atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

krumujancis 30.12.18
Iedomājos to skatu.
Fīrerjānis ar metinatāja brillēm uz acīm (tām apaļajām, padomju laiku), garajā zaļajā ķitelī ar rezaku rokās, kausē Krūmu proktologa saknaibītās radiodetaļas. :D

Shiirs, 30.decembris 2018, 17:59

Jā. šīr, tādiem proktologiem fantāzijas netrūkst! Kas nu ir tiesa, tas nu ir!
ja nav elementāru profesionālu zināšanu, rāmju patiešām nav! To nu mēs šodien redzam visai daudzās jomās! Izcils muļķuma triumfs visur!
Loģiski, ka katrs, kurš tāds nav, ir apdraudējums...
Bet apdraudējums vienkārši ir jānovāc, vai jāiestāsta citiem, ka viņš neko nesaprot...
Tā nu tas notiek gan mazās, gan lielās lietās.
Shiirs 30.12.18
Iedomājos to skatu.
Fīrerjānis ar metinatāja brillēm uz acīm (tām apaļajām, padomju laiku), garajā zaļajā ķitelī ar rezaku rokās, kausē Krūmu proktologa saknaibītās radiodetaļas. :D
uldens2 30.12.18
krumujancis [30m]: savulaik, Raiham piedāvāju nopirkt no manis čupu sudraba, bet sadirsās!
Neko darīt, atradās cits, nopietnāks pircējs.Tas nu gan bija smieklīgi! Krūmujancis (atslēgas vārds "krūmu") MB an redz, sudrabu tirgošot:) Jau vismaz 10 gadus nepērku vecus sudraba krāmus, anodus, radiodetaļas, utt. Tas viss ir jāattīra, bet pie mums to neviens ideāli nevar izdarīt. Tā ka pērku vistīrāko matetiālu no norvēģu kantora, un no visādiem "krūmiem" lūžņus pat par puscenu neņemtu.

raihs, 30.decembris 2018, 17:29
pag tu gribi teikt ka šitais elitārais biznesmenis meklē pa getliņiem vecas radiodetaļas un mēģina iegūt sudrabu???
raihs 30.12.18
krumujancis [30.12.18]: savulaik, Raiham piedāvāju nopirkt no manis čupu sudraba, bet sadirsās!
Neko darīt, atradās cits, nopietnāks pircējs.
Tas nu gan bija smieklīgi! Krūmujancis (atslēgas vārds "krūmu") MB an redz, sudrabu tirgošot:) Jau vismaz 10 gadus nepērku vecus sudraba krāmus, anodus, radiodetaļas, utt. Tas viss ir jāattīra, bet pie mums to neviens ideāli nevar izdarīt. Tā ka pērku vistīrāko matetiālu no norvēģu kantora, un no visādiem "krūmiem" lūžņus pat par puscenu neņemtu.
krumujancis 30.12.18
Kāda tur .irsā demagoģija un mazumtirdzniecība,vai tad sūdu maz,uz vairumtirdzniecību jātēmē...
Jevro fondi jāapgūst...

Tonis, 30.decembris 2018, 17:10

Kā reiz tā arī ir, Toni!
Vai tad Jums nevienam nav zināms, ka kaltēti govju mēsli no Latvijas jau tiek eksportēti?
Tā ka plēsoņam var pavērties iespējas, gan jau tikai pašam ir galviņa jāpagroza...
krumujancis 30.12.18
krūmukrancis kartējo reiz izgāžas ka veca sēta:DDD

uldens2, 30.decembris 2018, 15:56

uldens2, 30.decembris 2018, 15:56

Kāpēc, mulden, izgāzos?
Ja nekļūdos, savulaik, Raiham piedāvāju nopirkt no manis čupu sudraba, bet sadirsās!
Neko darīt, atradās cits, nopietnāks pircējs.
Tā ka viss notiek, bet tikai tad, ja netiek kakāts otram aiz apkakles, kā te daži ir paraduši.
Tonis 30.12.18
Kāda tur .irsā demagoģija un mazumtirdzniecība,vai tad sūdu maz,uz vairumtirdzniecību jātēmē...
Jevro fondi jāapgūst...
Shiirs 30.12.18
Uzņēmumu reģistrā darbības virziens "demagoģija" nav atrodams.
Bus jānorāda "citu preču mazumtirdzniecība" :D
Tonis 30.12.18
Plēsoņa ,tak teica-zem kājām.Tā kā ņem tik šķipeli un sašķūrē tās kazu spiriņas, kas tev sētā mētājas,izkaltē,smuki iepako,uzliec šilti ar uzrakstu ,-naturāls eko produkts no kurzemes,un aizies tā kā skan..Vienīgi reģistrēties vajadzēs ,taisi z/s 'Plēsoņa un CO'..
plesigais 30.12.18
Janci, pirms te censties "spīdēt", varbūt tomēr pantiņa autoru vajadzētu nosksidrot, ne? :) Tev gan labi-nav jādzer, jo nav jau ko nodzert...

raihs, 30.decembris 2018, 13:42
Raih, noskaidro nu vien pats, vai Laivinieki šos pantiņus dziedāja, vai nē? Tas, ka viņi nav to pantiņu autori, šobrīd ir mazsvarīgi.
Un pareizi pateici, man patiešām ir labi, ka nav lopā jādzer, jārij tabletes un jāmokās pohās.
Ne ko pielikt, ne atņemt. Tā vietā aizbraucu labāk pacopēt - un iedomājies, pat galva nesāp!
Un, ja tev tā patīk skaitīt kapeikas, tad dzeršanai jau nu būtu pietiekoši, ja vien būtu tāda gribēšana, bet tā nu vairs nav tava darīšana.
Varētu pat pastāstīt kur zelts zem tavām kājām mētājas, tikai nejēdzi to pacelt, bet tā jau atkal ir mana darīšana.

krumujancis, 30.decembris 2018, 15:33

Eu KJanci es ar ir zelta fanats !
Pačuksti man kur metajas !
uldens2 30.12.18
Tonis 30.12.18
Jaunu firmu dibinās,'divi jaņči' saukšoties...
Tonis 30.12.18
Jūtu,ka Raihucim drīz būs jauns kompanjons...
krumujancis 30.12.18
Janci, pirms te censties "spīdēt", varbūt tomēr pantiņa autoru vajadzētu nosksidrot, ne? :) Tev gan labi-nav jādzer, jo nav jau ko nodzert...

raihs, 30.decembris 2018, 13:42

Raih, noskaidro nu vien pats, vai Laivinieki šos pantiņus dziedāja, vai nē? Tas, ka viņi nav to pantiņu autori, šobrīd ir mazsvarīgi.
Un pareizi pateici, man patiešām ir labi, ka nav lopā jādzer, jārij tabletes un jāmokās pohās.
Ne ko pielikt, ne atņemt. Tā vietā aizbraucu labāk pacopēt - un iedomājies, pat galva nesāp!
Un, ja tev tā patīk skaitīt kapeikas, tad dzeršanai jau nu būtu pietiekoši, ja vien būtu tāda gribēšana, bet tā nu vairs nav tava darīšana.
Varētu pat pastāstīt kur zelts zem tavām kājām mētājas, tikai nejēdzi to pacelt, bet tā jau atkal ir mana darīšana.
raihs 30.12.18
uldens2 [30.12.18]: Zorgens [45m]: raihs [11:47]: Protams, kas gan var būt absurdāks, kā copes portālā krāmēt sižetus par copi! Vai ne?Tāpat kā šī sadaļa, bet deģenerātiem tak arī gribas izpausties un šī ir īstā vieta.Luter, atkal tu? Rimsties taču vienreiz...

raihs, 30.decembris 2018, 13:43vai tad tev no viņa pirmā ieraksta nepieleca kurš tas ir??
Es vēl savā naivumā cerēju...
uldens2 30.12.18
Zorgens [45m]: raihs [11:47]: Protams, kas gan var būt absurdāks, kā copes portālā krāmēt sižetus par copi! Vai ne?Tāpat kā šī sadaļa, bet deģenerātiem tak arī gribas izpausties un šī ir īstā vieta.Luter, atkal tu? Rimsties taču vienreiz...

raihs, 30.decembris 2018, 13:43
vai tad tev no viņa pirmā ieraksta nepieleca kurš tas ir??
raihs 30.12.18
Zorgens [30.12.18]: raihs [11:47]: Protams, kas gan var būt absurdāks, kā copes portālā krāmēt sižetus par copi! Vai ne?Tāpat kā šī sadaļa, bet deģenerātiem tak arī gribas izpausties un šī ir īstā vieta.
Luter, atkal tu? Rimsties taču vienreiz...
raihs 30.12.18
Zorgens 30.12.18
raihs [30.12.18]: Protams, kas gan var būt absurdāks, kā copes portālā krāmēt sižetus par copi! Vai ne?
Tāpat kā šī sadaļa, bet deģenerātiem tak arī gribas izpausties un šī ir īstā vieta.
krumujancis 30.12.18
Biju pabļitkot Lobē, kā nekā 3 skaistas līdakas un čupa asaru, ko domā - uz šķērseni, nesen te vienā bodītē, kuras īpašnieks arī te šad tad īgņojas, bet nu ar mēra sajūtu. Kad pirku, likās tāds kā krāms, bet, domāju, jāpaprovē, un izrādījās - vešč!

Nu paskatījos arī kā te tiem zajadlijiem anonīmajiem alkoholiķiem labi tērzējas. Kā atvēru - tā aš no monitora zvēra smaka nāk ārā, bet normāli, citādi jau pohās nemēdz būt.
Un izprieca jau šiem arī - akniņas bojāt, lai ir pēc tam jauns kreņķis - tās ārstēt. Bet, kas jau ir reiz sabojāts, tas jau tāds arī ir, kā sabuktēts auto - dzer, vai nedzer tās drapes saujām, ja nu vienīgi - savs labums aptieķniekiem tiek, nu tur tam miljonāram ar to nekaunīgo rožu.
Bet ši gadījumam labi piestāv brāļu Laivinieku pantiņi, lai pohās nav jāmeklē, iekopēšu:

Iedzer, brāli! Ātrām kājām 
Mūža dienas projām skrien, 
Nāve sauc uz tumšām mājām, 
Iedzer, kamēr kapā lien! 

Iedzer, brāli! Nodzer prātu - 
Dzīves ērkšķi dirsā dur. 
Iedzer, mazāk sāpes jūti, 
Jaunu dzīvi alus bur.

Iedzer, brāli! Nodzer prātu - 
Prāts tik bēdu kaudzes ceļ. 
Muļķis - tikai domas krātu, 
Gudrais - ellē viņas veļ. 

To es zinu, to es māku: 
Alu iedzert - uzdziedāt. 
Saulei ejot, žūpot sāku, 
Saulei lecot, vēl es klāt. 
Citam nav nekāda daļa, 
Ka man patīk dzīve zaļa. 

To es zinu, to es māku: 
Meitas mīlēt, mutes dot, - 
Un pie tādām labprāt nāku, 
Kuras mīlestību prot. 
Šodien skaistuli es skauju, 
Rītu - to jau citam ļauju. 

Lai veiksmīga diena, kungi! Plostojiet vien tālāk...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs