00:24
Tur tur, pagaidām izmantotas tikai mazajās upēs pie auklām kuras tur 1,5-2kg. Ekstrēmām slodzēm nepakļāvu.
Karlis_K, 31.decembris 2018, 00:32
Es viņas izmantoju vairāk Gaujā uz MJ kāta, copes īsti nemazinās, žēl to volframa murmuļdžigu, ko nokož zaļie.
skutans, 31.decembris 2018, 00:24
Tur tur, pagaidām izmantotas tikai mazajās upēs pie auklām kuras tur 1,5-2kg. Ekstrēmām slodzēm nepakļāvu.
vijoļu esot labākas
usis, 30.decembris 2018, 23:48
zarnu pavadiņas ka tik nesanāktu vēl dārgākas kā skutāna meistarotās (iesaku, augsta kvalitāte) no titāna :)
Karlis_K, 31.decembris 2018, 00:14
Jūtu,ka puiķi grib mani izģērbt...Neesat no 'tās' blices?
vijoļu esot labākas
usis, 30.decembris 2018, 23:48
zarnu pavadiņas ka tik nesanāktu vēl dārgākas kā skutāna meistarotās (iesaku, augsta kvalitāte) no titāna :)
Tik lielas zives neķeram...)
[quote=552626]Tonis [10m]: Tu te man cenu neskrūvē,man lūdzu no vietējām ģitāru stīgām...vijoļu esot labākas
usis, 30.decembris
Titāns līdz 35lb, rupjāks nepatīk. Stīgas, drātis uc. var meiģināt, man nepatīk, paziņu loks neizmanto. Tikai hobijs biedri.
Nu tad vijoļu,es nav smalks muzikants...)
Tonis [30.12.18]: Tu te man cenu neskrūvē,man lūdzu no vietējām ģitāru stīgām...
vijoļu esot labākas
Tu te man cenu neskrūvē,man lūdzu no vietējām ģitāru stīgām...
Labi,sākšu skaņoties...)
Tonis, 30.decembris 2018, 23:36
Nu proties, šo aizsāku tik dēļ zemās kvalitātes produkcijas LV, nu tas jau ir sava veida hobijs:)
Ilgi gan neskaņoies,svēta vieta tukša ilgi nestāv..
Ta jau rauts būs ārīko,neaizmirsti uzaicināt...)
Starp citu ,tu man pavadiņas skrūvē pa vakariem?
Tonis, 30.decembris 2018, 23:22
Nez vai varēsi atļauties...,viss no Japoniem un Usas, dārgi tie materiāli... Vajadzīgs noskaņojums šai lietā, tik vienkārši tas nenotiek:)
Ta jau rauts būs ārīko,neaizmirsti uzaicināt...)
Starp citu ,tu man pavadiņas skrūvē pa vakariem?
Širi,beidz,Skutāns normāls džeks,varbūt nav gluži dzīves veiksminieks,redz kā šams bēdīgs uz lievenīša atsēdies...Man uz to bildi apskatoties ,vienmēr nedaudz žēl šamā paliek...
Skutān,tikai neabižojies...)
Tonis, 30.decembris 2018, 23:08
Nākamgad apsolos uzsist vēlvienu ruberoīda kārtu virsū :)
Gan būs labi:)
Širi,beidz,Skutāns normāls džeks,varbūt nav gluži dzīves veiksminieks,redz kā šams bēdīgs uz lievenīša atsēdies...Man uz to bildi apskatoties ,vienmēr nedaudz žēl šamā paliek...
Skutān,tikai neabižojies...)