Minhauzens atkal lido uz savas lielgaballodes, tad jau viss ok :)
brālīt, a tev neliekas ka brīžiem glābiņš ir drošs attālums un nekādā svara kategorija
;)
usis, 16.novembris 2018, 19:48
Spēriens pa pautiem ,ar pirkstu acī ,no sāniem salauzt ceļgalu un ietriekt pildspalvu ausī - tāda mana taktika .Man svaru kategorija nespēlē lomu ..
Tā viš ir, līdz 40 gadiem parasti cilvēkiem ir radoša domāšana, ideju ģenerēšana un revolucionāri risinājumi. Vecūkšņi pārsvarā ir uzticīgi saviem jaunības ideāliem, pārāk daudz nostaļģē un kritizē jaunas idejas. Ne velti politikā visur dominē vecie krabji, jo politika kalpo naudasmaisiem, kuri parsvarā arī ir sirmi ietiepīgi āži. Jā ir tendence ka arvien biežāk starp pasaules līderiem politikā kā arī miljardieriem parādās tādi 20-40 gadnieki, cerams pie mums arī jaunie aktīvāk izbīdīs vecos krabjus (no kuriem daudzi bijušie kompartijnieki) no ietekmes sfērām.
brālīt, a tev neliekas ka brīžiem glābiņš ir drošs attālums un nekādā svara kategorija
;)
andreiko [40m]: Briedis ir absolvējis Sporta un Pedagoģijas akadēmiju. Man kaimiņš (un labs copmanis) tur ir profesors, katedras vadītājs (sporta vingrošana), viņš man stāstīja par Mairi diezgan daudz.to ka Mairim patīk meitenes zin visi.
usis, 16.novembris 2018, 19:24
Tādi jaunumi atkal Raiham nepatīk...
andreiko [16.11.18]: Briedis ir absolvējis Sporta un Pedagoģijas akadēmiju. Man kaimiņš (un labs copmanis) tur ir profesors, katedras vadītājs (sporta vingrošana), viņš man stāstīja par Mairi diezgan daudz.
to ka Mairim patīk meitenes zin visi.
andreiko [16.11.18]: Briedis ir absolvējis Sporta un Pedagoģijas akadēmiju. Man kaimiņš (un labs copmanis) tur ir profesors, katedras vadītājs (sporta vingrošana), viņš man stāstīja par Mairi diezgan daudz.
Un? Un ko stāstīja?
Man vienkārši riebj tie jaunie džeki, kas bez jebkādas reālas dzīves pieredzes iekārtojas politikā un piedalās pie reālu lēmumu pieņemšanas. Tas pats Dombrava - no augstskolas sola pa taisno parlamentā, nekur nekad nav strādājis.
Piemēru daudz, kas no viņiem sanācis, spriediet paši.
Kamaldiņš, Lībane, Māris Vītols, Edgars Jaunpups (tas gan toreizējā neplp piešancēja), Dombrava, Valainis, Smiltēns, Kols utt.
andreiko, 16.novembris 2018, 10:18
Tas pats arī darba vietās - visur vajadzīga pieredze. Tātad pēc tava sacītā iznāk ka kamēr tu neesi ieguvis pieredzi un sagaid;ijis pirmos sirmos matus - šajā dzīvē nav ko darīt. Tā tu domā ?
Ja pa nopietno - nedzen Andreiko sviestu . Tikai jaunie ir progresa virzītāji . Mani piemēram besī ka kosmosā lidojam jau 60 gadus bet es nevaru aizšaut ekskursijā vismaz uz mēnesi . Jau vairāk kā 100 gadus visi pukšķina ar iekšdedzes dzinējiem - bet sen bij laiks kustēties ar citiem enerģijas veidiem. Paldies tieši Jaunajiem ka ir vismaz internets un pastu nenes pasta baloži . Jaunie cenšas ieviest izmaiņas - vecie to bremzē -tāda ir cilvēces progresa formula. Tas protams attiecas ar uz politiku .
Briedis ir absolvējis Sporta un Pedagoģijas akadēmiju. Man kaimiņš (un labs copmanis) tur ir profesors, katedras vadītājs (sporta vingrošana), viņš man stāstīja par Mairi diezgan daudz.
Karlis_K [12:42]: Domāju te daudzi atradīs atbildes kāpēc Briedim pēdējā cīņa bija tik nebaudāma :
Iemācījos boksēties bez rokām – intervija ar Mairi BriediKaut kāda aizdomīgi laba literāra valoda priekš boksera. Intervija varētu būt inscinējums. Bet paskaidrots labi un ticami.
raihs, 16.novembris 2018, 18:49
Galu beigās tak strādā LV policijā!
Karlis_K [16.11.18]: Domāju te daudzi atradīs atbildes kāpēc Briedim pēdējā cīņa bija tik nebaudāma :
Iemācījos boksēties bez rokām – intervija ar Mairi Briedi
Kaut kāda aizdomīgi laba literāra valoda priekš boksera. Intervija varētu būt inscinējums. Bet paskaidrots labi un ticami.
Kamaldiņš bija 6.Saeimas deputāts no Latvijas ceļa un tika ievēlēts par pirmo SAB direktoru, prokuratūrā strādājis nav nekad.
Kols, tas gan caurkritis mediķis.
andreiko,Kamaldiņš tak vesels prokurors bija.
Man vienkārši riebj tie jaunie džeki, kas bez jebkādas reālas dzīves pieredzes iekārtojas politikā un piedalās pie reālu lēmumu pieņemšanas. Tas pats Dombrava - no augstskolas sola pa taisno parlamentā, nekur nekad nav strādājis.
Piemēru daudz, kas no viņiem sanācis, spriediet paši.
Kamaldiņš, Lībane, Māris Vītols, Edgars Jaunpups (tas gan toreizējā neplp piešancēja), Dombrava, Valainis, Smiltēns, Kols utt.
Tas viņa tēvs tiešām visu laiku pa klubiem vazājās. Diezko gudru iespadu neatstāja. Vienreiz stāvu pie bāra letes, šis pienāk pie manis un saka: "Es tev nepatīku? Tu uz mani slikti skaties..."
Es šim:"Es tā kā uz vecenēm vairāk skatos, bet ja tu šitā man no muguras lavīsies klāt, tad es tiešām sākšu uz tevi slikti skatīties..."
Bet dēls tiešām labu iespadu atstāj... Partija tikai neīstā...
Andreiko-LEC jau 11 gadus kā nav Kola īpašumā, ja miljonārs izskolojis dēlu, kurš nevis atrādās klubos , bet gadus 6-7 darbojas politika, tsk, bijis gan ministru prezidenta, gan ministrijas parlamentārais sekretārs utt. kas tur slikts, tie nav algoti darbi?
nu ir tak starpība starp ievēlētu un neievēlētu politiķi??? ko nu...?
cojs, 15.novembris 2018, 23:26
Saiemā ir, bet par ministru var iecelt lielāko kretīnu, ka tik Saiema nobalso. Tur ar ievēlēšanu nav nekāda sakara