atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

uldens2 22.12.18
bračka nesūti man savas draudu vēstules,perdeli.Ja nespēj atzīt ka esi nolohojies tad ar draudēšanu par gudrāku nepaliksi
Bralitis 22.12.18
Ticība ir muļķu mierinājums.Diemžēl...

Tonis, 22.decembris 2018, 23:51

Sen jau deklarēju ka esmu pēdējais no ideālistiem . Ticība gan nav muļķu mierinājums . Bez ticības nekur .
Tonis 22.12.18
Ticība ir muļķu mierinājums.Diemžēl...
Bralitis 22.12.18
Tonis [9m]: Raih.lai nu paliek.Vismaz esam nonākuši pie atziņas .ka visi esam tikai cilvēki...Nekad neesmu apgalvojis pretējo. Man savs paša krekls vienmēr ir bijis un būs tuvāks. Tas ir tikai tikpat loģiski un pašsaprotami kā pašsaglabāšanās instinkts. . Bet valstij jārada sistēma, ka ir iedzīvotāji grib, var un lepojas par savu nodokļu nomaksu, kā tas ir ASV. Te tā nav. Cerams, pašreiz nav

raihs, 22.decembris 2018, 23:44

Būs arī te. Es ar ticu saulanai nākotnei.
Shiirs 22.12.18
:D
Bračku, ekselenta atbilde.

Bet varētu būt tā, ka tavējais nemaz iti nemaz nemaz nezina, cik ta īsti tiem muižkungiem tā tiesa jāatļekā? :D:D:D
Tonis 22.12.18
Junior.ar musoņiem kā bija tā arī ir.
Viņi nekur nepalika.būs kamēr šī civilizācija pastāvēs.Ja būtu kaut cik zinošs.tādus muļķīgus jautājumus neuzdotu...
uldens2 22.12.18
Shiir tu un Uldēns man neeksistē - es jūs neredzu .

Bralitis, 22.decembris 2018, 23:44

it sevišķi kad esi apdirsies ar savām gudrībām:DDD
Bralitis 22.12.18
Shiir tu un Uldēns man neeksistē - es jūs neredzu .
raihs 22.12.18
Tonis [22.12.18]: Raih.lai nu paliek.Vismaz esam nonākuši pie atziņas .ka visi esam tikai cilvēki...
Nekad neesmu apgalvojis pretējo. Man savs paša krekls vienmēr ir bijis un būs tuvāks. Tas ir tikai tikpat loģiski un pašsaprotami kā pašsaglabāšanās instinkts. . Bet valstij jārada sistēma, ka ir iedzīvotāji grib, var un lepojas par savu nodokļu nomaksu, kā tas ir ASV. Te tā nav. Cerams, pašreiz nav
Shiirs 22.12.18
Bračku. Nu kādēļ tu mani ignorē? Cik ta pie mums tagadiņ jāmaksā? :)
Bralitis 22.12.18
Toni es gribēju samaksāt, bet tad piemetu anķi pie deguna ,parēķināju ... tad strauji pārdomāju .Un tā pie visām gandrīz 1,5 k domāju un rēķināju. :)
Tonis 22.12.18
Nu un kas tur tik liekulīgs?
mjuniors 22.12.18
Raih.lai nu paliek.Vismaz esam nonākuši pie atziņas .ka visi esam tikai cilvēki...

Tonis, 22.decembris 2018, 23:36

Bet kā tad ar masoniem palika? :/
raihs 22.12.18

... Bik krievija piemirsta. Nupat feisbukā ieraudzīju personiski pazīstama krievu vateņa selfiju no Miami...(Krim naš, Maidan sša podstroili, utt) Viņu liekulība ir neaptveraama.
uldens2 22.12.18
Arī par laika pagriešanu Uldēn man bij un ir absolūta taisnība.

Bralitis, 22.decembris 2018, 23:30
vai tad vakaros tagad ir gaišāks kad to stundu paŗgrieza???:DDD
Tonis 22.12.18
Raih.lai nu paliek.Vismaz esam nonākuši pie atziņas .ka visi esam tikai cilvēki...
Tonis 22.12.18
Bračiņ.nu gan samīdināji.kādu tad nodokli tu numaksāji kad man pie garāžas savas super ragutiņas pārdevi.?
Bralitis 22.12.18
Bralitis [8m]: Skatos tagad pa ļočikiem vienu filmu kā viņi čurkas bombardē - asinis pat nedaudz vārās.Arī gribas nospiest podziņu, ja?! :)

raihs, 22.decembris 2018, 23:25

Es reizēm vienā kantorī palidoju ar stelsu,f17,f22 ar 3 D brillēm uz acīm , man viens vecs ļočiks ķerts uz simulatoriem - šitais ar 3D brillēm pārsit visus .
raihs 22.12.18
Tonis [22.12.18]: Raihs.skaudība jau nu galīgi nav manā dabā.vienkārši biku uzjautrina tava vēlme izlikties svētam...
Kur es tev vēlos izliekties svēts? Lai lai nu kurš, bet es kaut vai šīvakara ietvaros esmu vairākas reizes atklāti pateicis, ka nu nemaz neesmu svēts. Labprāt būtu, bet tas ir par dārgu.
Bralitis 22.12.18
Arī par laika pagriešanu Uldēn man bij un ir absolūta taisnība.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs