jopciks [26.11.18]: Gobzems mūsu Mesija :D Pesec...
Visi varianti būtu bijuši slikti. Tagad toties ātri varēs saprast, kas viņš par fruktu.
Gobzems mūsu Mesija :D Pesec...
Vai arī vatņiks, tā jau ir jaunā nacionalitāte???
Tonis [25.11.18]: Šmiga,šeitan nacionālo naidu popularizēt nevajadzētu.Isakies tā bišku korektāk...
Tončik, kur es pieminēju kādu nacionalitāti?
Šmiga,šeitan nacionālo naidu popularizēt nevajadzētu.Isakies tā bišku korektāk...
uldens2 [25.11.18]: Nu ko, smirdīgās utainās vates un fašiks putins cenšas saasinăt situāciju ar Ukrainu, Kerčas šaurumā apšaudīti, taranēti un sagrăbti 3 ukraiņu kuği, kas devās no Odesas uz Marijupoli.
shmidzis, 25.novembris 2018, 22:59tie jau vietējie ogļrači un traktoristi,vatētie tur ņipričom
Nē,šoreiz kā reizi ar vati polsterētās utainās cūkas, tikai kauks pa visiem saviem propagandas kanāliem, ka ukraiņi vainīgi.
Nu ko, smirdīgās utainās vates un fašiks putins cenšas saasinăt situāciju ar Ukrainu, Kerčas šaurumā apšaudīti, taranēti un sagrăbti 3 ukraiņu kuği, kas devās no Odesas uz Marijupoli.
shmidzis, 25.novembris 2018, 22:59
tie jau vietējie ogļrači un traktoristi,vatētie tur ņipričom
Nu ko, smirdīgās utainās vates un fašiks putins cenšas saasinăt situāciju ar Ukrainu, Kerčas šaurumā apšaudīti, taranēti un sagrăbti 3 ukraiņu kuği, kas devās no Odesas uz Marijupoli.
Ka tik esošais "nasing speshal" pēc nedēļas neieceļ sevi esošajā amatā!
Ir kino un ir autorkino. Vipār liela šķirba.
piekusu skatīties pēc 5-6 minūtēm,izskstijās sudigi, jeb laikam neesmu pietiekoši garīgs, sory.
skatos Kolkakool filmeli, tautas gara modinātajs pirms 7 gadiem , nu ne par matu neatšķiras no reālā īpatņa.
Bralitis [25m]: Redzēsi ka man tiesa. Tavējais bumbieris ar normāls džeks bet ar principiem politikā tālu netiksi.Tiks! Tikai nakamajās vēlēšanās. Vai LV var atļauties vēl 4 padirstus gadus?
raihs, 23.novembris 2018, 22:30
Varbūt ar. Vispār laikam tā arī ir viena no vajadzībām politiskās vides izmainīšanā.
O kā minhauzens atkal spridzina :) Tā teikt "es pilnīgi piekrītu sev ka nav neviena viedāka par mani".
Bralitis [23.11.18]: Redzēsi ka man tiesa. Tavējais bumbieris ar normāls džeks bet ar principiem politikā tālu netiksi.
Tiks! Tikai nakamajās vēlēšanās. Vai LV var atļauties vēl 4 padirstus gadus?