Nu negaršo tavs Hennessey. Jamsons ieliek vienos vārtos. ;)

Priecīgus otros Ziemassvētkus
Krūmjanci,patulko.Man jau liekas ,vai tik raihucis negrib viltīgi atkal kādu uz tā helekoptera uzsēdināt...
KJancis, protams! Tas zinot piecas valodas!
Neko nevar saprast taja čmošņiku valodā, kāds var iztulkot? Plesigais? Varbut Arnox61? :)
Uzraksti apakśā Latviski, jo viena daļa zin tikai krieviski.

Angļiem tagad savi joki...
Tā ir,no mazgadīgajām gan jāuzmanās...
Paņem uz nakti gultiņā..
Tonis, 25.decembris 2018, 17:51
Mazgadīga vēl, nav brīv:)
Pēc rakstura šķiet gana nosvērta un flegmātiska, nekur īpaši neraujās, mīl klusumu. Šāds mājdzīvnieks man patīk:)
skutans [25.12.18]: Silvija.
Whiskey in the jar
Skutan,tas ka tava silvija nav ārā jāved.nozīmē tikai to,ka šamā turpat burciņā arī atvieglojas...)
Tonis, 25.decembris 2018, 15:39
Silvija drusku nogurusi, izskatās viņai nepatīk gari pārbraucieni ar auto, vakarā palutināšu, gan rīt atžirgs:)
Skutan,tas ka tava silvija nav ārā jāved.nozīmē tikai to,ka šamā turpat burciņā arī atvieglojas...)

Silvija.
Kā tad ar ZS dāvanām biedri? Tiku beidzot pie mājdzīvnieka -Silvijas, nu tā es šo tējas sēni nokristīju, divreiz nedēļā jābaro, ārā nav jāved... Palīdz kuņģim, atvieglo pohas...:)
Morgen.
Nu kā,pohas ir ?
Tonis, 25.decembris 2018, 08:43
Kas tās tādas? Ja nu vienīgi paša nolaidība un slinkums.Vajag piecelties pusstundu agrāk un atkal ieņemt!
Morgen.
Nu kā,pohas ir ?
Tonis, 25.decembris 2018, 08:43
Kas ir - pohas ?
Šoks ir , prieks ari ! ( siči zem eglites atrada davanas - jauna copmaņa komplektu , mazdelam ! Un elektroģitaru - mazmeitai )
;) !
Vo bija parsteigums ! ! !
Bet pohas ! Zem eglites nebija atrodamas ! ;)